Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

Γιάννης Φέρτης: «Έφυγε» σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός!

«Ηθοποιός σημαίνει φως» ερμήνευε κάποτε ο μεγάλος Δημήτρης Χορν,...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Θρίκη στο κολαστήριο

Επί τρεις ώρες κατέθετε η 18χρονη για τη φρίκη που βίωσε στα χέρια της μητέρας της και του πατριού της.

Χλομή, ταραγμένη, με δάκρυα στα μάτια και πολλές φορές ξεσπώντας σε λυγμούς, η 18χρονη από τη Ρόδο, που τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής της έζησε μέσα σε ένα κολαστήριο υπομένοντας την άγρια σεξουαλική και ψυχική κακοποίηση από τη μητέρα της και τον πατριό της, κατέθετε επί τρεις ώρες στην ανακρίτρια. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, η κοπέλα έζησε ξανά τις εφιαλτικές στιγμές, οι οποίες έχουν αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στην ψυχή της, στις οποίες αποφάσισε να βάλει τέλος καταγγέλλοντας τη φρίκη που βίωνε από τα 13 της χρόνια.


Συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Δημήτρη Ράπτη, η κοπέλα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της ανακρίτριας, περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις ερωτικές «απαιτήσεις» του 51χρονου φορτηγατζή και τις άδικες και απάνθρωπες τιμωρίες που της επέβαλλε η 40χρονη μητέρα της, όταν αρνιόταν να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του συντρόφου της.


Η ανάκριση


Συγκλονισμένος μίλησε στην «Espresso» ο δικηγόρος της 18χρονης Δημήτρης Ράπτης, ο οποίος έσπευσε να διευκρινίσει ότι η ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σήμερα πρόκειται να απολογηθεί το ζευγάρι. «Η μικρή ολοκλήρωσε την κατάθεσή της, αλλά εκτιμώ ότι θα υπάρξει συμπληρωματική.


Η 18χρονη, που ήταν ταραγμένη στο μεγαλύτερο μέρος της κατάθεσης, απάντησε σε διευκρινιστικές ερωτήσεις της ανακρίτριας, δίχως να έχει μπροστά της κανένα έγγραφο από τα όσα κατέθεσε στην Ασφάλεια, στο πλαίσιο της προανάκρισης που έκανε ο διοικητής της Ασφάλειας έπειτα από εντολή εισαγγελέα. Οσα έλεγε όχι απλώς συνέπιπταν με τα προηγούμενα, αλλά τα ενίσχυαν ακόμη περισσότερο. Θυμόταν απίστευτες λεπτομέρειες και τις είπε αβίαστα».


Σεξουαλικά παιχνίδια και ομηρία


Σύμφωνα με τον κ. Ράπτη, ο 51χρονος προέτρεπε την κοπέλα να καπνίσει χασίς μαζί του προκειμένου να καλμάρει και να ενδώσει σε κάποια πράγματα που ήθελε αυτός και που ήταν πέραν της νορμάλ ερωτικής συμπεριφοράς:


«Η μικρή αντιστάθηκε και δεν πήρε ναρκωτικά που ήθελε να της δώσει προκειμένου να την κάνει να δεχτεί παρά φύσει σεξουαλική επαφή. Εκείνος ωστόσο έκανε χρήση ναρκωτικών και το είχε ομολογήσει ενώπιον τρίτων και έχω στοιχεία τα οποία θα προσκομιστούν στην ανάκριση» τόνισε ο δικηγόρος, σημειώνοντας ότι στο σπίτι υπήρχαν και ταινίες πορνό που έπαιζαν όχι κατά τη διάρκεια των πράξεων, αλλά σε ανύποπτο χρόνο, προκειμένου να εξοικειωθεί η μικρή και να ενδώσει. Φρίκη επίσης προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 51χρονος δεν είχε διστάσει να χρησιμοποιήσει κάποιες φορές και αντικείμενα κατά τη διάρκεια του σεξ.


«Η 18χρονη όλα αυτά τα χρόνια ζούσε σε καθεστώς ομηρίας. Σπίτι – σχολείο και το αντίστροφο ήταν η μόνη της έξοδος. Την απειλούσαν μάλιστα ότι αν έκανε σχέση με κάποιο αγόρι θα σκότωναν όχι μόνο αυτήν, αλλά και αυτόν!» είπε ο κ. Ράπτης, προσθέτοντας ότι ο 51χρονος υποστήριζε ότι είχε πρόσβαση στην Αστυνομία, για να φοβίζει την κοπέλα κι έτσι να μην τον καταγγείλει: «Αυτή τη στιγμή η κοπέλα δέχεται ψυχολογική υποστήριξη και βρίσκεται σε μια ζεστή “φωλιά” όπου δεν την πειράζει κανείς».


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...