Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Νέο σπίτι για τον μπέμπη!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πούλησε το «παλατάκι» του και μετακόμισε σε καινούργιο λίγο πριν από τον ερχομό του junior της οικογένειας.

Ο ερχομός του Αρναούτογλου τζούνιορ έφερε τύχη και «αέρα» ανανέωσης στον μπαμπά του. Ο παρουσιαστής, που φέτος ύστερα από πολλά χρόνια έφυγε από το Mega για να πάει στον ΑΝΤ1, δεν άλλαξε μόνο κανάλι, αλλά και σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», λίγο καιρό πριν από την άφιξη του πελαργού, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πούλησε το σπίτι του και μετακόμισε σε ένα άλλο, στην ίδια περιοχή.

Οταν η Κατερίνα Κόκλα (η σύντροφος και μητέρα του παιδιού του) όδευε ολοταχώς προς τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, ο παρουσιαστής ασχολούνταν με την πώληση της ιδιόκτητης μονοκατοικίας του στα Βριλήσσια. Το «παλατάκι» του παρουσιαστή, περίπου 350 τετραγωνικών μέτρων, αν και άνετο, δεν ήταν το κατάλληλο για να υποδεχτεί τον διάδοχό του. Στην απόφαση αυτή συνέτεινε και η σύντροφός του, καθώς κι εκείνη ήταν σύμφωνη με την άποψη ότι θα έπρεπε να εγκατασταθούν σε ένα πιο «μαζεμένο» σπίτι.

Ετσι το ζευγάρι, αφού είχε ήδη πουληθεί η μονοκατοικία του παρουσιαστή, άρχισε να ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο του σπίτι, που επίσης βρίσκεται στα Βριλήσσια. Πρόκειται για μια όμορφη μεζονέτα σε ένα συγκρότημα κατοικιών, ιδανικό οίκημα για την τριμελή οικογένεια Αρναούτογλου. «Ο ερχομός του χαριτωμένου μπέμπη έχει φέρει καλή τύχη και στους δύο γονείς του που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Ο Γρηγόρης, για πολλούς λόγους -και ειδικά λόγω της οικονομικής κρίσης- δεν ήθελε πλέον να έχει το παλιό του σπίτι και μέρος από τα χρήματα που πήρε από την πώλησή του θα τα επενδύσει στην επιχείρηση που ετοιμάζει» μας εξομολογείται καλά πληροφορημένη πηγή, ο οποία παράλληλα διευκρινίζει πως ο παρουσιαστής θα ανοίξει ένα καφέ που ανήκει σε αλυσίδα γνωστής γαλλικής φίρμας. «Αυτή τη φορά δεν θέλει να έχει συνεταίρους -όπως συνέβαινε με τα άλλα μαγαζιά που έχει ανοίξει- και πιστεύει πολύ πως το νέο του project δεν θα έχει την τύχη του προηγούμενου, ενός μπαρ που δεν κατάφερε να κρατηθεί στη νύχτα» συμπληρώνει η ίδια πηγή.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...