Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Ο κύριος Eurovision

O Γιάννης Πουλόπουλος αποκαλύπτει γιατί ο μουσικός διαγωνισμός άλλαξε τη ζωή του και μιλά για τις στιγμές που νιώθει αμήχανα.

Μπορεί οι περισσότεροι να γνώρισαν τον Γιάννη Πουλόπουλο μέσα από την τηλεόραση, όμως ο νεαρός παρουσιαστής ίσως να μη φανταζόταν ποτέ όταν τελείωνε το Πάντειο Πανεπιστήμιο και τα τμήματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ότι θα έκανε καριέρα στη μικρή οθόνη.


Μάλιστα έχει και master με τον μακρόσυρτο τίτλο «Δίκαιο και Οικονομία των Επιχειρήσεων στο Νέο Διεθνές Περιβάλλον», το οποίο, όπως λέει ο ίδιος, «αξιοποίησα υποστηρίζοντας με σθένος την υποψηφιότητα της Ελλάδας στη Eurovision».


Εργάζεται από το 1995 σε εφημερίδες και περιοδικά και από το 2000 στην τηλεόραση, στην εκπομπή «Σαν στο σπίτι σας». Επίσης -«κι αυτό είναι σημαντικό»- είναι Ιχθύς με ωροσκόπο Καρκίνο, ενώ τα τελευταία χρόνια τον βλέπουμε στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου στο Star.


Πώς επέλεξες να κάνεις τηλεόραση;


Δεν το επέλεξα εγώ! Ηταν μια απόφαση που πάρθηκε ερήμην μου, σε μια σύσκεψη που είχε κάνει τον Φεβρουάριο του 2005 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον αρχισυντάκτη και τη συντακτική ομάδα της εκπομπής «Ομορφος κόσμος το πρωί», στην οποία ανήκα κι εγώ. Αν θυμάμαι καλά, ήμουν στο μοντάζ και όταν βγήκα, μου ανακοίνωσε ότι από την επόμενη μέρα θα παρουσιάζω μια ρουμπρίκα με τα νέα της Eurovision. Η αντίδρασή μου ήταν άμεση: έβαλα τις φωνές, μετά τα κλάματα και τελικά υπέβαλα την παραίτησή μου, η οποία -περιέργως- δεν έγινε δεκτή. Μέχρι τότε είχε κάνει τηλεοπτική καριέρα μόνο το δεξί μου χέρι, όταν υπέβαλα ερωτήσεις σε διάφορους celebrities.

 

Τι είναι αυτό που δεν θα έκανες στην τηλεόραση;


Να βγω γυμνός από τη μέση και πάνω! Τον τελευταίο χρόνο έχω βάλει έξι κιλά, οπότε δεν θα ήμουν και τόσο ωραίο θέαμα! Από τη μέση και κάτω, το συζητάμε!

 

Υπήρχαν φορές που ένιωσες αμήχανα;


Η πιο αμήχανη στιγμή μου, φέτος τουλάχιστον, ήταν όταν στον «Ξαφνικό θάνατο», την τελευταία ενότητα της εκπομπής, που αναδεικνύει ποιος θα κάνει τη φάρσα της ημέρας, ο δαιμόνιος αρχισυντάκτης του «ΦΜ Live» Νικόλας Τουρουντούς είχε την έμπνευση να κλείσει τα μάτια στη Μαρία και με τη βοήθεια του Φώτη έβαζε το χέρι της σε κάτι γυάλες με αγνώστου προελεύσεως αντικείμενα, προσπαθώντας εκείνη να μαντέψει τι ήταν το καθένα. Η Μαρία επέλεξε ως αντίπαλό της εμένα, χωρίς ίσως να γνωρίζει ότι έχω κλειστοφοβία και σιχαίνομαι ό,τι υπάρχει σε μπιζέλι. Επρεπε λοιπόν να μαντέψω ότι στη γυάλα υπήρχαν μύδια, τζελ για τα μαλλιά και -Θεέ και Κύριε!- φακές. Δεν ξέρω ακόμη πώς γλίτωσα το εγκεφαλικό! Στο παρελθόν είχα νιώσει πολύ αμήχανα, όταν με είχαν στείλει από το «Σαν στο σπίτι σας» στο θέατρο Περοκέ, για να πάρω συνεντεύξεις από τους ηθοποιούς της παράστασης, που θα μιλούσαν για τον καλεσμένο μας, τον Σωτήρη Μουστάκα.

Χτύπησα λοιπόν την πόρτα του καμαρινιού της Ζωζώς Σαπουντζάκη και της ζήτησα να μου πει κάτι για τον Σωτήρη. Μάλλον δεν της το εξήγησα καλά, γιατί εκείνη κατάλαβε ότι έπρεπε να μου μιλήσει για τον σκύλο του Φώτη, που τον έλεγαν Σωτήρη!

 

Ποιο είναι το μεγάλο σου όνειρο;


Να έχω δουλειά!

 

Αν και η τηλεόραση έχει έντονο ανταγωνισμό, έχεις κάνει φιλίες;


Οταν με τον Φώτη και τη Μαρία έχω δουλέψει δύο χρόνια στο «Σαν στο σπίτι σας», έναν χρόνο στο «I love TV», έξι μήνες για τη Eurovision, την οποία είχαν παρουσιάσει το 2007, και πέντε χρόνια τώρα στο «ΦM live», δεν τους θεωρώ μόνο φίλους, αλλά και οικογένειά μου. Αν σκεφτείς τώρα ότι στη συντακτική ομάδα της εκπομπής είναι συνάδελφοι με τους οποίους δουλεύουμε από το 2000 μαζί, όπως είναι η Νάντια Χείρα και η Χριστιάννα Μπαξεβάνη, αντιλαμβάνεσαι ότι η φράση «περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω» μπορεί να έχει βάση.

 

Ποια είναι τα χόμπι σου;


Το ανελέητο κυνήγι των προσφορών στα σούπερ μάρκετ! Ναι, ναι. Είμαι από εκείνους τους τύπους που μαζεύουν τα κουπόνια των εφημερίδων και στήνονται στα μαγαζιά από τις 9 παρά 10, την πρώτη ημέρα των εκπτώσεων!

 

Υπήρχε στιγμή που χάλασε φιλία σου, εξαιτίας κάποιου σχολίου που έγινε στη δουλειά;


Νομίζω ότι οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι πίσω από την «Οχιά λεπενίτσα», όπως με βάφτισαν ο Φώτης και η Μαρία, κρύβεται μια ευαίσθητη ψυχή, την οποία μπορείς να ανοίξεις ακόμη και με την καρδιά ενός μαρουλιού!

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...