Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Ο Mπάουι σε ρόλο fashion icon!

Ο θρύλος της μουσικής πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του γαλλικού οίκου Louis Vuitton.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φέτος είναι η χρόνια του. Αφού κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φίλων της τέχνης με μία πλούσια έκθεση στο λονδρέζικο μουσείο Victoria and Albert, αφιερωμένη στα 35 χρόνια καριέρας του, τώρα ο Ντέιβιντ Μπάουι ετοιμάζεται να αφήσει το στίγμα του και στον κόσμο της μόδας. Ο Βρετανός καλλιτέχνης είναι ο πρωταγωνιστής του νέου ολιγόλεπτου φιλμ του γαλλικού οίκου Louis Vuitton, που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Ρομέν Γαβρά.


Ο 35χρονος γιος του Κώστα Γαβρά, που φημίζεται για τα ανατρεπτικά αλλά βραβευμένα βιντεοκλίπ του, αυτή τη φορά δημιουργεί ένα φιλμ υψηλής αισθητικής.


Το σενάριο


Πρόκειται για το δεύτερο μέρος της σειράς «Πρόσκληση σε ταξίδι», στο οποίο ο Ντέιβιντ Μπάουι εμφανίζεται να κάνει καντάδα στην Αμερικανίδα καλλονή Αριζόνα Μιουζ, καθώς εκείνη προσγειώνεται με αερόστατο στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία.


Στο ολιγόλεπτο φιλμ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου μέσω μιας νέας εφαρμογής του οίκου Louis Vuitton, o 66χρονος μουσικοπαραγωγός ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο το γνωστό χιτ του «I’d Rather Be High», ενώ παράλληλα παίζει τη μελωδία σε αρπίχορδο. Λίγες στιγμές αργότερα η Αμερικανίδα καλλονή μεταφέρεται σε μία φανταστική αίθουσα χορού, όπου συνεχίζει να ακούγεται το τραγούδι του Βρετανού καλλιτέχνη. Την επόμενη στιγμή όμως που ανοίγει και πάλι τα μάτια της βρίσκεται σε ένα άδειο δωμάτιο και επιβιβάζεται σε ένα αρχαίο κινεζικό πλοίο με άγνωστο προορισμό.


«Το φιλμ έχει να κάνει με το ταξίδι στον χρόνο και το μοίρασμα μιας απίστευτης στιγμής» σχολίασε ο Φρέντερικ Γουίνκλερ, διευθυντής επικοινωνίας του γαλλικού οίκου μόδας, ο οποίος αποκάλυψε ότι συνάντησε τον Μπάουι στη Νέα Υόρκη προκειμένου να του κάνει την πρόταση συνεργασίας και δεν του πήρε πολλή ώρα για να τον πείσει. «Του άρεσε ο χαρακτήρας που θα υποδυόταν και είπε αμέσως ναι».


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντέιβιντ Μπάουι είναι ο τελευταίος μιας μεγάλης σειράς από σούπερ σταρ που έχουν ποζάρει για τον οίκο Louis Vuitton. Μόνο την τελευταία τετραετία έχουν ποζάρει με αξεσουάρ πολυτελείας του γαλλικού οίκου η Μαντόνα, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Μπόνο και ο Κέινι Γουέστ.



Ο Ντέιβιντ Μπάουι φρόντισε όμως και για τους μουσικόφιλους θαυμαστές του, καθώς αυτή την εβδομάδα παρουσιάζει το καινούργιο άλμπουμ του έπειτα από 10 χρόνια… σιγή. Πρόκειται για το άλμπουμ «The Next Day Extra», το οποίο περιλαμβάνει πέντε ολοκαίνουργια τραγούδια, δύο remix και μερικά ήδη γνωστά χιτ. Το άλμπουμ θα συνοδεύεται από DVD που θα περιέχει τέσσερα ολόφρεσκα βιντεοκλίπ. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο καλλιτέχνης θα συνοδέψει την προώθηση της νέας του δουλειάς με κάποια περιοδεία.


Μιλώντας στο περιοδικό «Rolling Stone» προ μηνών, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι οι πιθανότητες πραγματοποίησης μιας περιοδείας είναι 50-50, ενώ είχε αποκαλύψει ότι εργαζόταν κρυφά για την κυκλοφορία αυτού του άλμπουμ τα τελευταία δύο χρόνια.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...