Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Οι δασκάλες έκλεψαν την παράσταση στις παρελάσεις!

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις εορταστικές εκδηλώσεις και οι εμφανίσεις που έκοψαν την ανάσα!

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με χιλιάδες αστυνομικούς στους δρόμους και πτυσσόμενα κάγκελα για προστασία, πραγματοποιήθηκαν οι παρελάσεις σε όλη τη χώρα. Οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια που θα αμαύρωναν τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 73η επέτειο του «ΟΧΙ», περικύκλωσαν τις παρελάσεις αποτρέποντας ακόμα και τους γονείς που πήγαν να παρακολουθήσουν από κοντά τα παιδιά τους!


Στην Αθήνα, όμως, τις εντυπώσεις έκλεψαν με την εμφάνισή τους δασκάλες δημοτικών σχολείων, οι οποίες με τις στιλιστικές τους επιλογές μετέτρεψαν τη μαθητική παρέλαση σε… πασαρέλα!


Μόνο για λίγους


Κάτω από πυκνό πέπλο ομίχλης πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια. Τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων ήταν τόσο αυστηρά ώστε ουσιαστικά λίγοι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά την παρέλαση.


Σε απόσταση 200 μ. από την εξέδρα των επισήμων και απέναντι από αυτή δεν επιτρεπόταν η παρουσία κόσμου, ενώ η είσοδος στη συγκεκριμένη ζώνη γινόταν μόνο με ειδική πρόσκληση και ύστερα από διπλό έλεγχο.


Δασκάλες-μοντέλα!


Μόνο 47 λεπτά διήρκεσε η -υπό πρωτοφανή αστυνομικό κλοιό- παρέλαση των μαθητών στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έπειτα από απόφαση του υπουργείου Παιδείας, συμμετείχαν τελικά μόνο έξι άτομα από κάθε σχολείο.


Ετσι, μπροστά από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη παρέλασαν οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες των συνολικά 247 σχολείων της πρωτεύουσας.


Τα περισσότερα, δε, βλέμματα συγκέντρωσε η καλλίγραμμη δασκάλα του 62ου Δημοτικού Σχολείου. Η εντυπωσιακή ξανθιά, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από το κοινό, περπατούσε δίπλα στους μαθητές της σαν σωστό μοντέλο, φορώντας κολάν παντελόνι, στράπλες μπλουζάκι και 12ποντα μποτάκια!


Εντυπωσιακή εμφάνιση όμως έκανε στην παρέλαση και η δασκάλα ενός ακόμη δημοτικού σχολείου, που με ψηλοτάκουνα και μίνι μπλε φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, περπάτησε δίπλα στους μαθητές της. Με ψηλοτάκουνα, παντελόνι τύπου cigarette και μεγάλα γυαλιά ηλίου συνόδευσε τους μαθητές της η όμορφη καστανόξανθη δασκάλα, η οποία ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τσάντα περασμένη χιαστή με λεοπάρ λεπτομέρειες.


Πιο διακριτική -μα το ίδιο φινετσάτη και καλλίγραμμη- ήταν η δασκάλα του δημοτικού σχολείου με το μαύρο ταγέρ του, οποίου η φούστα άφηνε ακάλυπτες τις όμορφες γάμπες της.


Ο σημαιοφόρος – σύμβολο


Το δικό τους μήνυμα σε αυτούς που πιστεύουν πως οι Ελληνες καταλαμβάνονται από ρατσιστικά αισθήματα έστειλαν οι μαθητές του 20ού Δημοτικού Σχολείου της Αθήνας, επιλέγοντας για σημαιοφόρο έναν μαύρο συμμαθητή τους. Ο Αφρικανός μαθητής, που θεωρείται ο καλύτερος του σχολείου, έκανε παρέλαση κρατώντας με καμάρι τη γαλανόλευκη.


Για τη συμμαθήτρια


Αντίθετα, στη Χερσόνησο Ηρακλείου η παρέλαση του λυκείου πραγματοποιήθηκε χωρίς τη συμμετοχή των αγοριών, που απείχαν θέλοντας να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους για την αριστούχο σημαιοφόρο από την Αλβανία! Ετσι, παρέλασαν μόνο οι μαθήτριες του σχολείου…


Ξυπόλυτη αστυνομικός


Εντύπωση προκάλεσε σε όσους βρίσκονταν κοντά της, και για την ακρίβεια στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος, η μελαχρινή αστυνομικός η οποία από την κούραση και την πολύωρη ορθοστασία δεν δίστασε να βγάλει τα παπούτσια της και να παραμείνει ξυπόλητη.


Μαύρα πουκάμισα


Στα μαύρα ντύθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου της Τήλου, πενθώντας με αυτόν τον τρόπο τον χαμό του καθηγητή και γυμνασιάρχη τους, ο οποίος χάθηκε προ ημερών σε τροχαίο.



Από γκάφα σε γκάφα ο Τζιτζικώστας


Στη σκιά της αντιπαράθεσης που ξέσπασε με αφορμή την απόφαση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα να προσκαλέσει εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στην εξέδρα των επισήμων πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.


Ο περιφερειάρχης θέλησε να τηρήσει το γράμμα του νόμου και να καλέσει στην εξέδρα και τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. «Οφείλω να τηρώ το πρωτόκολλο» είπε ο κ. Τζιτζικώστας, με αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜ.ΑΡ. και το ΚΚΕ να εκδώσουν ανακοινώσεις με τις οποίες ενημέρωναν ότι δεν θα στείλουν εκπρόσωπο στην εξέδρα. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο περιφερειάρχης προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Οταν ρωτήθηκε γιατί καλεί εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, που για κάποιους θεωρείται εγκληματική οργάνωση, είπε ότι με βάση αυτό το σκεπτικό «θα μπορούσε να πει κάποιος -μακριά από εμένα τέτοιες σκέψεις- ότι και το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση, διότι έχει καταδικαστεί ο κ. Τσοχατζόπουλος».


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου έκανε λόγο για «νέα γκάφα» από τον περιφερειάρχη και ζήτησε να προβεί σε διορθωτική δήλωση. Λίγο αργότερα ο κ. Τζιτζικώστας ανακάλεσε, με γραπτή ανακοίνωση που υπογράμμιζε ότι σε καμιά περίπτωση δεν υπονόησε και δεν θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση. Επειτα από όλα αυτά, και ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος, αποφάσισε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, να μην παραστεί στην παρέλαση.



Παπούλιας: «Δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς»


Το μήνυμα ότι «δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε εκβιασμούς» έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας προς πάσα κατεύθυνση μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.


Οπως τόνισε, «τιμούμε την επέτειο από την πρώτη νίκη ενάντια στη χολέρα του ιταλικού φασισμού το 1940. Ηταν η πρώτη αντιφασιστική νίκη της Ευρώπης που αφύπνισε την τότε Ευρώπη, η οποία κοιμόταν μέσα στους συμβιβασμούς του Μονάχου του 1938. Αυτά δεν πρέπει να τα ξεχάσει η Ευρώπη. Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε και δεν μπορούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο. Αυτό που έπρεπε να δώσει ο ελληνικός λαός το έδωσε. Και μη νομίσουν ότι μπορεί να υποκύψουμε σε εκβιασμούς». Ο πρώτος πολίτης της χώρας κατέληξε, δε, συγκινημένος με τη φράση πως «ποτέ ο ελληνικός λαός δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς»!


Από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Αβραμόπουλος σημείωσε ότι το μήνυμα που στέλνει η σημερινή ημέρα (σ.σ.: χθεσινή) σε όλους τους Ελληνες είναι ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη. Να αφήσουμε στην άκρη τα μικρά και τα ασήμαντα. Να σταματήσουμε να μικραίνουμε τα μεγάλα και να μεγαλώνουμε τα μικρά». Εξέφρασε μάλιστα την αισιοδοξία ότι η χώρα θα αντιμετωπίσει επιτυχώς και αυτήν τη δυσκολία, «όπως πολλές άλλες στο παρελθόν».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...