Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

«Σκάνδαλο» αλά ελληνικά για Ντιέγκο

Πώς η συμπατριώτισσά μας Βικτόρια Ξυπολιτάκη με το ταξίδι της στο Ντουμπάι κατάφερε να αναστατώσει την προσωπική ζωή του Μαραντόνα και η οργισμένη αντίδραση της συντρόφου του.


Μια Ελληνίδα έγινε άθελά της το «τρίτο πρόσωπο» στην προσωπική ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα. Η Βικτόρια Ξυπολιτάκη δεν είναι κάποια γυναίκα που μπορεί να στρέψει κανείς το βλέμμα της μακριά της, αν την δει κοντά του και δεν αποκλείεται ο λάτρης του γυναικείου φύλου Μαραντόνα να έκανε πονηρές σκέψεις όταν την πρωτογνώρισε.


Η εντυπωσιακή Ελληνίδα, που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αργεντινή, είχε απασχολήσει τον Τύπο στη χώρα της Νότιας Αμερικής το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν υπήρξε η φημολογία για χωρισμό του Μαραντόνα από τη σύντροφό του Ρόσιο Ολίβα και νέας σχέσης με την Ξυπολιτάκη. Τελικά οι φήμες παρέμειναν φήμες, αφού ώς τώρα ο παίκτης-θρύλος της Αργεντινής παραμένει στο πλευρό της νεαρής ξανθιάς αγαπημένης του, όμως η Ελληνίδα ήρθε ξανά στο προσκήνιο την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου, όταν ο Μαραντόνα αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του στο Ντουμπάι.


Ο «Ντιεγκίτο» εργάζεται στο εμιράτο και ήταν αδύνατον να βρεθεί κοντά στα συγγενικά του πρόσωπα και στους φίλους του, γι’ αυτό έκανε τα έξοδα σε πολλούς από αυτούς, ώστε να ταξιδέψουν στο Ντουμπάι και να βρεθούν κοντά τους. Σε μία από τις πτήσεις προς τη χώρα της Μέσης Ανατολής βρέθηκε ωστόσο και η Βικτόρια, με αποτέλεσμα να φουντώσουν πάλι τα σενάρια.


Ο Τύπος της Αργεντινής έσπευσε να πλέξει πάλι σενάρια, ενώ στο twitter έγινε χαμός και ένας χρήστης ρώτησε τη Ρόσιο τη γνώμη της για το γεγονός ότι ο 53χρονος προπονητής κάλεσε την Ελληνίδα με δικά του έξοδα στα γενέθλιά του. «Στο Ντουμπάι πάει όποιος θέλει» απάντησε εκείνη: «Εγώ ξέρω ότι ο Μαραντόνα είναι μαζί μου και δεν έχει άλλη στο πλευρό του. Είμαι ήρεμη».


Η Ρόσιο πήρε φόρα ωστόσο ύστερα από αυτό το tweet και επιτέθηκε αμέσως μετά στην πρώην σύζυγο του Μαραντόνα, τη Βερόνικα Οχέδα, που είχε υποστηρίξει ότι μίλησε με τον παλιό ποδοσφαιριστή στο τηλέφωνο τα μεσάνυχτα: «Πώς γίνεται, αφού εγώ ήδη κοιμόμουν με τον Ντιέγκο από τις 11.00 το βράδυ ώς τις 6.00 το πρωί;»


Το φοβερό είναι πάντως ότι δημιουργήθηκε θέμα από το πουθενά, καθώς αποδείχθηκε ότι η Ξυπολιτάκη δεν είχε πάει στο Ντουμπάι για τα γενέθλια του Μαραντόνα, αλλά επειδή ήταν προσκεκλημένη κάποιου Σαουδάραβα επιχειρηματία. Μάλιστα τα εισιτήρια τα πλήρωσε από την τσέπη της ή -πιο σωστά- τα πλήρωσε ο πατέρας της, στον οποίο κόπηκε η απόδειξη αγοράς.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...