Ερωτικά βίντεο για τα… πάντα!

Τη βοήθεια της τεχνολογίας επιστράτευσαν σε κέντρο αναπαραγωγής τους στην Κίνα για να τα διεγείρουν.

Με ερωτικά βίντεο προσπαθούν να ξυπνήσουν το… κοιμισμένο σεξουαλικό ενδιαφέρον των πάντα οι υπεύθυνοι του κέντρου αναπαραγωγής τους στην πόλη Τσενγκντού στην Κίνα. Βλέποντας τα γιγάντια ζώα να εμφανίζουν μόνο… φιλικές διαθέσεις προς το άλλο φύλο, οι ειδικοί έχουν επιστρατεύσει κάθε μέσο για να μην απειληθεί το είδος με εξαφάνιση.

Οπως εξηγούν, τα πάντα περνάνε έως και δεκαέξι ώρες την ημέρα τρώγοντας, ενώ αφιερώνουν τουλάχιστον άλλες οχτώ ώρες στον ύπνο. Ως εκ τούτου, δεν προκύπτει καθόλου χρόνος για άσκηση. Κάπως έτσι όταν έρχεται η εποχή του ζευγαρώματος τα αρσενικά προτιμούν να κάθονται ξαπλωμένα και να μασουλάνε μπαμπού από το να σηκωθούν όρθια και να πιάσουν… δουλειά.

«Σε γενικές γραμμές, ο χρόνος ζευγαρώματος δεν διαρκεί πολύ. Κάποιες φορές κρατάει μερικά λεπτά, αλλά μπορεί να κρατήσει και μόλις 30 δευτερόλεπτα» εξηγεί ο Ζανγκ Ζι, διευθυντής της Ερευνητικής Βάσης για την Αναπαραγωγή των Γιγάντιων Πάντα στην πόλη Τσενγκντού στην Κίνα. Οπως επισημαίνει, αν δεν αρέσει στο αρσενικό η προσωπικότητα του θηλυκού ή το αντίθετο, τότε δεν ζευγαρώνουν και αυτό είναι το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι των ζωολογικών πάρκων, καθώς δεν φιλοξενούν συνήθως μεγάλο αριθμό πάντα.

Ο Ζι και οι συνεργάτες του δοκίμασαν πολλούς τρόπους για να φέρουν τα ζώα πιο κοντά και να εξασφαλίσουν τη διαιώνιση του είδους, όπως τη χρήση διεγερτικών αρωμάτων στα κλουβιά τους, αλλά χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Λίγο πριν τους κυριεύσει η απόγνωση, τους ήρθε η ιδέα για την προβολή των ερωτικών βίντεο. Πλέον, τα πάντα έχουν τηλεόραση στο κλουβί τους και παρακολουθούν συνευρέσεις ομοίων τους. Η εικόνα και ο ήχος έχουν συνήθως άμεσο αποτέλεσμα στη διάθεση τόσο των αρσενικών όσο και των θηλυκών ζώων.

Παράλληλα με την παρακολούθηση πορνοταινιών, τα πάντα ακολουθούν πρόγραμμα «σεξ-ασκήσεων» που έχουν επινοηθεί ειδικά για την ενδυνάμωση των πίσω ποδιών και την ενίσχυση της αντοχής τους. Σε μία από αυτές τα ζώα προσπαθούν να πιάσουν μήλα που έχουν επίτηδες κρεμάσει ψηλά οι υπεύθυνοι για να τα δελεάσουν να σταθούν στα πίσω πόδια τους. Πρόκειται για άσκηση που γυμνάζει την πυελική χώρα και τα πίσω πόδια των ζώων, βοηθώντας τα έτσι τη στιγμή του ζευγαρώματος. Τα ερωτικά βίντεο και οι σεξ-ασκήσεις έχουν φέρει αποτέλεσμα. Οπως εξηγεί ο Ζι, πλέον πάνω από το 60% των πάντα που φιλοξενούνται στο κινεζικό πάρκο είναι σε θέση να κάνουν σεξ από μόνα τους, χωρίς την ανάγκη οποιουδήποτε είδους  ερωτικού βοηθήματος!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ