Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Κυριακή 24/11/2013

Λέων: Η σεξουαλικότητά σας στο «κόκκινο»


ΚΡΙΟΣ:
Η γοητεία σας θα μαγνητίζει τους άλλους, οπότε θα τους πλησιάζετε με περισσότερη άνεση και ευκολία, είτε για να πετύχετε τους στόχους σας είτε για να περάσετε ευχάριστα. Η καλή επικοινωνία θα είναι σύμμαχός σας για να έχετε άριστες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Πραγματοποιήστε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα. Η ικανοποίηση που θα πάρετε θα είναι αρκετά μεγάλη, καθώς στις σχέσεις σας θα επικρατεί αρμονία και θα πρέπει να τη διατηρήσετε, γι’ αυτό μη δώσετε υποσχέσεις που θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε και μην υπολογίσετε σε αυτές που μπορεί να σας δώσουν.


ΤΑΥΡΟΣ:
Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα έχουν την καλή διάθεση να σας δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για να κινηθείτε σύμφωνα με τις επιλογές σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσουν να βρείτε και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να καταλήξετε σε σωστές επιλογές. Εχετε άμεση ανάγκη από αλλαγές στην εμφάνισή σας προκειμένου να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. Αποφασίστε τις σύντομα, γιατί μπορεί να είναι καταλυτικές για την εικόνα σας. Τολμήστε κάτι εντελώς πρωτοποριακό, κάτι που θα αλλάξει την εμφάνισή σας στα μάτια των άλλων. Τονώστε τη γοητεία σας προς το αντίθετο φύλο για να ξανανιώσετε και κάντε τους να έλκονται από τη μαγική σας εικόνα. Η μέρα σας βοηθάει να ανεβείτε τα σκαλιά της ιεραρχίας ακόμα πιο γρήγορα.


ΔΙΔΥΜΟΙ:
Ο ανταγωνισμός στον εργασιακό χώρο θα εξακολουθεί να είναι μεγάλος, όμως αυτό δεν φαίνεται να σας πτοεί. Αντιθέτως, σας εξιτάρει και οι δυσκολίες σας δυναμώνουν για να πετύχετε τα πάντα. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους, παρόλο που τα έξοδά σας έχουν ανέβει κάθετα, εξαιτίας των μεγάλων σχεδίων που έχετε ξεκινήσει. Ή που θα ερωτευτείτε παράφορα κάποιο άτομο που βρισκόταν δίπλα σας και απλώς δεν το είχατε αντιληφθεί ή τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη ζωή σας θα σας συναρπάσουν. Φανείτε χρήσιμοι στα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεδιαλύνετε τα μπερδεμένα σας αισθήματα. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και διεκδικήστε το καλύτερο παντού, ακόμα και στον συναισθηματικό τομέα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Ζητάτε μια σχέση που να σας δίνει συγκινήσεις, εκπλήξεις και εξάρσεις και όχι απλώς να σας προσφέρει ασφάλεια. Δεν ανήκετε σε εκείνους που επιζητούν έναν σύντροφο μόνο και μόνο επειδή δεν αντέχετε τη μοναξιά. Τα στάνταρ των περισσοτέρων σε μια σχέση για εσάς είναι ανιαρά, αφού προτιμάτε την ποικιλία σε συνδυασμό με την ξεγνοιασιά. Το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς, αν και ποτέ δεν είχατε πρόβλημα σε αυτό, για να σας πλησιάσουν και να πλησιάσετε πιο εύκολα τους άλλους. Αποφασίστε εσείς αν θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι, αν θα αφήσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα να μπει στη ζωή σας ή αν θα καταλήξετε σε έναν χωρισμό, εφόσον κρίνετε ότι η σχέση που έχετε δεν πάει άλλο.


ΛΕΩΝ:
Οι επιθυμίες σας θα είναι έντονες, η σεξουαλικότητά σας τονισμένη και θα είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε καινούργιες εμπειρίες. Ο προσεκτικός χειρισμός του λόγου θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να βρείτε κοινές συντεταγμένες για τα σχέδιά σας. Η πίεση που θα νιώθετε θα σας κάνει να πνίγεστε, αλλά δεν θα υπάρξουν προβλήματα που να σας κάνουν να ανησυχήσετε για το μέλλον της σχέσης σας. Με υπομονή και ψυχραιμία θα αποφύγετε τις συγκρούσεις μεταξύ σας που δεν έχουν και λόγο να υφίστανται, αλλά και να διορθώσετε τα λάθη που υπήρξαν. Τα πάντα θα είναι πιθανόν να συμβούν, γι’ αυτό φροντίστε να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Νιώστε πιο ήρεμοι και κατασταλαγμένοι, έτσι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με υπευθυνότητα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και κάντε βήματα για να τους προσεγγίσετε και εσείς. Δείξτε τους τον πραγματικό σας εαυτό, που είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που προσποιηθήκατε τον τελευταίο καιρό και θα ενθουσιαστούν. Θα μπορέσετε να υλοποιήσετε αρκετά από τα σχέδιά σας, αλλά και να κάνετε πραγματικότητα πολλά από το όνειρά σας. Τολμήστε συζητήσεις και επαφές που δεν τολμούσατε να κάνετε, γιατί φοβόσασταν και όλα θα πάνε καλά. Προωθήστε τόσο τα εργασιακά σας σχέδια όσο και τα προσωπικά σας, αφού τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με απόλυτη επιτυχία. Ενισχύστε την επιθυμία σας να βρείτε μια σχέση που θα σας καλύπτει πλήρως και έναν σύντροφο που θα σας ταιριάζει σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στον χαρακτήρα σας.


ΖΥΓΟΣ:
Ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ζητάτε, βάλτε τάξη στα συναισθήματά σας και γνωρίστε ανθρώπους που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας. Δεν θα ήταν κακό να πραγματοποιήσετε και κάποιο ταξίδι, ακόμα και αν δεν σας δίνεται η δυνατότητα για πολλές ημέρες. Η παραμικρή απόδραση από την καθημερινότητα θα ανανεώσει τη σχέση σας όσων είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό. Προχωρήστε ακάθεκτοι για νέες κατακτήσεις, τώρα που έχετε όλα τα εφόδια και την πείρα που σας χρειάζεται. Μεγαλύτερη έμφαση δίνει η μέρα στις συναισθηματικές και φιλικές σας σχέσεις, αλλά δεν θα μείνουν παραπονεμένες και οι επαγγελματικές. Ολα δείχνουν ότι πια έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας ποια άτομα από αυτά που συναναστρέφεστε θέλετε να μείνουν στη ζωή σας και ποια όχι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Κάποιους ανθρώπους τους αγαπήσατε πολύ και τους το δείξατε, ενώ κάποιους άλλους τους διαγράψατε. Ισως σε μερικές περιπτώσεις οι επιλογές σας να ήταν παρορμητικές και να χρειαστεί να κάνετε ορισμένες αναθεωρήσεις, όμως θα έχετε όλη την καλή διάθεση και την επιθυμία να τα έχετε με όλους καλά. Θα αποφασίσετε να λύσετε όσες παρεξηγήσεις υπήρξαν για να αλλάξει το κλίμα και θα μπείτε στη διαδικασία να ανακαλύψετε αυτό που μπορεί να κρύβεται πίσω από πράξεις ή λόγια. Θα αποκτήσετε ουσιαστικότερη επαφή με όλους και αυτό θα το χρωστάτε αποκλειστικά και μόνο στην τονισμένη σας αυτοπεποίθηση που σας κάνει πιο ειλικρινείς. Τολμήστε βαθύτερες και σωστότερες διασυνδέσεις, που θα σας δώσουν και καλές συνεργασίες. Παρόλο που δεν προσέχετε ιδιαίτερα, η υγεία σας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.


ΤΟΞΟΤΗΣ:
Δεν θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας προβληματίσουν και εξάλλου το ένστικτό σας γνωρίζει όταν τα πράγματα είναι δύσκολα να μάχεται για την επιβίωση. Η εμφάνισή σας θα είναι άψογη και έτσι θα πρέπει να τη διατηρήσετε. Η μέρα θα σας εμπνεύσει αυτοπειθαρχία και άνετα μπορείτε να σταματήσετε κάποιες κακές συνήθειες του παρελθόντος. Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό χώρο θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχετε καλές συνεργασίες. Φροντίστε την προβολή του εαυτού σας, που είναι και η μεγάλη σας επένδυση. Οι προσπάθειές σας έρχονται να αποδώσουν, ενώ οι πρακτικές αποφάσεις ενισχύουν την πρόοδό σας. Τα έσοδά σας και γενικότερα τα υλικά αγαθά παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας, παρόλο που επιμένετε να πιστεύετε πως δεν εξαρτάστε από αυτά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Συμφιλιώστε μέσα σας αντιφατικά συναισθήματα που πολλές φορές συγκρούονται και σας φέρνουν τα πάνω κάτω, για να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας και κατ’ επέκταση να διατηρήσετε αμείωτο το κέφι σας για ζωή. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και η μέρα ανταμείβει την πρωτοτυπία, το θάρρος και το έξυπνο ρίσκο. Οι πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον ανοίγονται διάπλατα, γι’ αυτό κρατήστε τα καλά του παρελθόντος και πολεμήστε καθετί ανασταλτικό που σας σκλαβώνει και σας εμποδίζει να προχωρήσετε παρακάτω. Ο συναισθηματικός τομέας σάς έχει χαρίσει κατά καιρούς πολλές εμπειρίες και τώρα καλείστε να τις χρησιμοποιήσετε, είτε για να διατηρήσετε την υπάρχουσα σχέση σας είτε για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που επιτελούνται σε αυτήν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στην προσωπική σας ζωή για να στρέψετε τα ενδιαφέροντά σας εκεί που προτιμάτε. Ανακαλύψτε τα κρυφά σας σημεία και τραβήξτε την προσοχή αρκετών προσώπων του περιβάλλοντός σας ή του κοινωνικού σας κύκλου. Γίνεστε πιο δεκτικοί και αυτό θα ενθαρρύνει κάποιο πρόσωπο να σας πλησιάσει ερωτικά. Αν είστε αδέσμευτοι ή μείνατε μόνοι έπειτα από έναν πρόσφατο χωρισμό, η ανάγκη σας να δημιουργήσετε μια σχέση θα είναι πιο έντονη. Προβείτε σε μεγαλύτερα ανοίγματα για να δημιουργηθούν περισσότερες προϋποθέσεις να πετύχετε τον στόχο σας. Η έκφραση συναισθημάτων και επιθυμιών θα βοηθήσει σημαντικά και στον επικοινωνιακό τομέα. Δεν αποκλείεται η ανακάλυψη ενός μεγάλου έρωτα να γίνει μέσα από το φλερτ.



ΙΧΘΥΕΣ:
Αντιμετωπίστε πιο σωστά τις προσωπικές σας υποθέσεις. Ακόμα και αν κάτι δεν λειτούργησε όπως θα θέλατε, θα σας επιτραπεί να κάνετε σωτήριες παρεμβάσεις. Οσοι είστε δεσμευμένοι πρέπει να βοηθήσετε τον σύντροφό σας για να μπορέσει και εκείνος με τη σειρά του να σας στηρίξει. Εάν θυμάστε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως είναι λογικό κάποιες προτεραιότητές του να έρχονται κόντρα με τις δικές σας, θα συνεχιστεί η ισορροπία στη σχέση σας και θα αποφευχθούν προστριβές και εντάσεις. Ο διάλογος θα είναι η καλύτερη μέθοδος σε κάθε περίπτωση για να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει, ενώ οι αποφάσεις που θα παίρνετε θα πρέπει να είναι από κοινού. Μην το βάζετε εύκολα κάτω, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να πετύχετε τους στόχους σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...