Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

Η… διαστημική κυρία Πατούλη!

Οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις και δη οι καλλιτεχνικές, εκτός από τους ηθοποιούς και τους δημιουργούς που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον λόγω δουλειάς, προσφέρουν έδαφος για λαμπερές εμφανίσεις κυριών εντός και εκτός χώρου. Κάτι τέτοιο συνέβη και προχθές το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής, κατά τη διάρκεια θεατρικών βραβείων.

Γυναίκες που διακρίνονται είτε για τη δουλειά τους είτε για την παρουσία τους συγκέντρωσαν τα φλας των φωτογράφων με τις υπερβολικά θεατράλε αλλά εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.

Μαρίνα Πατούλη

Πρώτη και καλύτερη, η Μαρίνα Πατούλη. Η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργου Πατούλη δεν είναι μόνο μια εξαιρετικά εμφανίσιμη γυναίκα. Η φιλόλογος στο επάγγελμα επιλέγει σύνολα που αποτυπώνονται στη μνήμη όχι μόνο των fashion editors αλλά και όλων εκείνων που γνωρίζουν από trends.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση η κυρία Πατούλη επέλεξε ένα μαύρο μίνι φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, συνδυασμένο με ψηλοτάκουνες γόβες. Αλλωστε είναι γνωστή η αδυναμία της στα high heels, αν κρίνουμε και από άλλες εμφανίσεις της.

Τη διαφορά στο όλο σύνολο έκανε φυσικά το εντυπωσιακό παλτό με τα βολάν και την αγκράφα με τα στρας, που έδενε σφιχτά στη μέση της. Οσοι πάντως γνωρίζουν τη Μαρίνα Πατούλη έχουν να λένε πως πίσω από τις εκκεντρικές και maximal εμφανίσεις κρύβεται ένας άνθρωπος ευγενικός, κοινωνικός, καλόκαρδος και με πολύ χιούμορ.

Τιτίκα Σαριγκούλη

Η εμφάνιση που συγκέντρωσε τα περισσότερα επιφωνήματα θαυμασμού για την τόλμη και τη θεατρικότητα ήταν εκείνη της Τιτίκας Σαριγκούλη. Η ηθοποιός που ενσάρκωσε την αθυρόστομη γιαγιά του Νίκου Ορφανού στο σίριαλ «Μπαμπά, μην τρέχεις» εμφανίστηκε φορώντας κατακόκκινο τριαντάφυλλο στο κεφάλι, απλικαρισμένο σε τύπου καπέλο, με τούλι και σατέν ύφασμα.

Το υπόλοιπο look ήταν εξίσου… γκράντε, με μαύρη μπλούζα στολισμένη με χρυσά κεντήματα, φορεμένη πάνω από δεύτερη μοβ σατέν, ενώ τα βλέμματα επικεντρώθηκαν στην τεράστια καρφίτσα της ηθοποιού. Οι καρποί της ήταν στολισμένοι με βραχιόλια, ενώ εντύπωση προκάλεσαν και τα μεγάλα σκουλαρίκια της. Στο ένα χέρι κρατούσε λαμπερό τσαντάκι clutch και στο άλλο το… μπαστούνι της.

Μαρία Ιωαννίδου

Οι ροζ τούφες στο σπαστό χτένισμα της Μαρίας Ιωαννίδου ήταν άλλο ένα στιλιστικό… παράδοξο της βραδιάς. Η ηθοποιός και χορεύτρια αφέθηκε στα χέρια του κομμωτή της για τις συγκεκριμένες ανταύγειες, για τις ανάγκες του νέου της θεατρικού ρόλου.

Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί την κόρη της… Καίτης Φίνου στην παράσταση «Οίκος ευγηρίας», στο θέατρο Ορφέας. Συμφωνούμε με το μακιγιάζ, αν και το κραγιόν μοιάζει λίγο… ξένο μέσα στο τόσο ροζ, ταιριάζει ωστόσο με την εσάρπα της στο χρώμα του κόκκινου της Βουργουνδίας. Η τριχρωμία μαύρου, λευκού και κόκκινου είναι εντελώς σικ!

Εύη Φραγκάκη

Τέλος, η Εύη Φραγκάκη έκανε… χολιγουντιανή εμφάνιση, με σκούρα βεραμάν τουαλέτα, η οποία μάλιστα διέθετε και… ουρά που την κρατούσε η δημοσιογράφος. Οι animal print γόβες της δεν ήταν και από τις καλύτερες επιλογές (θα ταίριαζε σε total black look), ωστόσο το λαμπερό της χαμόγελο δεν αφήνει περαιτέρω έδαφος για σχολιασμό.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...