Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Χιλιάδες για μια θέση στο «The voice» του μνημονίου

Οι άνεργοι νέοι αναζητούν μια ευκαιρία στο νέο talent show.

Ψάχνοντας για μια θέση στον ήλιο ή, καλύτερα, για το πλατό του… «The voice»! Δεκαπέντε χιλιάδες νεαρά κορίτσια και αγόρια έκαναν αίτηση για το νέο talent show του ΑΝΤ1, που θα αρχίσει την περίοδο των Χριστουγέννων, με σκοπό να αναδείξει την καλύτερη φωνή στη χώρα. Θα αναρωτηθεί κανείς -και εύλογα- αν γέμισε η Ελλάδα με καλλίφωνους και καλλίφωνες, οι οποίοι ψάχνουν την ευκαιρία να αναδειχθούν μέσω μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Μάλλον δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Απλώς με την ανεργία των νέων που έχει φτάσει με επίσημα στοιχεία στο 60% πολλοί σκέφτηκαν «και αν μου κάτσει;».


Πόσο μάλλον όταν το δέλεαρ να σταθείς μπροστά στη Μαρινέλλα (οι συζητήσεις μεταξύ της τραγουδίστριας και του καναλιού βαίνουν καλώς), στον Αντώνη Ρέμο και στη Δέσποινα Βανδή (που είναι κατά 99% σίγουρα μέλη της κριτικής επιτροπής) και σε ακόμη έναν κριτή ανάλογου καλλιτεχνικού μεγέθους για να σε βαθμολογήσουν αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον.


Μπορεί για τους υποψηφίους η συμμετοχή τους στο σόου να μοιάζει με το 5+1 του Τζόκερ, αλλά μην ξεχνάμε ότι τα λεφτά της πίστας ακόμη και «κουτσουρεμένα» δεν είναι ευκαταφρόνητα, ενώ και η φήμη μέσα από τα media δεν είναι αμελητέα. Οπως φαίνεται, λοιπόν, η βιομηχανία ονείρων σε μια δισκογραφία που φυλλορροεί καλά κρατεί. Ετσι από τις οντισιόν που έχουν γίνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν ξεχωρίσει μόνο 118 φωνές από τις 15.000! Και αυτό που προηγήθηκε ήταν στιγμές απείρου κάλλους, με πολλούς υποψήφιους να φεύγουν από τις οντισιόν κλαίγοντας σπαρακτικά.


Τυφλές οντισιόν


Για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του «The voice» θα υπάρξουν τρεις τηλεοπτικές φάσεις. Η πρώτη ονομάζεται «Οι τυφλές οντισιόν». Μέσα σε επτά μαγνητοσκοπημένα επεισόδια θα περάσουν αρχικά τα 118 άτομα που έχουν προεπιλεγεί. Οι κριτές όμως θα τους έχουν γυρισμένες τις πλάτες για να μη βλέπουν την εμφάνιση τους και θα βαθμολογούν μόνο ακούγοντάς τους να τραγουδούν. Στη δεύτερη φάση του σόου με τίτλο «Η μονομαχία» θα διαγωνιστούν τα 64 άτομα που θα προκύψουν από τον πρώτο γύρο, σε τέσσερα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια. Στην τρίτη και τελευταία φάση θα περάσουν 32 άτομα, τα οποία θα εμφανιστούν σε επτά live επεισόδια.


Για τη θέση του παρουσιαστή έχει «κλειδώσει» ο Γιώργος Λιάγκας, παρόλο που το αρνείται. Ο παρουσιαστής θα παίρνει δηλώσεις και από τους συγγενείς των διαγωνιζομένων, όπως ορίζει το format. Για τα ονόματα των κριτών η συμμετοχή της Μαρινέλλας ανεβάζει τον πήχη. Στην καρέκλα του κριτή παραμένει ο Αντώνης Ρέμος, ενώ σχεδόν σίγουρη θεωρείται και η συμμετοχή της Δέσποινας Βανδή.


Το στούντιο, το οποίο ολοκληρώνεται μέσα στην εβδομάδα, θα είναι μοναδικό και στα πρότυπα των ξένων εκπομπών, ενώ έχουν εξασφαλιστεί ήδη οι ειδικές περιστρεφόμενες καρέκλες των κριτών. Το «The voice» προβάλλεται σε 49 χώρες του κόσμου και έχει πάνω από 20 υποψηφιότητες στην κατηγορία «Καλύτερου talent show», έχοντας αποσπάσει έξι πρωτιές στα σπουδαιότερα παγκόσμια βραβεία. Και πώς να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο άλλωστε, αφού, εκτός από το budget που διατίθεται για τις ανάγκες της εκπομπής, στην κριτική επιτροπή κάθονται λαμπερά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως η Christina Aguilera, η Shakira, ο Adam Levin των Maroon 5, ο Seal, ο Ricky Martin, ο Usher.


Στην ουρά για έναν ρόλο στις «Τρίχες» του Ρήγα και του Αποστόλου


Και από δουλειά… τρίχες. Ετσι το πήραν απόφαση άνεργοι ή απλώς ανερχόμενοι ηθοποιοί που αναζητούν μία θέση στην εγχώρια -φτωχική- τηλεόραση και πέρασαν από τις οντισιόν που οργάνωσαν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου. Περίπου 1.500 άτομα βρέθηκαν στις οντισιόν του ΑΝΤ1 και του Αλέξανδρου Ρήγα προκειμένου να καλυφθούν ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και άλλοι μικρότεροι στο νέο κωμικό σίριαλ του καναλιού που αρχίζει τον Ιανουάριο. Το να έχουν σίγουρη δουλειά για πέντε μήνες είναι για κάποιους ηθοποιούς, και δη για τα φιντανάκια, μεγάλη ευκαιρία.


Με 99% ανεργία στον χώρο της υποκριτικής η οντισιόν ήταν μια χαραμάδα μέσα στην κρίση. Η νέα κωμική σειρά των σεναριογράφων Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου με τίτλο «Τρίχες», που θα διαδραματίζεται σε ένα κομμωτήριο, θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη. Οι σεναριογράφοι, αν και είχαν βολιδοσκοπήσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο την Αννα Μαρία


 Παπαχαραλάμπους, τελικά δεν κατάφεραν να την έχουν στο καστ. Γι’ αυτό είχαν τη φαεινή ιδέα να κάνουν οντισιόν και να ανοίξουν την πόρτα σε ένα νέο άφθαρτο πρόσωπο. Αποτέλεσμα; Κοσμοσυρροή! Πάνω από 1.500 άτομα προσήλθαν στο θέατρο Πειραιώς για ακρόαση όχι μόνο για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και για άλλους βασικούς ρόλους, καθώς οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να δώσουν και άλλες ευκαιρίες και να ανοίξουν τη… βεντάλια. Μάλιστα, λόγω της μεγάλης συμμετοχής αποφάσισαν να κάνουν για ακόμη δύο ημέρες συμπληρωματικές οντισιόν και να δουν μετά με την ησυχία τους τα βίντεο με τους επικρατέστερους.


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....