Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Κορμάρα και κουκλάρα η Ελένη Πετρουλάκη

Κουκλάρα και με κορμάρα η εθνική μας γυμνάστρια Ελένη...

«Σασμός»: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Στην Άνω...

Η μεταμόρφωση της Κίτσου για τον πρίκουελ της «Μάγισσας» και το μήνυμα...

Μπορεί η πολυδιαφημισμένη «Μάγισσα» που παρακολουθούσαν σταθερά έστω και...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο δρόμος στο πουθενά

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια λαϊκή τραγουδίστρια...

Δευτέρα 11/11/2013



ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προβείτε σε καινούργιες γνωριμίες και να εδραιωθείτε κοινωνικά. Αφήστε στην άκρη τον συντηρητισμό για να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με οικεία πρόσωπα.


ΤΑΥΡΟΣ: Απαιτείται να δείξετε προσοχή και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα με την υγεία σας. Οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα επηρεάσουν κάπως αρνητικά την ψυχολογία σας και μόνο αν φροντίσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δεν θα πάθουν ζημιά τα νεύρα σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό σας τομέα, γι’ αυτό θα ήταν σκόπιμο να κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα ή επεκτατικές κινήσεις που δεν έχετε μελετήσει. Με σωστές επιλογές θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά και να κλείσετε καινούργιες συνεργασίες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη δημιουργήσετε αντιπαλότητες και κόντρες με τους συνεργάτες σας, αν δεν σας αρέσουν αυτά που θα προτείνουν. Μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ό,τι θα σας πουν, γιατί θα κινδυνέψετε να χάσετε κομμάτι από την πίτα που ήδη έχετε κερδίσει με το σπαθί σας.


ΛΕΩΝ: Προτιμήστε να ασχοληθείτε με την επέκταση της κοινωνικής σας ζωής, καθώς εκεί ευνοείστε, σε αντίθεση με τις σχέσεις που θα αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Για να βρείτε τρόπο να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας δεν χρειάζεται να πληγώνετε τους γύρω σας. Οι παρεξηγήσεις δημιουργούνται επειδή δεν γνωρίζετε τι θέλετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη νιώθετε παραμελημένοι επειδή ο σύντροφός σας έχει μπει σε αγώνα καταξίωσης για την καριέρα του. Αποφύγετε όσο μπορείτε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας που δεν ταιριάζουν με τις ερωτικές σας σχέσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ξεκαθάρισμα για όσα έχουν συσσωρευτεί στη σχέση σας.


ΖΥΓΟΣ: Εάν δεν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, είστε εσείς και μόνο οι υπεύθυνοι. Οταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσετε, αλλάξτε τακτική. Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να εκφραστείτε χωρίς να είστε υπερβολικοί στα συναισθήματά σας. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις άλλων δημιουργείτε κακό προηγούμενο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να είστε απαιτητικοί και να δείχνετε κουρασμένοι, προτιμήστε να δείξετε κατανόηση. Εάν δεν είστε σίγουροι πως κάποια υπόθεση σας καλύπτει, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε. Ακολουθήστε προγράμματα που σας ταιριάζουν, ξεκαθαρίζοντας πρώτα τη θέση σας. Αντισταθείτε με πυγμή και γενναιότητα στις αντιξοότητες του εργασιακού σας χώρου.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας για να μπορέσετε να δείτε τα γεγονότα να στρέφονται υπέρ σας. Μη στηριχτείτε σε καταστάσεις ριψοκίνδυνες που θα χαλάσουν την ψυχική σας ισορροπία. Αφήστε στην άκρη λόγια που σας έχουν πικράνει και σας έχουν πονέσει, γιατί σας γυρίζουν στο παρελθόν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή οι άλλοι καραδοκούν, είναι σκόπιμο να σκεφτείτε λίγο παραπάνω προτού ενεργήσετε. Στην προσπάθεια που κάνετε να φαίνεστε ευγενικοί παίζετε σε βάρος της υγείας σας. Τακτοποιήστε σωστά τις σκέψεις σας και ενεργήστε ανάλογα με τις περιπτώσεις. Αναπτύξτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και ευαισθητοποιηθείτε σε ένα θέμα που απασχολεί αγαπημένο σας πρόσωπο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι απόψεις σας θα σχολιαστούν αρνητικά, γι’ αυτό να είστε επιφυλακτικοί σε καινούργιες γνωριμίες. Διαχωρίστε τη σχέση σας και να επιλέξετε καταστάσεις στις οποίες να σας ταιριάζουν οι άνθρωποι. Ακούστε με προσοχή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του.


ΙΧΘΥΕΣ: Καταστάσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας τις επιβάλλουν αντιμετωπίστε τις με χιούμορ. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τον επαγγελματικό σας χώρο και τους συνεργάτες σας. Μη χαλάτε την ψυχολογία και την καρδιά σας ακούγοντας τον έναν και τον άλλο.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...