Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο «Τίγρης» λέει «όχι» στα χιόνια

Σύννεφα στη σχέση του γκόλφερ Τάιγκερ Γουντς με την πρωταθλήτρια του αλπικού σκι Λίντσεϊ Βον, η οποία θα ταξιδέψει μόνη στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δυόμισι μήνες έμειναν μέχρι την έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι και οι αθλητές βρίσκονται πια στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους. Μπορεί στη χώρα μας η συγκεκριμένη διοργάνωση να μην έχει πολλούς φίλους, όμως τα μεγαλύτερα ονόματα των χειμερινών σπορ ξέρουν ότι το συγκεκριμένο ραντεβού δεν είναι δυνατό να το χάσουν.


Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και η περίφημη Λίντσεϊ Βον, μία από τις ομορφότερες αθλήτριες του αλπικού σκι, η οποία όμως ίσως δεν πάει με καλή ψυχολογία στους Αγώνες της Ρωσίας. Ο λόγος; Ο αγαπημένος δεν πρόκειται να παρακολουθήσει τις προσπάθειές της.


Κι όταν λέμε «αγαπημένος» για την Αμερικανίδα αθλήτρια, δεν αναφερόμαστε σε όποιον κι όποιον, αλλά στον καλύτερο γκόλφερ του κόσμου, τον Τάιγκερ Γουντς. Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετούς μήνες, αλλά το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι μαζεύονται σύννεφα στη σχέση τους. Οι φήμες αναφέρουν ότι μεταξύ του 37χρονου παίκτη του γκολ και της 29χρονης υπάρχουν πολλοί καβγάδες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού.


Η εμμονή της Βον να μην απαντάει στις ερωτήσεις του Τύπου σχετικά με τον λόγο που ο Γουντς επέλεξε να λάβει μέρος σε ένα τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα στις ΗΠΑ μεταξύ 19 και 23 Φεβρουαρίου, ενώ η 29χρονη θα διεκδικήσει το μετάλλιο από τις 18 έως τις 21 του ίδιου μήνα, άναψε φωτιές. Ο Αμερικανός παίκτης του γκολφ δεν πρόκειται να κάνει διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του ώστε να βρεθεί στο πλευρό της συντρόφου του, η οποία έχει την πίεση να αποδείξει ότι παραμένει μία από τις κορυφαίες σκιέρ του κόσμου μετά το τρομερό ατύχημα που είχε πριν από δέκα μήνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αυστρίας.


«Δεν του αρέσει και τόσο πολύ το κρύο» είναι η μόνη δικαιολογία που δίνει η Βον στις συνεντεύξεις της όταν τη ρωτούν για το θέμα. Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία κρίση στη σχέση της και ότι ο 37χρονος σύντροφός της την κάνει «πολύ χαρούμενη», ωστόσο από το περιβάλλον της έχει διαρρεύσει το αντίθετο.


Για την ακρίβεια, άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την όμορφη σκιέρ αναφέρουν ότι η Βον δεν νιώθει την υποστήριξη που θα περίμενε από τον άνθρωπο που αγαπάει. Η ίδια, μάλιστα, έχει περάσει ατελείωτες ώρες ως θεατής σε τουρνουά γκολφ όπου συμμετέχει ο Γουντς, παρότι έχει δηλώσει ότι «είναι βαρετό άθλημα επειδή κρατάει τόσο πολύ» και περίμενε από εκείνον να βρει πέντε ελεύθερες ημέρες για να βρεθεί στο πλευρό της.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...