Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

«Αντίο» μέσα στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να φέρει πίσω τον Γιώργο Καραγκούνη για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Τη «σημαία» στον ιστό της κρεμάει ο Παναθηναϊκός διορθώνοντας ένα «ιστορικό» λάθος που έγινε το καλοκαίρι του 2012. Ο Γιώργος Καραγκούνης ετοιμάζεται -αν όχι άμεσα- το αργότερο το καλοκαίρι να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του και να κλείσει σε αυτήν τη σπουδαία καριέρα του αφήνοντας πίσω του όσα τον πίκραναν και τον οδήγησαν στην απόφαση να «ξενιτευτεί» για να αποδείξει ότι τα κότσια του βαστάνε ακόμη.


Οι «πράσινοι», που έχουν κάνει το πρώτο βήμα, θέλουν να τον φέρουν πάλι πίσω και υπέρ της μεγάλης επιστροφής έχει ταχθεί αναφανδόν η τριάδα Αναστασίου – Νταμπίζα – Σαραβάκου, που αναγνωρίζει τα τεράστια οφέλη (όχι μόνο αγωνιστικά) που θα έχει ο Παναθηναϊκός από μια τέτοια κίνηση, γιατί ο Καραγκούνης λατρεύεται από τους φιλάθλους. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στο «μπαμ» ακόμη και τον Ιανουάριο, αν ο παίκτης φύγει από τη Φούλαμ, ποντάροντας στο γεγονός ότι δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.


Η αγγλική ομάδα τον αντιμετωπίζει βέβαια με πολύ μεγάλο σεβασμό, γι’ αυτό οι πιθανότητες να τον αφήσει ελεύθερο έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του είναι ελάχιστες, παρότι δεν παίζει στη βασική ενδεκάδα. Ακόμη όμως κι αν συμβεί αυτό, το καλοκαίρι ο Γιώργος Καραγκούνης θα επιστρέψει στη Λεωφόρο, αμέσως μετά το Μουντιάλ, γιατί είναι και δική του επιθυμία πια να παίξει στο «ιστορικό» γήπεδο του Παναθηναϊκού πριν κρεμάσει τα παπούτσια του.


Ανόβερο για Ρισβάνη


Μεταγραφικό στόχο για το Ανόβερο αποτελεί ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας Ντιρκ Ντάφνερ μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του παραδέχθηκε το ενδιαφέρον για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό λέγοντας: «Ημουν στην Ελλάδα και τον παρακολούθησα. Είναι ένας ταλαντούχος νεαρός και με ικανοποίησε με την απόδοσή του». Ξεκαθάρισε πάντως ότι ο παίκτης θα απασχολήσει το καλοκαίρι το Ανόβερο και όχι τον Ιανουάριο.


– Την επιθυμία του για την κατάκτηση ενός τίτλου με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ατζαγκούν μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. «Παίζουμε αρκετά καλά και ο στόχος μας είναι ένας τίτλος. Όλες οι ομάδες θέλουν ένα τρόπαιο.  Όπως κάθε ομάδα θέλει έναν τίτλο, έτσι και εμείς». Επίσης είπε ότι:«Είμαι χαρούμενος εδώ και πιστεύω ότι θα κάνω μεγάλη καριέρα στον Παναθηναϊκό».


Π.ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...