Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Νονά η Ειρήνη Νικολοπούλου

Βάφτισε τον Δημήτρη – Ανδρέα που γεννήθηκε από γυναίκα που έχει αχονδροπλασία.

Νονά ενός υγιέστατου αγοριού που η μανούλα του είναι νάνος έγινε η Ειρήνη Νικολοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος βάφτισε τον χαριτωμένο μπόμπιρα (πήρε τα ονόματα Δημήτριος – Ανδρέας) μαζί με τον Βασίλη Αθανασίου, τον γιατρό που έφερε εις πέρας με επιτυχία την εγκυμοσύνη της ευτυχισμένης μητέρας.


Πρόκειται για ένα θαύμα της ζωής, καθώς αυτό είναι το δεύτερο στον κόσμο περιστατικό γέννησης υγιούς παιδιού με εξωσωματική από γυναίκα με αχονδροπλασία (το πρώτο βρίσκεται στο Ισραήλ). Μιλάμε για ένα τεράστιο επιστημονικό επίτευγμα, αφού ο εννέα μηνών σήμερα Δημητράκης είναι το πρώτο μωράκι που γεννιέται μέσω συνδυασμού προεμφυτευτικής γενετικής διάγνωσης και κρυοσυντήρησης εμβρύων.


Στη βάφτιση που έγινε πριν από μερικές μέρες στο χωριό Σαγέικα της Αχαίας η Πηγή, μητέρα του παιδιού, και ο σύζυγός της Γιάννης δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. Παρών στο μυστήριο ήταν και ο γυναικολόγος της Πηγής, ο Νικόλαος Κολιόπουλος, ο οποίος την έστειλε στο εξειδικευμένο στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή -νονό πια- Βασίλη Αθανασίου.


«Βάφτισα τον γιο της Πηγής, μιας διαφορετικής γυναίκας, πιο δυνατής από όλες μας. Πάλεψε ακόμη και με το DNA της και νίκησε» δηλώνει η Ειρήνη Νικολοπούλου. «Ο Δημήτρης – Ανδρέας είναι το δώρου Θεού για τους γονείς του και ο δικός μου μικρός ήρωας. Εχει λαμπερή επιδερμίδα, σαν φίλντισι, και δύο τεράστια μάτια που με κοιτάζουν και μου χαμογελούν» συμπληρώνει ενθουσιασμένη για το «πνευματικό παιδί» της η δημοσιογράφος. Η ευτυχής νονά είχε στο πλευρό της αυτήν την ξεχωριστή ημέρα τον σύντροφό της Πάνο Καρβούνη που είναι επικεφαλής της αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.


Μιλώντας για την Πηγή, υποβλήθηκε σε δεκάδες χειρουργεία για να ψηλώσει και από 1,10 μ. να είναι σήμερα 1,55 μ., αλλά και τον σύζυγο της θαρραλέας γυναίκας, ο οποίος στέκεται βράχος στο πλευρό της, η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε: «Αυτή η νέα γυναίκα, η τόσο δυνατή και έξυπνη, βλέπει τη ζωή της να έχει αλλάξει ριζικά.


Ο Δημήτρης – Ανδρέας που βαφτίσαμε, αυτή η μικρή, νέα ζωή, απαλλαγμένη από το “βάρος” που η μαμά του κουβαλούσε από την ώρα που γεννήθηκε, έκανε όλους όσοι βρεθήκαμε στην εκκλησία χαρούμενους. Να καμαρώνουμε το δυνατό ζευγάρι που ξεπέρασε όλες τις αντιξοότητες και αγαπημένο βάφτισε τον γιο του.


»Ειδικά για τον άντρα της Πηγής, τον Γιάννη, θέλω να πω πως άφησε τα πάντα στην Αθήνα για να αφοσιωθεί στη δημιουργία της οικογένειάς του και δεν επέτρεψε σε κανέναν κακοπροαίρετο να του πει ότι η Πηγή είναι διαφορετική επηρεάζοντας την απόφασή του. Αξια συγχαρητηρίων είναι και η μαμά της Πηγής, η κυρία Λέττα.


Συγκινημένη κρατούσε τον εγγονό της και ξεχνούσε όλα όσα πέρασε για να εμφυσήσει στην κόρη της την αισιοδοξία και τη δύναμη να προχωρήσει. Να κάνει δεκάδες επίπονα χειρουργεία και τελικά με αυτοπεποίθηση να διεκδικήσει τον έρωτα της ζωής της, τον Γιάννη. Μακάρι όλοι οι διαφορετικοί να είναι σαν την Πηγή, πηγή καλοσύνης, ευστροφίας, χιούμορ, αισθημάτων, περηφάνιας».


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...