Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

To Mega φλέγεται για Ζέτα

Βολιδοσκοπούν τη Μακρυπούλια για να χτυπήσουν το «Your face».

Μάχη… Τιτάνων και στη μέση η… πριγκίπισσα Ζέτα! Πόλεμος χαρακωμάτων έχει αρχίσει μεταξύ του Mega και του ΑΝΤ1 από τότε που το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά «αυτομόλησε» για το κανάλι του Αμαρουσίου και ενισχύθηκε με την έντονη και παρασκηνιακή διεκδίκηση του κωμικού σίριαλ «Οι βασιλιάδες» και από τα δύο κανάλια.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον διευθυντή Προγράμματος του Mega Πέτρο Μπούτο να βολιδοσκοπεί τη Ζέτα Μακρυπούλια για ένα φαντασμαγορικό σόου το οποίο ενδέχεται να βγει στον αέρα το 2014.

Συγκεκριμένα, οι φήμες που κυκλοφορούν εστιάζουν στη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν. Το πρόγραμμα θα ενταχθεί κατά πάσα πιθανότητα απέναντι από το μουσικό τηλεοπτικό υπερθέαμα του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar» με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπεκατώρου.

Η πρόθεση του Πέτρου Μπούτου, όπως φαίνεται, είναι να αυξήσει τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και τι καλύτερο από το να έχει στο δυναμικό του την όμορφη παρουσιάστρια.

Από τα τέλη του καλοκαιριού -μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά- παρακολουθούμε ένα σίριαλ με αιφνιδιαστικές κινήσεις στην τηλεοπτική σκακιέρα. Οπως η είσοδος του Πέτρου Κωστόπουλου στο «Πρωινό mou» και η ένταξη μέσα στο προσεχές διάστημα της εκπομπής του «Βράδυ» στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Η διένεξη μεταξύ των δύο καναλιών κορυφώθηκε με τη σειρά «Οι βασιλιάδες». Ο ΑΝΤ1 διεκδίκησε τα πνευματικά δικαιώματα του ξένου φορμάτ και το Mega αποφάσισε να κλείσει μια γερή συμφωνία με τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς ώστε να δεσμευτούν και να μην πάνε στο απέναντι τηλεοπτικό στρατόπεδο.

Ο Πέτρος Μπούτος κέρδισε τη μάχη των «Βασιλιάδων» και έτσι το σίριαλ θα μεταδίδεται τρεις φορές την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη του καναλιού (22.15) από την Τρίτη 12 Νοεμβρίου.
Τι γίνεται όμως με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μετά τις υποχρεώσεις της στο θέατρο Παλλάς με την παράσταση «Sugar – Μερικοί το προτιμούν καυτό» (που της στοίχισε τη φετινή απουσία της από το «Dancing with the stars») μένει ελεύθερη και πολύ ωραία;

Οι σχέσεις της παρουσιάστριας με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχουν διαταραχτεί μετά την κοινή απόφασή τους να μην παρουσιάσει η δημοφιλής ηθοποιός τον τέταρτο κύκλο του «Dancing with the stars». Στο βάθος όμως έχει διαφανεί μια πικρία, που άρχισε λόγω μιας οικονομικής ασυμφωνίας και συνεχίστηκε εξαιτίας των θεατρικών υποχρεώσεων της παρουσιάστριας, που την εμπόδιζαν να είναι τις Κυριακές στο στούντιο.

Ωστόσο, κατά πληροφορίες, η Ζέτα έχει δυσαρεστηθεί και από την έκταση που έχει πάρει η σύγκριση της Δούκισσας μαζί της και ο τρόπος που χειρίζονται ομοιότητες και διαφορές οι σταθμοί.

Ετσι το επόμενο χτύπημα, όπως διαδίδεται πολύ έντονα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια, του Πέτρου Μπούτου προς τον διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο θα είναι η «πολιορκία» και η απόκτηση της μούσας του Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία έχει ήδη λείψει στο τηλεοπτικό κοινό.

Η επιστροφή της σε ένα άλλο τηλεοπτικό μετερίζι με μια πολύ δυνατή παραγωγή θα είναι η «ηχηρή» απάντηση του καναλιού της Μεσογείων σε έναν ακήρυχτο πόλεμο, που δεν είναι τόσο αθώος όσο φαίνεται.

Η μάχη των δύο καναλιών για την τηλεθέαση

Ποια είναι η βασική αιτία του πολέμου Μπούτου – Λάτσιου; Mega -ANT1; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 εμφανίζεται φέτος με δυναμική πρώτου καναλιού. Αυτό σημαίνει ότι το Mega θα χάσει για πρώτη φορά την πρωτοκαθεδρία του. Η υπεροχή του σταθμού του Αμαρουσίου είναι εμφανής από το πρωί με τον Γιώργο Παπαδάκη, συνεχίζεται με το «Πρωινό» των Λιάγκα – Σκορδά (παρά το γεγονός ότι κάποιες ημέρες τα πράγματα έρχονται στα ίσα με το «Πρωινό mou» του Κωστόπουλου), ενώ η εξαιρετική πορεία του «Μπρούσκου», που δίνει ένα σημαντικό lead in στο πολυθεματικό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Μαρίας Χούκλη, έχει κάνει τις ειδήσεις του καναλιού του Αμαρουσίου να εκτοξευτούν.

Η βραδινή ζώνη του σταθμού με την εξαιρετική πορεία των εκπομπών «Καρντάσιανς», «Ολα τρέλα», «Η Γερμανού ξανάρχεται», «Dancing with the stars» ανεβάζει ακόμη πιο πολύ τον πήχη. Και στις 4 Νοεμβρίου αναμένεται και η επιστροφή του Αντώνη Κανάκη, κάτι που θα ενισχύσει πιο πολύ τον ανταγωνισμό.

Γι’ αυτό άλλωστε και το Mega βάζει από τις 11 Νοεμβρίου στο φουλ τις μηχανές για να μη χάσει τουλάχιστον τη μάχη της βραδινής ζώνης. Σειρές όπως «Με τα παντελόνια κάτω», «Οι βασιλιάδες», «Το σπίτι της Εμμας» επιστρατεύονται. Τι σημαίνει αυτό; Οτι η τηλεθέαση στο γενικό σύνολο είναι το ζητούμενο τόσο για τους παράγοντες των καναλιών όσο και για τους διαφημιστές.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...