«Μούσα του Χορού Ελλάδα» στο Μέγαρο Μουσικής

Δύο ξεχωριστές παραστάσεις, στις 23 και 24 Νοεμβρίου, θα δώσουν στο Μέγαρο Μουσικής οι Σχολές Χορού Πωλίνα Γαλοπούλου.

Δύο ξεχωριστές παραστάσεις, στις 23 και 24 Νοεμβρίου, θα δώσουν στο Μέγαρο Μουσικής οι Σχολές Χορού Πωλίνα Γαλοπούλου, με τίτλο «Μούσα του Χορού Ελλάδα». Πρόκειται για ένα έργο που έχει στόχο να υπενθυμίσει και να εξάρει την ελληνική έμπνευση και δημιουργία στον χώρο τόσο του χορού όσο και της μουσικής και της ποίησης. Πηγή έμπνευσης, η Ελλάδα.


«Αυτό που θα δει το κοινό είναι παιδιά όλων των ηλικιών που θα συνεργαστούν με επαγγελματίες χορευτές προκειμένου να παρουσιάσουν τη τέχνη του χορού “δεμένη” με την ποίηση, τη μουσική και τη λογοτεχνία Ελλήνων δημιουργών» λέει στην «Espresso» η Πωλίνα Γαλοπούλου που εκτός από τις χορογραφίες μαζί με τους Ξανθή Αθανασοπούλου, Μάρκο Γιακουμόγλου, Νίκο Κουκάκη, Πόπη Παπακώστα και Πέρσα Σταματοπούλου, υπογράφει και τη σκηνοθεσία των παραστάσεων.


Σημαντικό μέρος των εσόδων θα αποδοθεί στον σύλλογο Ελπίδα, γεγονός που καθιστά ακόμη περισσότερο σημαντικές τις παραστάσεις, όπως λέει και η κυρία Γαλοπούλου, αφού παιδιά θα χορέψουν για συνομηλίκους τους. Η μουσική είναι του συνθέτη Σταύρου Μαρκόνη, ενώ θα τραγουδήσει και η μεσόφωνος της ΕΛΣ Ειρήνη Καραγιάννη.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ