Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Είχαν βάλει εμπρηστικό μηχανισμό σε φούρνο

12/11/2013 - 11:00 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Χειροπέδες σε νεαρό ζευγάρι πέρασε η ΕΛ.ΑΣ., με το αιτιολογικό ότι τοποθέτησε εμπρηστικό μηχανισμό σε φούρνο στη Νέα Σμύρνη!

Χειροπέδες σε νεαρό ζευγάρι πέρασε η ΕΛ.ΑΣ., με το αιτιολογικό ότι τοποθέτησε εμπρηστικό μηχανισμό σε φούρνο στη Νέα Σμύρνη! Κίνητρο ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχε με τον γιο του ιδιοκτήτη από παλιότερες δοσοληψίες τους.


Εκείνος αρνιόταν να παραδεχθεί το χρέος του προς τους δύο 21χρονους και παρά τις απειλές που δεχόταν κατά καιρούς, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να τους δώσει φράγκο. Ετσι το ζεύγος αποφάσισε να προκαλέσει ζημιά στην επιχείρηση του νεαρού τοποθετώντας ισχυρό εμπρηστικό μηχανισμό στον φούρνο που διατηρεί εδώ και χρόνια η οικογένειά του στην περιοχή της Ανω Νέας Σμύρνης. Αποτέλεσμα της ανάφλεξης της βόμβας ήταν να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές ο φούρνος και παράλληλα η οικογένεια να έχει μεγάλη οικονομική ζημιά.


Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες κατάφεραν να εντοπίσουν σύντομα το ζευγάρι και να το συλλάβουν. Στην κατοχή των δύο δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε γραμμάρια κοκαΐνη, 1.390 ευρώ και σφραγίδες γιατρών, κατάλληλες για την πλαστογράφηση συνταγών για ναρκωτικά χάπια, που ερευνάται πώς βρέθηκαν στα χέρια τους. Το ζεύγος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.