Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Θύμα του Τσετσένου δολοφόνου!

Μπράβος – πυγμάχος ξυλοκόπησε 28χρονο που ζήτησε τα δεδουλευμένα για μια φίλης του.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου ενός 28χρονου οικογενειάρχη στην «καρδιά» της Αθήνας από έναν ομογενή από την Τσετσενία μπράβο και πρώην πυγμάχο, ο οποίος -κατ’ εντολή του αφεντικού του- του συνέθλιψε το κρανίο χτυπώντας τον ανελέητα με σιδερογροθιά και κλοτσιές! Αιτία του αποτρόπαιου εγκλήματος ήταν ότι το θύμα συμπαραστάθηκε σε μια φίλη του που ζητούσε τα δεδουλευμένα της από το ινδικό εστιατόριο όπου δούλευε, στην οδό Γερανίου!

Ο απροσδόκητος βίαιος θάνατος του άτυχου Αναστάσιου Ντούπη βύθισε στο πένθος το Κοπανάκι Αμαλιάδας, όπου ζούσε με τη σύζυγο και τη μόλις 2,5 ετών κορούλα του. Το χαμογελαστό παιδί που δούλευε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό της περιοχής πλήρωσε με τη ζωή του το πάθος του να προσφέρει αφιλοκερδώς τη βοήθειά του στους συνανθρώπους του. Ενα πάθος που έκανε όσους τον ήξεραν να του αποδώσουν τον χαρακτηρισμό «Ρομπέν των δασών»!

Ηταν σαν να έκλεινε ραντεβού με τον θάνατο ο άτυχος 28χρονος όταν ξεκίνησε για την Αθήνα με σκοπό να μεταφέρει τον πεθερό του σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση… Ευκαιρίας δοθείσης, το γελαστό παλικάρι από την Αμαλιάδα επικοινώνησε με μια φίλη του που είχε καιρό να δει και συναντήθηκαν με την ίδια και τον σύντροφό της σε καφετέρια στο Μενίδι. Εκεί η νεαρή κοπέλα εξιστόρησε στο 28χρονο θύμα πώς απολύθηκε από το ινδικό εστιατόριο όπου εργαζόταν επειδή τόλμησε να ζητήσει τον μισθό της, όλα κι όλα 700 ευρώ.

Αμέσως ο Τάσος Ντούπης προσφέρθηκε να πάει μαζί τους στο κατάστημα και να ζητήσουν τα χρήματα, όπως και έγινε. Οταν όμως βρέθηκαν στο ινδικό εστιατόριο της οδού Γερανίου και ζήτησαν τα δεδουλευμένα εμφανίστηκε ο πυγμάχος από την Τσετσενία (ο οποίος έχει χαρτιά ομογενούς), τον οποίο έστειλε να «καθαρίσει» ο Ελληνας οικονομικός διαχειριστής του καταστήματος. Αμέσως άρχισε να χτυπά στο πρόσωπο με γροθιές τον άτυχο 28χρονο μπροστά στα μάτια των έντρομων θαμώνων του καταστήματος!

Τα γάντια μηχανής που φορούσε ο μπράβος ήταν ενισχυμένα με πλαστικό και σίδερο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 28χρονος από τα χτυπήματα και να πέσει στο δάπεδο. Ομως, αντί να σταματήσει τον ξυλοδαρμό, ο πυγμάχος άρχισε να τον κλοτσά σε όλο του κορμί και τέλος τού πάτησε με δύναμη το κεφάλι με αποτέλεσμα να του συντρίψει κυριολεκτικά το κρανίο!

Αλλόφρονες οι πελάτες του εστιατορίου βγήκαν ουρλιάζοντας στον δρόμο. Τις φωνές τους άκουσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή. Μόλις πληροφορήθηκαν τι είχε συμβεί μπήκαν στο εστιατόριο και συνέλαβαν τον δολοφόνο, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσαν ασθενοφόρο για να παραλάβει το θύμα που ψυχορραγούσε. Ομως τελικά άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο…

Σοκ για τη φίλη του θύματος

Οπως αποδείχτηκε από την έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής, την επέμβαση του μπράβου είχε προκαλέσει ο Ελληνας οικονομικός διαχειριστής του εστιατορίου, ο οποίος συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας και θα οδηγηθεί μαζί με τον πρώτο στον εισαγγελέα.

Η φίλη του 28χρονου θύματος υπέστη ισχυρό σοκ, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να τη βοηθήσει και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και της παρέχεται υποστήριξη από ειδικούς.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...