Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Μαντόνα 18 ετών σε πόζες – σοκ!

Στο σφυρί οι πόζες του 1977, για τις οποίες πληρωνόταν δέκα ευρώ την ώρα.

Από την εφηβεία της δεν φοβόταν να ρισκάρει, ακόμη και αν θα προκαλούσε σοκ. Η Μαντόνα Λουίζ Τσικόνε σε φωτογράφιση που έκανε το 1977, στην τρυφερή ηλικία των 18 ετών, ποζάρει ολόγυμνη και… μελαχρινή στον φακό του φωτογράφου Χέρμαν Κάλκενς.


Οι φωτογραφίες αυτές, 36 χρόνια μετά, ήρθαν και πάλι στην επικαιρότητα και θα βγουν στο σφυρί σε δημοπρασία που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες.


Η Μαντόνα εκείνης της εποχής ήταν τελείως διαφορετική, σχεδόν αγνώριστη σε σχέση με τη λαμπερή «βασίλισσα της ποπ», όπως την αποκαλούν στον χώρο της μουσικής. Τότε ακόμη η διάσημη τραγουδίστρια δεν είχε εμμονή με το ξανθό χρώμα, που σχεδόν επικράτησε σ’ όλη τη μέχρι τώρα λαμπερή καριέρα της. Ενδεικτικό του πάθους της γι’ αυτό το χρώμα στα μαλλιά είναι το γεγονός ότι μία από τις πιο επιτυχημένες τουρνέ της την είχε ονομάσει «Blonde Ambition».


Χαρτζιλίκι


Για τη φωτογράφιση στον Κάλκενς η Μαντόνα έπαιρνε 10 δολάρια την ώρα, ποσό που τώρα ηχεί αστείο, ωστόσο το διάστημα που η τραγουδίστρια φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν ήταν ένα ικανοποιητικό χαρτζιλίκι.


Σε μια από τις φωτογραφίες η Μαντόνα κάθεται γυμνή σε καρέκλα και έχει πόζα και ύφος α λα Οντρεϊ Χέπμπορν. Σε μια άλλη είναι σχεδόν τυλιγμένη σε διαφανή μουσελίνα, η οποία είναι πιασμένη μπροστά με λεπτή ζώνη και μοιάζει με χλαμύδα. Υπάρχει όμως και μία φωτό όπου είναι ξαπλωμένη τόπλες.


Αυτές οι φωτογραφίες της Μαντόνα ανήκαν στον ιδρυτή του περιοδικού «Penthouse» Μπομπ Γκουτσιόνε, ο οποίος πέθανε το 2010. Τώρα αποτελούν μέρος της συλλογής του επιχειρηματία Τζέρεμι Φρόμερ, ο οποίος αγόρασε πέρσι όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην εκδότη από τους πιστωτές του. Οι φωτογραφίες της Μαντόνα, καθώς και κάποιες ελαιογραφίες του Γκουτσιόνε θα βγουν σε δημοπρασία στο διαδίκτυο από τις 9 Νοεμβρίου. Δεν αποκλείεται, δε, να τις διεκδικήσει με προσφορές και η ίδια η Μαντόνα, προκειμένου να τις εντάξει στην προσωπική της συλλογή.


Με μεγάλο κέρδος για εποχή κρίσης πούλησε η Μαντόνα την πολυτελή έπαυλή της στο Μπέβερλι Χιλς. Η σταρ της ποπ (η οποία αγόρασε το σπίτι της το 2003 έναντι 12 εκατομμυρίων δολαρίων στη διάρκεια του γάμου της με τον Γκάι Ρίτσι) εισέπραξε 20 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία φημολογείται ότι της κατέβαλε παράγοντας της Wall Street, που ζήτησε να διασφαλιστεί η ανωνυμία του. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η αρχική τιμή πώλησης ήταν 28 εκατομμύρια δολάρια.


Η διώροφη έπαυλη, η οποία είναι χτισμένη σε στιλ κατοικιών της γαλλικής εξοχής, είχε υποστεί ριζική ανακαίνιση όταν την αγόρασε η Μαντόνα. Εκτείνεται σε 1.580 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει μία μεγάλη πισίνα, γήπεδο του τένις, γυμναστήριο, ένα στούντιο και ένα εξωτερικό μπαρ.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...