Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Στη σκηνή με… τσιγαριλίκι η Μάϊλι Σάϊρους!

Νέα πρόκληση από τη νεαρή τραγουδίστρια στη βραδιά των MTV Europe Music Awards.

Μπορεί η βραδιά των MTV Europe Music Awards να μην επιφύλαξε εκπλήξεις στις απονομές των βραβείων, όμως δεν κύλησε και… αθόρυβα. Τη στιγμή που «βασίλισσα» της βραδιάς στέφθηκε η Κέιτι Πέρι αποσπώντας το βραβείο της καλύτερης τραγουδίστριας, η «βασίλισσα» του κόκκινου χαλιού ήταν αναμφίβολα η Μάιλι Σάιρους.


Η νεαρή σταρ, η οποία έχει συνηθίσει στα αλλεπάλληλα αισθητικά σοκ το κοινό της, εμφανίστηκε με ένα καυτό μίνι printed φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, που το συνδύασε με καρό ασπρόμαυρες μπότες μέχρι τη μέση των μηρών.


Το «σοκ»


Η εκκεντρική τραγουδίστρια, η οποία είχε προκαλέσει ντόρο προ μηνών με τη γυμνή εμφάνισή της πάνω σε εκκρεμή μπάλα, στο βιντεοκλίπ με τίτλο «Wrecking ball», φαίνεται ότι δεν άφησε περιθώριο στην κριτική επιτροπή από το να της απονείμει το αντίστοιχο βραβείο. Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να το παραλάβει, η 20χρονη «σφράγισε» τη φήμη του κακού κοριτσιού της ποπ, όταν έβγαλε από το Chanel τσαντάκι της ένα τσιγάρο «αμφίβολου περιεχομένου» και το κάπνισε on stage!


«Δυστυχώς (σ.σ.: το βραβείο) δεν χωράει στην τσάντα μου… Κοιτάξτε όμως τι βρήκα!» είπε δείχνοντας το τσιγάρο στο κοινό και έσπευσε να το ανάψει. Κι επειδή η απονομή έγινε στην Ολλανδία, όπου η νομοθεσία είναι χαλαρή για το κάπνισμα μαριχουάνας, η Σάιρους δεν κινδυνεύει να διωχθεί, ενώ το κοινό που παρακολουθούσε κάθε άλλο παρά εντυπωσιάστηκε.


Μοναδικό ανταγωνισμό στο κόκκινο χαλί αντιμετώπισε από την κολλητή της φίλη Ελι Γκούντινγκ, η οποία εμφανίστηκε με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα από δαντέλα, μέσα από το οποίο διαφαίνονταν τα εσώρουχά της. Στα μαύρα ντύθηκαν επίσης η Ρίτα Ορα και η Ιγκι Αζαλέα, οι οποίες επέλεξαν δημιουργίες με έντονα κοψίματα των οίκων Calvin Klein και Dilek Hanif αντίστοιχα.


Η Κέιτι Πέρι


Η πιο συντηρητικά ντυμένη ήταν αναμφίβολα η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς Κέιτι Πέρι, η οποία φαίνεται όμως ότι είχε λόγο, καθώς δεν ήθελε να τραβήξει τα βλέμματα στις καμπύλες της αλλά στο αριστερό δάχτυλό της, στο οποίο φορούσε ένα αστραφτερό διαμαντένιο δαχτυλίδι.


Η 29χρονη τραγουδίστρια, η οποία διατηρεί εδώ και δύο χρόνια σχέση με τον κιθαρίστα Τζον Μάγερ, φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να ντυθεί νυφούλα. Δεν σχολίασε ωστόσο τίποτα σχετικό. Αρκέστηκε να ποζάρει μέσα στο σατέν φόρεμα Zac Posen, στο χρώμα της μέντας, που το συνδύασε με ψηλοτάκουνα ροζ πέδιλα και στέκα στα μαλλιά λανσάροντας ένα πιο κοριτσίστικο λουκ.


Λίγη ώρα αργότερα η νεαρή ποπ-σταρ εντυπωσίασε επί σκηνής, όταν έκανε… ιπτάμενη εμφάνιση φορώντας ολόσωμη φόρμα με μεταλλιζέ λεπτομέρειες. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς καλύτερος τραγουδιστής στέφθηκε ο Τζάστιν Μπίμπερ, καλύτερος χιπ-χοπ σταρ ο Εμινεμ και καλύτερο συγκρότημα οι One Direction.


Ο Μπίμπερ στο κρεβάτι με την καυτή Βραζιλιάνα


Τη στιγμή που ο Τζάστιν Μπίμπερ διακρινόταν ως ο καλύτερος τραγουδιστής στο Αμστερνταμ, η κοπέλα που προ ημερών είχε ανεβάσει στο YouTube βιντεάκι, στο οποίο φαινόταν ο Καναδός ποπ σταρ αποκοιμισμένος δίπλα της, έδινε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.


Η Τάτι Νέβες αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόσκληση στο πάρτι που διοργάνωνε ο Μπίμπερ στην έπαυλη που νοίκιαζε στο Ρίο ντε Τζανέιρο μέσω ενός κοινού dj φίλου τους. Επιβεβαίωσε ότι κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι με τον καλλιτέχνη και ότι τράβηξε το επίμαχο βίντεο το επόμενο πρωινό, λίγο πριν ξυπνήσει εκείνος. Απέφυγε ωστόσο να απαντήσει ξεκάθαρα αν υπήρξε σεξουαλική επαφή μεταξύ τους και περιορίστηκε στην εξής δήλωση: «Εσείς τι πιστεύετε, δεδομένου ότι κοιμηθήκαμε στο ίδιο κρεβάτι μόνο εγώ κι εκείνος;»


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...