Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ταξίδια και… Αλέξης του έφεραν ίλιγγο!

Ο Βενιζέλος άλλαξε λόγω αδιαθεσίας την ατζέντα του.

Μια ξαφνική αδιαθεσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου (φωτό) οδήγησε στην απόφαση να αλλάξει την προγραμματισμένη για χθες και σήμερα ατζέντα του.

Τα συνεχόμενα ταξίδια στο εξωτερικό, οι ανταρσίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και η σκληρή κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τις 2 χθες το μεσημέρι συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, καθώς και η εκδήλωση του υπουργείου Εξωτερικών που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Πέμπτη, στην οποία θα γινόταν η παρουσίαση του σήματος της ελληνικής προεδρίας για το 2014.

Ο κ. Βενιζέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από συνεχόμενα -ουσιαστικά χωρίς διακοπή- ταξίδια (Βρυξέλλες, Λευκωσία), τα οποία του έφεραν ιλίγγους, ενώ έχει προσβληθεί και από ελαφρά ίωση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ματαίωσε και την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιαννάκη Ομήρου.

Για τα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ έκδηλη είναι η αγωνία στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο πρωθυπουργικό επιτελείο παρακολουθούν με προσοχή και ανησυχία την κινητικότητα που παρατηρείται στον κυβερνητικό εταίρο, απευχόμενοι μια εσωτερική κρίση που μπορεί να δημιουργήσει μείζον πρόβλημα στη συνοχή του δικομματικού συνασπισμού.

Η κυβέρνηση στηρίζεται σε 154 βουλευτές, εκ των οποίων οι 27 είναι του ΠΑΣΟΚ και αρκετοί από αυτούς εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις και ενστάσεις για τη λειτουργία και τη στρατηγική του κυβερνητικού σχήματος.

Στο μεταξύ, όπως προαναφέραμε, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα παρουσίαζε σήμερα το σήμα της ελληνικής προεδρίας για το 2014.

Μαθαίνουμε λοιπόν πως το λογότυπο, το οποίο θα βρίσκουμε διαρκώς μπροστά μας στις επίσημες εκδηλώσεις στην Αθήνα από την πρώτη Ιανουαρίου και μέχρι τον Μάιο του 2014, θυμίζει καλοκαίρι (αν και έρχεται δριμύς χειμώνας) και παραπέμπει στη θάλασσα και στο ελληνικό καραβάκι. Θα είναι λιτό και σκοπός του είναι να τονίσει τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας, που είναι η μεταναστευτική και η θαλάσσια πολιτική.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...