Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Δευτέρα 18/11/2013


ΚΡΙΟΣ: Εάν συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα στο σπίτι ή στον χώρο της δουλειάς σας, μην τα χάνετε και πανικοβάλλεστε. Προσωρινό φόρτο στην εργασία σας μπορεί να προκαλέσουν κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας. Μη χαρίζετε στους άλλους ό,τι σας ανήκει και έχετε κουραστεί για να το αποκτήσετε.


ΤΑΥΡΟ: Στη βάση της σχέσης σας δεν υπάρχουν προβλήματα. Στην ουσία ό,τι έχετε είναι ό,τι μεταφέρετε από τον εργασιακό σας χώρο. Οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ισορροπήστε τις καταστάσεις στην εργασία σας με διπλωματικές κινήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Μόνο αν εξηγήσετε στον σύντροφό σας σε ποια σημεία συνεχίζετε να δυσκολεύεστε, θα σταματήσει να κάνει σενάρια. Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας για να βρείτε χρόνο να τακτοποιήσετε όλες τις δουλειές σας. Μην απαιτήσετε χρήματα από τρίτους που δεν είναι σε θέση να σας βοηθήσουν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σας υποφέρει άδικα, γιατί στην ουσία δεν σας χωρίζει τίποτα, απλώς έχετε και οι δύο άλλα πράγματα στο μυαλό σας. Για να νιώσετε πιο όμορφα και χαρούμενα ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας. Για να σας φανούν όλα ευκολότερα ζητήστε βοήθεια από άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν.


ΛΕΩΝ: Αν είναι εφικτό, ξεφύγετε από την καθημερινότητα με ένα ταξίδι, έστω και για λίγο, γιατί το άγχος που έχετε από τα εργασιακά σας θέματα το μεταδίδετε δυστυχώς στη σχέση σας. Ο,τι καλύτερο θα είναι για εσάς η παρέα αγαπημένων προσώπων, που μπορεί να σας χαλαρώνει και να σας ξεκουράζει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην «παγώνετε» με αριστοτεχνικό τρόπο τις προσπάθειες που κάνει ο σύντροφός σας να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Οι ιδέες που θα έχετε στην εργασία σας θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνεργάτες σας. Αφήστε για λίγο στην άκρη την πνιγηρή καθημερινότητα και γεμίστε τις μπαταρίες σας.


ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, γιατί σήμερα μέση λύση δεν υπάρχει και ή θα αγαπηθείτε παράφορα ή θα μισηθείτε θανάσιμα. Μπορεί μια επαγγελματική αλλαγή να σας αγχώσει, αλλά αργότερα θα σας δικαιώσει. Κάντε τις απαιτούμενες ενέργειες που θα σας οδηγήσουν στους επιθυμητούς στόχους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ένταση με τους συνεργάτες σας εξακολουθεί να υπάρχει, επειδή τα θέλετε όλα δικά σας και δεν δείχνετε διάθεση να υποχωρήσετε σε τίποτα. Προσδιορίστε και οριοθετήστε σε μια επαγγελματική συζήτηση τις δικές σας θέσεις. Για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή φροντίστε πρώτα να έχετε κλείσει το προηγούμενο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να μη βρίσκεται σε καλή φάση με εσάς και να χρειάζεται να τον στηρίξετε, γι’ αυτό καλό θα ήταν να εξισορροπήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Επειδή έχετε ακόμα πολλά να δώσετε, μην απελπιστείτε με την πρώτη αναποδιά που θα προκύψει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες λεπτομέρειες στη συμπεριφορά των γύρω σας μπορεί να σας αποκαρδιώνουν, αλλά κι εσείς μη δίνετε πια τόση σημασία. Επικεντρωθείτε σε θέματα που θέλετε να διευθετήσετε και όλα θα πάνε καλά. Δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν την αξία σας και την προσφορά σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιάζεστε να προχωρήσετε τόσο γρήγορα στη σχέση σας, αφού όσο πιο αργά πάτε τόσο πιο σίγουρη και πιο σταθερή θα γίνει. Βρείτε χρόνο για χαλάρωση και αυτοσυγκέντρωση, ώστε να μη σας φανούν και τα εύκολα δύσκολα. Η αύξηση των εσόδων που θα έχετε θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε.


ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε κάποιες υποχωρήσεις τώρα που βλέπετε ότι κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα βασανίζονται από διάφορα προβλήματα. Για να αποφύγετε τυχόν αδιέξοδα να έχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις στα επαγγελματικά σας. Να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ώστε να είστε σε θέση να δράσετε την κατάλληλη στιγμή.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...