Κάλεσαν φαντάρο 65χρονο!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό.

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: ένας 65χρονος Βολιώτης κλήθηκε να υπηρετήσει τη θητεία του στον Στρατό! Ο άνδρας απόρησε όταν έλαβε ταχυδρομικώς ειδοποίηση από την Εισαγγελία Στρατοδικείων Θεσσαλονίκης. Την αρχική του έκπληξη όμως διαδέχτηκε το σοκ και έπειτα η οργή όταν, διαβάζοντας προσεκτικά το έγγραφο που περιείχε ο φάκελος, διαπίστωσε ότι κρινόταν… ανυπότακτος και μάλιστα σε καιρό γενικής επιστράτευσης και ότι έπρεπε να παρουσιαστεί άμεσα σε μονάδα για να υπηρετήσει τη θητεία του.


Στην αρχή νόμιζε ότι κάποιος του έκανε φάρσα, αλλά όταν είδε ότι πρόκειται για επίσημο έγγραφο με σφραγίδες, άρχισε να αναζητάει τις αρμόδιες υπηρεσίες για να διορθώσουν το λάθος. Ευτυχώς, το σφάλμα εντοπίστηκε γρήγορα, αφού -όπως αποκαλύφτηκε- η συγκεκριμένη έγγραφη ειδοποίηση απευθύνονταν σε άνδρα με το ίδιο επίθετο αλλά διαφορετικό μητρώνυμο!


Οι υπάλληλοι της Στρατολογίας στη Λάρισα κλήθηκαν να ενημερώσουν τον 65χρονο ότι το λάθος θα διορθωθεί και τον καθησύχασαν ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι ο Βολιώτης έχει υπηρετήσει κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα τη θητεία του κατά την περίοδο της χούντας στην Ελλάδα και απολύθηκε με τον βαθμό του ανθυπολοχαγού.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ