Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Ο έλληνας dj με διεθνή καριέρα!

Ο Dino, μιλά για τη επιτυχία του hit «On your name» (Dino MFU and Slick Beats) και εκμυστηρεύεται την μεγάλη του αγάπη για την μουσική.

Ο αθεράπευτος έρωτάς του με τα μουσικά beat και το πάθος του για τα decks γεννήθηκαν το 1997, όταν εργαζόταν ως βοηθός σερβιτόρου στο θρυλικό +Soda.


Λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και άρχισε να εργάζεται ως επαγγελματίας dj. Σήμερα, ύστερα από αμέτρητες εμφανίσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα και καλύτερα clubs του πλανήτη, το όνομα του Dino αποτελεί εγγύηση για καυτές βραδιές, γεμάτες δυνατή dance μουσική, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Ο διάσημος resident deejay του Cavo Paradiso και του Scarpa Mykonos, που έχει δώσει εκπληκτικά shows σε όλο τον κόσμο και σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, η Μελβούρνη, το Μιλάνο και η Στουτγάρδη, μοιράζεται με την «Espresso της Κυριακής» στιγμές από το παρελθόν αλλά και τα μουσικά του σχέδια.


– Πότε κόλλησες το μικρόβιο της μουσικής και πώς άρχισες την καριέρα σου ως dj;

 

Ασχολούμαι με τη μουσική από πολύ μικρός, από το 1997, την περίοδο που είχα ξετρελαθεί με την εικόνα του dj στο +Soda. Από τότε άρχισα να ψάχνομαι τρελά με τη μουσική και τα πάρτι, και τελικά το 2001, σε ηλικία μόλις 21 ετών, στάθηκα τυχερός και ξεκίνησα δημόσιες σχέσεις στο Bossa Nostra, στου Ψυρρή. Ακολούθησαν τα πρώτα πάρτι ως promoter και λίγα χρόνια αργότερα η συνεργασία μου με τον Little Louie Vega, που ήταν αποκλειστική στην Ελλάδα για δέκα χρόνια, εκτός από τη Μύκονο. Το 2005 ξεκίνησα στο Club Luv, στο Θησείο, και στο One Happy Cloud, στου Ψυρρή.

 

– Υπάρχουν βραδιές που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη και την καρδιά σου;

 

Σίγουρα! Μία από αυτές ήταν το 2008 στο Cavo Paradiso, όπου έπαιζα μέχρι τις 3.30 για 4.000 άτομα, πρι μπούνε οι ξένοι καλεσμένοι. Ακόμη μία τρελή εμφάνιση ήταν στην Ιταλία, στη Ρώμη, στο Room 26, όπου με είχαν ακολουθήσει 30 φίλοι και φίλες μου από Ελλάδα και έπαιζα σε 1.500 άτομα, με την ελληνική σημαία πίσω μου κρεμασμένη. Τέλος, μια πρόσφατη εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη ήταν όταν ένα παιδί μου έστειλε μήνυμα και μου είπε πως είχε συνδυάσει το «On your name» με τον πατέρα του που μόλις είχε φύγει από τη ζωή. Ηταν κάτι που με συγκίνησε βαθιά, έκλαψα, αλλά μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω ακόμη πιο δυνατά.

 

– Τι μουσική παίζεις για το κοινό σου και με τι ήχους χαλαρώνεις όταν είσαι μόνος στο σπίτι;

 

Είμαι ένας πολυμορφικός dj, στέκομαι και σε μικρά μαγαζιά, όπου παίζουμε πιο ψαγμένα κομμάτια, αλλά και σε μεγάλα μαγαζιά και φεστιβάλ, όπου χρειάζεται πιο εμπορική και δυνατή μουσική. Παίζω μουσικές από… house, funk, nu disco, deep house, tech house, tribal, soulful αλλά και πιο big room, πάντα προσπαθώντας να τις γεφυρώνω όσο πιο καλά μπορώ. Οταν μένω μόνος ακούω πιο σόουλ, r’n’b και την καινούργια μου μεγάλη αγάπη, «The Hype».

 

– Πού μπορούμε να έρθουμε για να ακούσουμε τη μουσική σου;


Φέτος θα με βρίσκετε κάθε Πέμπτη στο Μικρό, στη Λαοδίκης, αλλά και δύο φορές τον μήνα στο Dybbuk.

 

– Ποια είναι η ιστορία του «On your name» που έχεις κάνει με τους Slick Beats;


Το κομμάτι αυτό σε στίχους υπήρχε από το 2011, πολύ πριν έρθει στα χέρια μου. Ηταν σε μια εντελώς διαφορετική μορφή και εκτέλεση, καμία σχέση με house! Οταν γνωρίστηκα με τα παιδιά των Slick Beats και το άκουσα, ήξερα πως αν γίνει house, θα γίνει και μεγάλη επιτυχία. Τους είπα τις ιδέες μου και το δουλέψαμε μαζί. Εγώ κάνω όλο το drum programming, δηλαδή το beat, την τελική δομή και κάποια πλήκτρα, ενώ η μελωδική γραμμή και η εκτέλεση φωνητικών είναι δουλειά του Gabirel. Το μπάσο και κάποια πλήκτρα τα ανέλαβε ο Issy. Στη συνέχεια έγινε και η συμφωνία με τη My Group στην οποία ανήκαν τα παιδιά τότε και κυκλοφόρησε στη Zero10 Records

 

– Πες μας λίγα λόγια για το CD πριν το ακούσουμε…

 

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρόκειται για ένα CD που περιέχει όλα τα remix μερικών εκ των καλύτερων Ελλήνων που συμμετείχαν στο project με πολλή αγάπη. Θεωρώ ότι σημείωσε μεγάλη επιτυχία επειδή είναι όλο το σύνολο τόσο καλό. Από μεριάς μου θέλω να ευχαριστήσω την εταιρία Βίκος για τη μεγάλη βοήθεια και την κίνηση να μπει και να στηρίξει αυτό το CD, καθώς και τους Κωνσταντίνο Σ., τον project manager μας, τον Γιάννη Καγιούλη, και φυσικά την «Espresso». Χωρίς όλους αυτούς δεν θα ήταν εφικτό να γίνει αυτό το CD.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...