Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Οι «επιθέσεις» της… Κρούπα!

Το εντυπωσιακό και ασυγκράτητο μοντέλο από την Πολωνία που δεν αφήνει τον σύζυγο της να ηρεμήσει.


Είναι νιόπαντρη και της φαίνεται! Η εντυπωσιακή Τζοάνα Κρούπα, το πιο καυτό μοντέλο που έχει εξάγει μέχρι σήμερα η χώρα της Πολωνίας, διανύει ακόμη την περίοδο του μέλιτος με τον σύζυγό της Ρομέιν Ζάγκο.


Ο φωτογραφικός φακός την έχει συλλάβει ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα να μην μπορεί να περιμένει να φτάσουν στην κρεβατοκάμαρα και να ορμάει πάνω στον σύζυγο της ακόμη και όταν απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα του ξενοδοχείου.


Το ίδιο συνέβη και προ ημερών, όταν η Πολωνή καλλονή δεν κρατήθηκε και μετά από μια δροσερή βουτιά στην πισίνα του σπιτιού της στο Μαϊάμι Μπιτς πλησίασε τον σύζυγό της που ήταν αραχτός στην ξαπλώστρα του και τον γέμισε φιλιά, φορώντας ένα καυτό σμαραγδί μπικίνι και έχοντας πάρει ένα ακαταμάχητο, λάγνο βλέμμα.


Ο σύζυγός της δεν μπόρεσε φυσικά να αντισταθεί στο ερωτικό της κάλεσμα – άλλωστε έχει γίνει γνωστό ότι το ζευγάρι έχει υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό, στο οποίο αναφέρεται ότι πρέπει να κάνουν σεξ κάθε μέρα!


Ακόμη όμως και όταν δεν είναι με το μαγιό, η πρωταγωνίστρια του «Real Housewives of Miami» φροντίζει να διατηρεί την προκλητική της εμφάνιση. Δεν είναι λίγες οι φορές που βγαίνει μαζί με τον σύζυγό της για τα καθημερινά ψώνια τους στα μαγαζιά και φοράει εφαρμοστά φορέματα χωρίς σουτιέν, με αποτέλεσμα να διαγράφεται πλήρως το στήθος της. Βέβαια, δεν έχει κρύψει ότι έχει υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις στήθους, αφού όταν ήταν ακόμη έφηβη είχε πρότυπο την Πάμελα Αντερσον.


«Στο λύκειο είχα πρότυπο μου την Πάμελα Αντερσον, γι’ αυτό έσπευσα να μεγαλώσω το στήθος μου. Ωστόσο, το έχω μετανιώσει πικρά έκτοτε» παραδέχτηκε η 34χρονη καλλονή σε πρόσφατη συνέντευξή της, αν και στην πραγματικότητα κάνει τα πάντα για να προβάλλει το πλούσιο ντεκολτέ της.


Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το σέξι μοντέλο δεν αισθανόταν πάντα άνετα με το σώμα της. Οπως αποκάλυψε πρόσφατα στο περιοδικό «People», είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα βάρους την περίοδο που ονειρευόταν καριέρα στο μόντελινγκ. Μάλιστα, μη καταφέρνοντας να χάσει εύκολα τα παραπανίσια κιλά, είχε καταφύγει στα καθαρτικά.


«Είχα πάρει βάρος και αγωνιζόμουν να τα χάσω προκειμένου να μπορέσω να κυνηγήσω τα όνειρά μου στο μόντελινγκ. Ωστόσο, ούσα τότε μόλις 20 χρόνων, δεν είχα ιδέα με ποιον τρόπο θα μπορούσα να χάσω εύκολα τα περιττά κιλά, και τα καθαρτικά φάνηκαν να είναι η εύκολη λύση. Ευχαριστώ τον Θεό που δεν έκανα κακό στον εαυτό μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κρούπα, που σίγουρα δεν θέλει να χαλάσει το αψεγάδιαστο κορμί της.


Γι’ αυτό και παρά το γεγονός ότι έχει εκφράσει την επιθυμία της να αποκτήσει σύντομα παιδιά με τον σύντροφό της, έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ήθελε να έρθουν όλα διά μιας: «Θα ήθελα πολύ να έκανα δίδυμα – ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Αυτό θα ήταν ιδανικό για εμένα. Να ξεμπερδέψω μια κι έξω, χωρίς να βάλω σε μπελάδες το σώμα μου!».


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...