Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πρόταση γάμου – υπερπαραγωγή

Η πρόταση γάμου – υπερθέαμα του Γουέστ στην Καρντάσιαν με διαμάντι 15 καρατίων.

Η πρόταση γάμου ήταν αντάξια της τάσης επίδειξης που χαρακτηρίζει και τους δύο! Ορχήστρα πενήντα οργάνων και πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα πάνω από το γήπεδο μπέιζμπολ του Σαν Φρανσίσκο ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία του υπερθέματος, κόστους 3 εκατομμυρίων δολαρίων, που διοργάνωσε ο Κάνι Γουέστ για να δώσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων στη μητέρα του παιδιού του, Κιμ Καρντάσιαν.


Δαχτυλίδι που σχεδιάστηκε από τη Lorraine Schwartz σε συνεργασία με τον γαμπρό και στο οποίο κυριαρχεί ένα διαμάντι 15 καρατίων. Το κόστος του εκτιμάται κάπου ανάμεσα στο 1,6 και τα 6 εκατομμύρια δολάρια.


Στα γενέθλια


Ο ράπερ επέλεξε να κάνει την πρόταση γάμου τη Δευτέρα στα 33α γενέθλια της Κιμ, στην οποία τραγούδησε έχοντας τη μουσική στήριξη της 50μελούς ορχήστρας, η οποία έπαιξε την μπαλάντα «Young and Beautiful» της Λάνα Ντελ Ρέι από την ταινία «Υπέροχος Γκάτσμπι» και στη συνέχεια τη δική του επιτυχία «Knock you Down». Επειτα ο 36χρονος ράπερ είχε κανονίσει να εμφανιστεί στη γιγαντοοθόνη του σταδίου η φράση «Σε παρακαλώωω παντρέψου μεεεε!!!!».


Η πρόταση άφησε την Κιμ άναυδη. «Ηταν σοκαρισμένη και δεν μπορούσε να μιλήσει μετά» δήλωσε στο περιοδικό «People» άνθρωπος που ήταν παρών. «Ολες είχαν μαύρα μάτια από τη μάσκαρα που έτρεχε» συμπλήρωσε.


Πυροτεχνήματα


Αφού η Κιμ είπε το «ναι», ο Κάνι τής φόρεσε το διαμαντένιο δαχτυλίδι και τότε ξεκίνησε το θέαμα με τα πυροτεχνήματα, οπότε η οικογένειά της, που είχε φτάσει στο Σαν Φρανσίσκο με λίαρ τζετ που πλήρωσε ο Κέινι Γουέστ, βγήκε στο γήπεδο (καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν κρυμμένη). Ολοι μαζί αφού αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και συγκινήθηκαν, δείπνησαν τρώγοντας σούσι.


Την Τρίτη η Κιμ… ανέκτησε την ομιλία της. «Η χθεσινή βραδιά ήταν πραγματικά μαγική!!! Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου» δήλωσε στο Ε! και πρόσθεσε: «Θα παντρευτώ τον καλύτερό μου φίλο!»


Ο Κάνι Γουέστ χρειάστηκε εννέα χρόνια για να πείσει την Κιμ Καρντάσιαν ότι μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω από φίλος της. Τη γνώρισε το 2004, όταν αυτή ήταν παντρεμένη με τον Ντέιμον Τόμας. Αμέσως άρχισε να βλέπει φιλικά ο ένας τον άλλον και δεν έβγαιναν ραντεβού.


Από το 2006


Ο Γουέστ έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι άρχισε να τη βλέπει ερωτικά από το 2006, όταν την είδε να ποζάρει με μίνι φούστα δίπλα στην Πάρις Χίλτον, αλλά δεν συνέβη τίποτα. Τον Σεπτέμβριο του 2007 συναντήθηκαν σ’ ένα πάρτι στο Μπέβερλι Χιλς. Η αρμενικής καταγωγής καλλονή εξακολουθούσε να τον συγκινεί, αλλά αυτός έβγαινε με τη σχεδιάστρια Αλέξις Φάιφερ και η Κιμ με τον ποδοσφαιριστή Ρέτζι Μπους. Οι συναντήσεις τους συνεχίστηκαν, η επιθυμία φούντωνε στον Κέινι, αλλά η Κιμ ήταν πάντα με κάποιον άλλον. Τον Αύγουστο του 2011 όμως, όταν ναυάγησε ο γάμος της με τον Κρις Χάμφρις, ο ράπερ έκανε την κίνησή του και τα κατάφερε!


Προτού καλά-καλά συνέλθουν από τη συγκίνηση των αρραβώνων, οι Καρντάσιανς άρχισαν τους τσακωμούς.


«Τώρα ξεκινάει το δράμα» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή που δεν κατονομάζεται στη MailOnline, αφού η μητέρα της Κιμ, Κρις Τζένερ, θέλει αυτός που θα παραδώσει την κόρη της στον γαμπρό να είναι ο γιος της, ο Ρομπ, και όχι ο εν διαστάσει σύζυγός της Μπρους. Η Κιμ όμως και οι αδερφές της υποστηρίζουν ότι αυτό πρέπει να το κάνει ο Μπρους, τον οποίο βλέπουν σαν πατέρα. «Η Κρις όμως είπε ότι ο Μπρους μπορεί να μη θέλει καν να εμπλακεί μετά το τελευταίο τσίρκο που έζησαν», αναφερόμενη στον ολιγοήμερο γάμο της Κιμ με τον Κρις Χάμφρις.


Σε κάθε περίπτωση, το πιθανότερο είναι ότι η επιλογή θα γίνει βάσει της τηλεθέασης που μπορεί να φέρει το πρόσωπο το οποίο τελικά θα συνοδεύει τη νύφη.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...