Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Παρασκευή 22/11/2013


ΚΡΙΟΣ: Η βοήθεια των άλλων θα αποδειχθεί πολύτιμη σε πράγματα που μόνοι σας ίσως δεν θα καταφέρνατε. Αφού ξέρετε ότι χώρια δεν μπορείτε να ζήσετε, μην αφήνετε τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Τα προβλήματα βρίσκονται πια πίσω σας και μπροστά σας είναι μόνο η ευτυχία.


ΤΑΥΡΟ: Η σημερινή είναι για εσάς μια μέρα μεγάλης επαγγελματικής ανόδου. Η σημαντική προσφορά σας σε αυτόν τον τομέα θα εκτιμηθεί από τους συνεργάτες σας και θα σας φέρει στην κορυφή. Η σχέση σας δεν θα μπει στο μικροσκόπιο κι έτσι θα έχετε τα περιθώρια να δράσετε όπως θέλετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας απ’ ό,τι συνηθίζετε για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, χωρίς να αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Υλοποιήστε κάποια παλιά σας σχέδια και θα δείτε πως θα νιώσετε καλύτερα. Η υποστήριξη και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον σας θα σας κάνει υπεραισιόδοξους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρεθείτε περισσότερο χρόνο με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα, όταν δεν θα έχετε και τόση διάθεση για κοινωνικότητες. Για να μην κουραστείτε προσπαθήστε να μη βγαίνετε πολύ από τους ρυθμούς σας. Για να προβείτε σε δεσμεύσεις σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να δεχτείτε τις απαιτήσεις των άλλων.


ΛΕΩΝ: Μπορεί οι παροδικές εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο να μη σας αφήνουν να σκεφτείτε λογικά, όμως καινούργιες συνεργασίες είναι στα σκαριά και τελικά θα βγει κάτι πολύ θετικό. Απομακρυνθείτε χωρίς ενδοιασμούς από ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δεν σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επενδύστε κάποια χρήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, κυρίως σε πρακτικούς τομείς, χωρίς να το παρακάνετε και χωρίς να σας πιάνουν ανασφάλειες. Οι σταθερές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν μόνο αν ζητάτε συνέχεια περισσότερα. Αφιερώστε χρόνο προκειμένου να κάνετε ό,τι σας αντιπροσωπεύει πραγματικά.


ΖΥΓΟΣ: Αφήνετε τα συναισθήματά σας να κυριαρχήσουν της λογικής, καθώς τα μόνα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν είναι τα αισθηματικά σας. Για να μην εγκαταλείψετε κάποιες καλές συνήθειες φροντίστε να μην είστε συνέχεια απασχολημένοι. Τα προβλήματά σας θα αρχίσουν να λύνονται με απλούς τρόπους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναπτύξτε την ανάγκη σας να διαλευκάνετε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Επιλύστε διάφορα πρακτικά θέματα για να αποβάλετε το άγχος από την καθημερινότητά σας. Το ότι φροντίζετε πάντα να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας θα δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Σας περιτριγυρίζουν σημαντικότατες ευκαιρίες, γι’ αυτό σκεφτείτε καλά ποιες απ’ όλες θα διαλέξετε πριν δώσετε απαντήσεις. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που υπήρξαν τελευταία. Συνεχίζετε να είστε πρωτοπόροι στα σχέδιά σας, καθώς δεν σας αρέσουν οι κανόνες και τα όρια.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σίγουρα σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε αρκετά από όσα ελπίζατε και ποθούσατε να υλοποιηθούν. Ανακαλύψτε τα ταλέντα σας και περάστε σε φάση μεγαλύτερης δημιουργικότητας. Η ανάγκη για περισσότερη ποιότητα θα σας ωθήσει να πάρετε καινούργιες πρωτοβουλίες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή έχετε αναλάβει πολλά πράγματα και ετοιμάζεστε να αναλάβετε ακόμη περισσότερα, φροντίστε να αυξήσετε τις άμυνες του οργανισμού σας. Οι αναθεωρήσεις τελειώνουν, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε. Μια που τα σχέδιά σας είναι μακροπρόθεσμα, μην ξεχνάτε αυτούς που θέλουν να σας ακολουθήσουν.


ΙΧΘΥΕΣ: Θα χρειαστεί να παρευρεθείτε σε πολλές εκδηλώσεις και να αποδεχθείτε αρκετές προσκλήσεις για να ενισχύσετε το προφίλ σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Θα έχετε την πολυτέλεια να πειραματιστείτε πριν καταλήξετε στη στρατηγική σας. Κάποιες αποκαλύψεις θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε την πορεία σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....