Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τα σχέδια του Τζώνη για την Ελένη

Ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης του Αlpha μιλάει για μεταγραφές, προγράμματα, αλλαγές, αφίξεις και δίνει συμβουλές στον Ν.Μουτσινά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα μπορούσαν να είναι η… απάντηση του Alpha στα πρωινά των Mega και ΑΝΤ1; Και η Ελένη Μενεγάκη πότε θα μετακόμιζε στη βραδινή ζώνη;

Ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης του Alpha Τζώνη Καλημέρης μίλησε για όλα σε προγραμματισμένη συνάντηση με τους δημοσιογράφους. Ξεκαθάρισε το τοπίο όσον αφορά τα μετεγγραφικά σενάρια, διευκρινίζοντας πως Ράνια Θρασκιά και Ανθή Σαλαγκούδη δεν μετακομίζουν στην Κάντζα, αφού ο σταθμός δεν προτίθεται να ενεργοποιήσει την πρωινή ζώνη, λόγω κόστους. Κάτι τέτοιο θα γινόταν μόνο αν είχε ένα σίγουρο χαρτί, όπως το ζεύγος Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη.

Οσο για την Ελένη; «Για να κάνει σόου, θα πρέπει να σταματήσει τη μεσημεριανή βάρδια» είπε.

Τα… αστέρια

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Καλημέρης, το «Greek Idol» δεν θα επανέλθει, καθώς απέναντι από το «Τhe Voice» του ΑΝΤ1 όλα τα άλλα σόου θα φαντάζουν «λίγα». Ο Λάκης Λαζόπουλος, με τη σειρά του, ετοιμάζει πυρετωδώς τη σειρά «Διά ταύτα» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Alpha στις 25 Ιανουαρίου – ήδη έχει κάνει πρεμιέρα στον OTE TV.

Ο γενικός διευθυντής του καναλιού μάλιστα την περιγράφει ως μια σπαρταριστή κωμωδία. Οσο για το «Αλ τσαντίρι νιουζ», θα προβληθούν από τον Απρίλιο μόλις τέσσερα επεισόδια. Ο κ. Καλημέρης υποστήριξε ότι ο κύκλος της εκπομπής έχει κλείσει και ότι ο δημιουργός της θα πρέπει να εφεύρει νέους «Μήτσους» ώστε να ανανεωθεί τηλεοπτικά.

Το «Νικ Ο’ Κλοκ», πάλι, δεν τον έχει ενθουσιάσει και πιστεύει πως ο Νίκος Μουτσινάς πρέπει να παρακολουθήσει την εκπομπή του για να μπορέσει να τη βελτιώσει. Μάλιστα, θα του προτείνει να έχει σταθερά δίπλα του τρεις γυναικείες παρουσίες προκειμένου να υπάρχει ένα concept τύπου «Οι άγγελοι του Νίκου», στα βήματα του… Τσάρλι!

Η νέα άφιξη του καναλιού στα μέσα Φεβρουαρίου είναι εκείνη του Χρήστου Φερεντίνου, με ένα ξένο format, το οποίο θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, θα έχει κοινό στο στούντιο και θα απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Δύο ακόμη νέες παραγωγές θα ενταχθούν στο πρόγραμμα. Ο Γιώργος Χατζηπαύλου θα παρουσιάζει από τα τέλη Νοεμβρίου μια εναλλακτική θεματική εκπομπή με πολλά στοιχεία stand-up comedy και η Ελένη Τσολάκη δική της lifestyle εκπομπή από τον Φεβρουάριο.

Μυθοπλασία

Ο Τζώνη Καλημέρης επιθυμεί την ενίσχυση της ελληνικής μυθοπλασίας. Η αρχή έγινε φέτος με την κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η οποία έχει κερδίσει το κοινό και γι’ αυτό προσεχώς θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα, δηλαδή και τις Τετάρτες. Οι Πέμπτες παραμένουν στη Βίκυ Χατζηβασιλείου και στο «Πάμε πακέτο». Ο διευθυντής του σταθμού θα ήθελε, όπως δήλωσε, την υλοποίηση μιας κωμικής σειράς που θα ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Απόστολου Γκλέτσου, καθώς θεωρεί ότι ο νυν δήμαρχος Στυλίδας βρίσκεται στα καλύτερά του, αφού τον «κέρδισε» αμέσως στην γκεστ εμφάνιση που έκανε στην κωμική σειρά «Διά ταύτα».

Διακαής πόθος του είναι ακόμη η μεταφορά στη μικρή οθόνη του μυθιστορήματος της Πηνελόπης Δέλτα «Ο Τρελαντώνης», καθώς και του έργου του Νίκου Τσιφόρου «Ελληνική μυθολογία». Μάλιστα, στον ρόλο του Δία θα ήθελε να δει, όπως μας εκμυστηρεύτηκε, τον Γιάννη Μπέζο.

Οι… απέναντι από το κανάλι της Κάντζας

Ο Τζώνη Καλημέρης δεν δίστασε να απαντήσει -ποτέ δεν το έκανε άλλωστε- σε ερωτήσεις για την παραίτηση του διευθυντή προγράμματος Πέτρου Μπούτου από το Mega. Δήλωσε λοιπόν ότι ο κ. Μπούτος θα έπρεπε να έχει φύγει από το κανάλι εδώ και καιρό, καθώς ύστερα από τόσα χρόνια είχε… ιδρυματοποιηθεί στον ίδιο σταθμό και πλέον η μόνη του διέξοδος ήταν ο όμιλος ΑΝΤ1.

Ο διευθυντής του Alpha σχολίασε και την εκπομπή  του καναλιού του Αμαρουσίου «Η Γερμανού ξανάρχεται», υποστηρίζοντας πως τη θεωρεί κακή και τόνισε ότι αυτό που πρέπει να κάνει η παρουσιάστρια είναι να προσαρμόσει το σόου στην προσωπικότητά της.

Οσο για τη Γιουροβίζιον, ένα πρόγραμμα το οποίο ο ίδιος έχει στηρίξει πολλές φορές, υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να το αναλάβει ο Alpha, καθώς οφείλει να το προβάλλει κρατικός φορέας, αλλά, αν τον αφορούσε, η δική του πρόταση θα ήταν ο εκπρόσωπος της Ελλάδας να προέκυπτε μέσα από ένα τάλεντ σόου που θα υλοποιούνταν ειδικά για την περίσταση.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...