Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Μούσα στο twitter έγινε η Θ. Τζάκρη

Ο κόσμος δεν ξέχασε τα ακριβά της γούστα όταν ήταν υπουργός.

Τις ακριβές τσάντες Louis Vuitton, τα ψηλοτάκουνα Louboutin με την κόκκινη σόλα, καθώς και τα στενά και αποκαλυπτικά ρούχα με τα οποία κατά καιρούς εμφανίζεται η ανεξάρτητη από χθες βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη σχολιάζουν χρήστες στα social media, μετά την απόφαση της βουλευτού να καταψηφίσει την κυβέρνηση και να εκδώσει μια άκρως αντιμνημονιακή ανακοίνωση.


«Η πρώην υφυπουργός κυρία Τζάκρη, όταν παρευρέθηκε για να καταθέσει στεφάνι στην κεντρική εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην Εδεσσα προ διετίας, εμφανίστηκε με το στεφάνι στο ένα χέρι και στο άλλο την τσάντα Louis Vuitton, ενώ σχόλια προκάλεσε και το ατυχές κόκκινο συνολάκι που φορούσε εκείνη την ημέρα» γράφει ένα σχόλιο στο twitter, ενώ κάποιος άλλος υπενθυμίζει την τουαλέτα του διεθνούς οίκου υψηλής ραπτικής J. Mendel (κοστίζει πάνω από 6.000 ευρώ) που φορούσε η Τζάκρη στον γάμο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Αηδόνη.


«Βλέπω όλους τους πρώην υπουργούς, που δεν πρόλαβαν να κλείσουν την πόρτα των Μερσεντές τους οι οδηγοί τους, και έγιναν αντιμνημονιακοί σε ένα βράδυ» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφερόμενος στη στάση της Θεοδώρας Τζάκρη χθες στη Βουλή.


«Η κυρία Τζάκρη ψήφισε με πολλή θέρμη το πρώτο Μνημόνιο, όταν ήταν υφυπουργός. Σε κομβικό σημείο για τη χώρα, τώρα που βγαίνουμε από το Μνημόνιο, επέλεξε την εύκολη λύση. Γιατί δεν το έκανε όταν ήταν υφυπουργός επί Παπανδρέου; Τότε δεν ψηφίσαμε Μνημόνιο, τότε δεν πήραμε δύσκολα μέτρα;» διερωτήθηκε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.


Ομως η στάση της ενέπνευσε τους γνήσιους σχολιαστές του twitter: «Θα είμαστε μαζί μέχρι την Τζάκρη του κόσμου», «Ειδικό φόρο περιβάλλοντος σε όσα σπίτια έχουν Τζάκρη», «Ο Βενιζέλος άκουσε το “ναι” της Τζάκρη και είδε ένα υποβρύχιο να του έρχεται στη μάπα», «Oι εναπομείναντες βουλευτές ΠΑΣΟΚ απόψε θα ονειρευτούν γαλήνια ότι είναι η Τζάκρη», «Η Τζάκρη αύριο στον ΟΑΕΔ για κάρτα ανεργίας» και «Κάλλιο γόβα και στο χέρι, παρά γαλότσα και καρτέρει» είναι μερικά από τα εύστοχα… τιτιβίσματα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...