Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Με τις ευχές του «Οθωνα»!

Το μήνυμα που στέλνει (μέσω του Γιάννη Τοπαλίδη) ο Οτο Ρεχάγκελ στους διεθνείς ποδοσφαιριστές με αφορμή τα μπαράζ της Εθνικής για το Μουντιάλ.

Την ερχόμενη Παρασκευή η Εθνική Ελλάδας ρίχνεται στη μάχη των μπαράζ με αντίπαλο τη Ρουμανία -το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς στο Βουκουρέστι-, με «έπαθλο» την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας κι ένας από τους φανατικότερους υποστηρικτές της εκτός των συνόρων μας είναι τον Οτο Ρεχάγκελ.


Ο Γερμανός (βετεράνος πια) προπονητής, που λατρεύτηκε από εκατομμύρια Ελληνες φιλάθλους για την τεράστια συμβολή του στο «έπος της Πορτογαλίας» το 2004, παρακολουθεί την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την τελευταία τριετία και δεν κρύβει την επιθυμία του να ταξιδέψει το καλοκαίρι στη χώρα της σάμπας και του καφέ για να παρακολουθήσει την πρώην ομάδα του από κοντά.


Εχοντας πλέον πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από τους πάγκους, έστω κι αν αισθάνεται ακόμη ακμαίος, λες και το πέρασμα του χρόνου δεν τον «άγγιξε» καθόλου, ο αγαπημένος μας «Οθωνας» είναι πλέον συνεργάτης της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Αποστολή του είναι να ταξιδεύει σε διάφορα μέρη (κυρίως) της χώρας του και να εκπροσωπεί την ποδοσφαιρική ομοσπονδία σε εκδηλώσεις και σεμινάρια.


Με αυτή την ιδιότητα θα ταξιδέψει τον ερχόμενο Ιούνιο στη Βραζιλία για να δει από κοντά τους αγώνες των «πάντσερ» που έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για την τελική φάση, ελπίζοντας ότι σε αυτό το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του πλανήτη θα δώσει το «παρών» και η δική μας Εθνική. Ο Οτο ενημερώνεται για οτιδήποτε συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον βοηθό που είχε στην Εθνική, τον Γιάννη Τοπαλίδη.


Μάλιστα πριν από λίγες μέρες οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο Εσεν και παρακολούθησαν τους αγώνες των γερμανικών ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί συζήτησαν πολλή ώρα για την Εθνική μας και όπως πληροφορηθήκαμε, ο Ρεχάγκελ εκμυστηρεύτηκε στον Τοπαλίδη τις σκέψεις τους για τα δύο ματς της Εθνικής μας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας:


«Οπως το κάναμε εμείς κόντρα στην Ουκρανία» είπε ο Οτο «το ίδιο μπορεί να γίνει και τώρα εναντίον της Ρουμανίας. Αρκεί να μη δεχθούμε γκολ στην Αθήνα». Και συνέχισε λέγοντας: «Η Ελλάδα έχει πολλές πιθανότητες και νομίζω ότι στο τέλος θα επικρατήσει. Δεν έχει σημασία η σειρά των αγώνων, γιατί κι εμείς το 2009 πήγαμε μέσα στην Ουκρανία και τους πήραμε την πρόκριση. Εύχομαι ολόψυχα να την κατακτήσουμε και δεύτερη φορά, γιατί αυτή η ομάδα έχει αποκτήσει “μέταλλο” και ξέρει να βρίσκει τον τρόπο να προκρίνεται στα μεγάλα ραντεβού».


Ο Ρεχάγκελ ζήτησε επίσης από τον Τοπαλίδη να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους δύο αρχηγούς της Εθνικής μας, τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Κώστα Κατσουράνη, και να τους μεταβιβάσει τις ευχές του για καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ με τη Ρουμανία, γιατί νοερά θα βρίσκεται δίπλα τους!


Η Μπεάτε φύλακας – άγγελος


Ο Ρεχάγκελ παραμένει αειθαλής, όπως τον είχαμε συνηθίσει στην Ελλάδα, κι ας πέρασαν δώδεκα χρόνια από τότε που ανέλαβε τον πάγκο της Εθνικής. Προσέχει τη διατροφή του, κάνει υγιεινή διατροφή και έχει πάντα στο πλευρό του την Μπεάτε, η οποία είναι η πιστή σύντροφος της ζωής του εδώ και πενήντα χρόνια.


Κυριολεκτικά είναι το «άλλο μισό» του 75χρονου πια Οτο αποδεικνύοντας ότι πίσω από έναν πετυχημένο άντρα κρύβεται πάντα μια πετυχημένη γυναίκα.


Πάντως η Μπεάτε ελάχιστες φορές είχε βρεθεί στη χώρα μας κατά τη διάρκεια της πολυετούς θητείας του συζύγου της, επειδή την ενοχλούσαν οι κλιματολογικές συνθήκες της πολύβουης Αθήνας και δεν μπορούσε να τις συνηθίσει, σε αντίθεση με τον «Οθωνα», που είχε δημιουργήσει το στέκι του στο Κολωνάκι.


Το ζευγάρι έχει ένα παιδί, τον Γιενς, ο οποίος γεννήθηκε το 1973, έχει αποκτήσει δίπλωμα προπονητή και εργάζεται ως μάνατζερ στο Αννόβερο 96, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει την καριέρα του πατέρα του στην Μπουντεσλίγκα.


Π.ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...