Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Τετάρτη 13/11/2013


ΚΡΙΟΣ: Μην πέσετε στην παγίδα να τριγυρνάτε δεξιά κι αριστερά, αφού ο αναπάντεχος έρωτας σας ανήκει κι αν δεν σας ήρθε το καλοκαίρι που πέρασε, τώρα χτυπάει την πόρτα σας. Βρείτε τρόπους να αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα διαπιστώσετε πως άξιζε τον κόπο. Η επικοινωνία θα αποδειχθεί πολύτιμη.


ΤΑΥΡΟΣ: Εάν κάποιες στιγμές οι αποφάσεις σας είναι διαφορετικές, δεν σημαίνει πως πρέπει να είστε εριστικοί. Είναι λογικό να μην έχετε πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, οπότε μη γεμίζετε ανασφάλειες και φόβο. Εάν προκύπτουν πολλά θέματα στην καθημερινότητά σας, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε, γιατί όλα θέλουν τον χρόνο τους. Ηρεμήστε και σκεφτείτε πιο «γήινα», γιατί οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας. Διατηρήστε μετρημένη και σοβαρή στάση απέναντι σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας φίλος σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γίνετε πιο ανεξάρτητοι και μη λογοδοτείτε στους πάντες για κάθε σας κίνηση. Με τους κατάλληλους χειρισμούς όλα μπορούν να πάρουν τον δρόμο που θέλετε. Προσεγγίστε με αργά και σταθερά βήματα μια καινούργια ερωτική εμπειρία. Μην ψάχνετε υλιστικά υποκατάστατα στη ζωή σας, αλλά στηριχτείτε στην εσωτερική σας δύναμη.


ΛΕΩΝ: Τολμήστε νέα ανοίγματα, καθώς υπόσχονται μεγάλες και κερδοφόρες αλλαγές στη ζωή σας. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να δράσετε. Για να έχετε αποτελέσματα, βελτιώστε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε. Προτιμήστε τη διπλωματία από τις δυναμικές διεκδικήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Για να ξεκολλήσετε από το παρελθόν που σας πλήγωσε ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες. Ανανεωθείτε συναισθηματικά αγνοώντας τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν. Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας προκαλούν ανασφάλειες.


ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε κάτι για τον εαυτό σας και μη δίνετε την εντύπωση στους άλλους ότι τους ανήκετε ολοκληρωτικά. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στα σχέδιά σας. Μείνετε σταθεροί στις σχέσεις σας για να έρθει η εδραίωσή σας στον επαγγελματικό χώρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναθεωρήστε απόψεις στις οποίες μέχρι τώρα ήσασταν κάθετοι και σας κρατούσαν μακριά από αυτά που πραγματικά αγαπάτε. Αποδεχθείτε τον σύντροφό σας γι’ αυτό που είναι και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε. Ανακαλύψτε τι θέλετε, σύμφωνα με τα δικά σας γούστα, και καταπολεμήστε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε μόνο με ό,τι αρέσει σε εσάς για να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά. Συνάψτε συμμαχίες με άτομα του εργασιακού ή του προσωπικού σας περιβάλλοντος, που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας. Προβαίνοντας στις κατάλληλες ενέργειες θα συμβάλετε σημαντικά στην επαγγελματική σας επιτυχία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πειρασμοί και οι προκλήσεις που θα τραβήξουν την προσοχή σας θα σας βάλουν σε γλυκές ερωτικές δοκιμασίες. Ενισχύστε την προδιάθεσή σας να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις με τους άλλους. Να είστε συγκεκριμένοι στις θέσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας για να γίνεστε πιο κατανοητοί.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η παρουσία σας στον χώρο θα είναι ενδιαφέρουσα και αυτό θα επιβεβαιώσει τη φιλαρέσκειά σας κατά πολύ. Ενα αόρατο χέρι θα φροντίσει να πραγματοποιήσει αρκετές από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δυναμώστε τις αντιστάσεις σας απέναντι στις αρνητικές αυθυποβολές και ενισχύστε τη θετική σκέψη σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Βελτιώστε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τους άλλους και ξεκαθαρίστε την ποιότητα των σχέσεών σας. Αφαιρέστε από τη ζωή σας ό,τι σας καταπιέζει ψυχικά και φρενάρει τη δημιουργικότητά σας. Προχωρήστε στις υπερβάσεις σας τώρα που νιώθετε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...