Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Σάββατο 9/11/2013

ΚΡΙΟΣ: Επειδή το ταίρι σας κάνει αγώνα ταχύτητας για να προλάβει τα προσωπικά του θέματα, δεν πρέπει να τον αγχώνετε ακόμα περισσότερο. Αφεθείτε στην καθημερινότητα και ξεκουράστε το νου και το σώμα σας. Για να μπείτε στο σκεπτικό των ατόμων που συναναστρέφεστε, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα κάνοντας αναλύσεις, και όχι υποθέσεις.


ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμήστε να μιλήσετε ανοιχτά για ό,τι σας ενοχλεί, γιατί αυτό  φταίει  που σας συμβαίνουν παρεξηγήσεις: δεν εκστομίζετε αυτά που νιώθετε. Επειδή σας αρέσει να είστε αποφασιστικοί στον ερωτικό σας τομέα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε γρήγορες και λανθασμένες αποφάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε μια σχέση που υπάρχει στον ορίζοντα από μια οπτική γωνία περισσότερο φιλική. Ασχοληθείτε με επαγγελματικές σας υποθέσεις που απαιτούν ειδικές ενέργειες. Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την ανία που σας προκαλούν γνωστά σας πρόσωπα, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτού πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σας, ακούστε όλες τις πλευρές τι έχουν να σας πουν. Ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας αρέσει για να δώσετε χρώμα στην καθημερινή σας ζωή. Μην πείτε πράγματα που δεν έχουν βάση και δεν είστε σίγουροι ότι έχετε αποδείξεις για να τα στηρίξετε.


ΛΕΩΝ: Βάλτε «στοπ» στους περίεργους και θρασείς που εισβάλλουν και υπεισέρχονται στα προσωπικά σας θέματα. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην είστε συνέχεια σε επιφυλακή. Κινητοποιηθείτε σε θέματα που σας αφορούν και μπορούν να σας αποδώσουν οικονομικά οφέλη. Φέρτε τα δημιουργικά σας ταλέντα στην επιφάνεια, για να βοηθηθείτε σε καινούργια επαγγελματικά σχέδια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καταπιαστείτε με εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσετε, και όχι με ανούσια πράγματα. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε εκμεταλλευτείτε την επιμονή σας και αφήστε στην άκρη τον εκνευρισμό. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αμφισβητούν την αξία σας και λάβετε υπόψη σας τις συμβουλές φίλων που σας ξέρουν καλά.


ΖΥΓΟΣ: Ο,τι θέλετε να πείτε εκφράστε το ευγενικά και είναι προς όφελός σας. Μην αφήσετε την ερωτική σας ζωή να τελματώσει και να φτάσει σε αδιέξοδο. Για την επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων, βάλτε σε εφαρμογή τα μέσα που διαθέτετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν είναι φρόνιμο να μεταφέρετε την πίεση και τον εκνευρισμό της δουλειάς σας στον οικογενειακό σας χώρο. Σταματήστε να φέρεστε εγωιστικά και επιτρέψτε σε ένα φίλο σας να πει την άποψή του. Δείξτε ευσυνειδησία και δημιουργικότητα, για να εδραιώσετε τη θέση σας στην εργασία.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην καταβάλλεστε από σκέψεις που το μόνο που σας δημιουργούν είναι άγχος. Προτού δώσετε τα χέρια για μια συνεργασία, πρέπει να προβληματιστείτε. Σε ό,τι αποφασίσετε να ακολουθήσετε, κάντε πιο προσεκτικές επιλογές και κινήσεις. Τολμήστε να πείτε ό,τι έχετε έξω από τα δόντια, γιατί όταν προσποιείστε δεν είστε ο εαυτός σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε. Για να μην πλήττετε και ψυχοπλακώνεστε, βρείτε τρόπους να περνάτε εποικοδομητικά τον χρόνο σας. Χρησιμοποιήστε τη λογική που διαθέτετε για να λύσετε κάποια προβλήματα που σας ταλανίζουν. Εάν κάνετε πρακτικές κινήσεις, δεν θα σας δημιουργηθεί ούτε φόβος ούτε άγχος.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε ψυχική ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αλλαγές που θέλετε, αλλά και αυτές που δεν περιμένετε θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο και θα είναι για καλό. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, αν ανατραπούν πράγματα που θεωρείτε δεδομένα.


ΙΧΘΥΕΣ: Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας, όμως μην είστε υπερβολικοί στις εκφράσεις των συναισθημάτων σας. Ενισχύστε το αίσθημα της σταθερότητας στις σχέσεις σας, ενώ θα πρέπει να είστε περισσότερο γενναιόδωροι, εάν δεν θέλετε να προκληθούν ρήξεις για λάθος λόγους.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...