Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Μεγιστάνες αγκαλιά με λιοντάρια!!!

Πάμπλουτοι Αραβες ποζάρουν παρέα με αιμοβόρα ζώα για να εντυπωσιάσουν τους άλλους κροίσους του Περσικού κόλπου.

Διαφορετική διάσταση στην έννοια «κατοικίδιο» έχουν δώσει οι πάμπλουτοι Αραβες, οι οποίοι στον μεταξύ τους διαγωνισμό ισχύος έχουν βγάλει κυριολεκτικά τα νύχια τους! Ο πιο χειροπιαστός τρόπος για να επιδείξουν τα αμύθητα πλούτη τους δεν είναι ούτε τα μέγαρα με τις χρυσές κολόνες ούτε τα ακριβά αυτοκίνητα ούτε και τα πολυτελή γιοτ. Το νέο status symbol έχει κοφτερά δόντια, που οι ίδιοι όχι μόνο δεν φοβούνται, αλλά προκαλούν σε… δαγκωνιές!

Το Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες πλούσιων Αράβων αγκαλιά με τα αγαπημένα τους τετράποδα, που ναι μεν είναι αιλουροειδή, αλλά δεν… νιαουρίζουν. Λιοντάρια, τίγρεις, λεοπαρδάλεις και άλλα αιμοβόρα ζώα ποζάρουν στην αγκαλιά των αφεντικών τους, που δεν μπορούν να σκεφτούν άλλον τρόπο για να εντυπωσιάσουν τους υπόλοιπους μεγιστάνες του Περσικού Κόλπου παρά μόνο ποζάροντας μαζί με ενήλικα λιοντάρια βάρους 200 κιλών!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Χουμάιντ Αλ Μπου Καΐς, τον οποίο ακολουθούν πάνω από 250.000 άτομα στη δημοφιλή ιστοσελίδα μοιράσματος φωτογραφιών. Ο Αλ Μπου Καΐς «ανεβάζει» καθημερινά φωτογραφίες από τα επικίνδυνα κόλπα που πραγματοποιεί με τις «γατούλες» του, όπως τις αποκαλεί.

Αν και δεν είναι γνωστό πώς ακριβώς απέκτησε την περιουσία του ο νεαρός Αραβας, οι οπαδοί του τον βλέπουν πώς την ξοδεύει, αφού τακτικά ενισχύει το κοπάδι των λιονταριών του. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει online δείχνει ότι δεν διστάζει να παλεύει μαζί τους, να τα ταΐζει μέσα στο στόμα με το χέρι του ή να σκύβει στην αγκαλιά τους για να τον γλείψουν και να του εκδηλώσουν την αγάπη τους με το δικό τους τρόπο…

Αλλοι Αραβες δημοσιεύουν φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται να απολαμβάνουν τη βόλτα με το ταχύπλοό τους έχοντας μια λεοπάρδαλη στο πηδάλιο, ενώ κάποιοι ποζάρουν ενώ εκπαιδεύουν την τίγρη τους πάνω στη… Λαμποργκίνι τους!

«Οταν κάποιος αγοράζει ένα πολύ ακριβό ζώο αποδεικνύει ότι έχει αρκετά χρήματα για να αποκτήσει ό,τι επιθυμεί» εξήγησε ο Τζασίμ Αλί, που διευθύνει το πάρκο άγριων ζώων Ras Al Khaimah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και αναλαμβάνει τη φροντίδα των ζώων που εγκαταλείπονται από τους πάμπλουτους ιδιοκτήτες τους, όταν γίνονται πολύ ογκώδη και επικίνδυνα για εκείνους.

«Αν έχει δαμάσει ένα άγριο ζώο όπως το λιοντάρι, επιδεικνύει το πόσο γενναίος είναι. Ομως, στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένδειξη θάρρους, αλλά για καταπάτηση των δικαιωμάτων των ζώων».

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...