Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Dancing έκρηξη με σάμπα

Ο ρυθμός και το πάθος στις χορογραφίες των παικτών κυριάρχησαν στο τρίτο live του show.

Ενα απολαυστικό χορευτικό ταξίδι σε Βραζιλία και Ισπανία ήταν το τρίτο live του «Dancing with the stars 4». Ο ρυθμός, η ένταση, η χαρά, ο δυναμισμός και το πάθος κυριάρχησαν στις χορογραφίες των παικτών, κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού και έφεραν το show στην κορυφή της τηλεθέασης ακόμα μία Κυριακή.


Στο σύνολο του κοινού έφτασε το 33,2%, ενώ στο δυναμικό κοινό 15-44 άγγιξε το 29,8% και στο κοινό 15-24 σημείωσε 40,1%. Ιδιαίτερη απήχηση είχε στις γυναίκες 15-44, με ποσοστό 34,9% και στο γυναικείο κοινό 15-24 ξεπέρασε το 44%.
Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού έδωσε το σύνθημα της έναρξης, οι κριτές πήραν θέση, οι 13 stars πλημμύρισαν τη σκηνή και η Ντορέττα Παπαδημητρίου κράτησε τον ανεβασμένο ρυθμό και στο green room. Για τις γυναίκες ο χορός ήταν η samba και για τους άντρες το paso doble.


Στο τρίτο live ο Σάκης Αρσενίου παρουσίασε μια χορογραφία με ένταση και πολύ πάθος. Αν και οι κριτές βρήκαν την εμφάνισή του πολύ καλύτερη από την προηγουμένη φορά, το κοινό με την ψήφο του δεν μπόρεσε να του εξασφαλίσει την παραμονή στο παιχνίδι. Ετσι ήταν ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε από το σόου, μόνο που αυτή τη φορά δεν υπήρχαν «παρατράγουδα», όπως με την Κωνσταντίνα, αν και δεν έκρυψε την επιθυμία του να μείνει παραπάνω στο σόου, αφού είχε παρουσιάσει βελτίωση από το προηγούμενο live.


«Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Ηταν μια πολύ όμορφη και πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα, ήταν η πρώτη φορά που χόρεψα» δήλωσε ο Σάκης Αρσενίου στην «Espresso» και συμπλήρωσε: «Είναι μια πολύ ωραία παραγωγή του ΑΝΤ1 κι ευχαριστώ πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω σ’ αυτήν. Τέλος καλό, όλα καλά, εγώ συνεχίζω τη δουλειά μου, δηλαδή να τραγουδάω, κι εύχομαι καλή επιτυχία στα υπόλοιπα παιδιά».


Κίνηση, ενέργεια, έκφραση και όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει η samba παρουσίασε η Κατερίνα Στικούδη σε μια εκρηκτική χορογραφία που της χάρισε την πρώτη θέση της βαθμολογίας και 26 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Αλεξ Κάβδας, ο οποίος απέσπασε 25 βαθμούς. Ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να μην κατέκτησε την κορυφή, άλλα είχε τον τρόπο να κερδίσει ακόμη μία φορά την προσοχή όλων. Μια εκκεντρική χορογραφία με ευρηματικά στοιχεία και ανατροπές παρουσίασε ο Λάκης Γαβαλάς, που απέσπασε 20 βαθμούς και ως showman κέρδισε τις εντυπώσεις.


Νικητής στη μάχη της τηλεθέασης


Τα φώτα άναψαν στο πλατό και η Δούκισσα μας καλησπέρισε σημειώνοντας 28% με την έναρξη. Το φιλανθρωπικό τάλεντ σόου στο σύνολο του κοινού έφτασε το 33,2% κερδίζοντας την ελληνική ταινία «Νήσος 2» που παιζόταν στον Alpha, η οποία έφτασε στο σύνολο το 21,5%. Το «Dancing» άφησε πίσω του και τον «Κώδικα Da Vinci» (15,1%) που προβαλλόταν εκείνη την ώρα στο Mega.


Να σημειωθεί πως μετά το τέλος της «Νήσου 2» το show του ΑΝΤ1 απέκτησε ακόμη περισσοτέρους τηλεθεατές. Τη στιγμή που χόρεψε η Κατερίνα Στικούδη το κοντέρ έδειξε 29,8%, ενώ το πικ του σόου κατά τη διάρκεια του διαγωνιστικού κομματιού ήταν όταν χόρεψε ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Αννα Πολύζου (36,9%). Η υψηλότερη τηλεθέαση βέβαια σημειώθηκε στο τέλος (ποσοστό 40,1%).


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...