Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Βόμβα στον «χρυσό» του Τάσου Μητρόπουλου

Το ενεχυροδανειστήριο του πρώην άσου τινάχτηκε στον αέρα από αυτοσχέδιο μηχανισμό μετατρέποντας σε Βαγδάτη το κέντρο της Καλαμάτας.

Σοκ σε ολόκληρη την Καλαμάτα προκάλεσε η βομβιστική επίθεση που έγινε χθες τα ξημερώματα στο ενεχυροδανειστήριο του παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαιριστή Τάσου Μητρόπουλου και της συντρόφου του Νένας Χρονοπούλου στην καρδιά της πόλης. Η ισχυρή έκρηξη μετέτρεψε την περιοχή σε βομβαρδισμένο τοπίο και οι κάτοικοι αλλά και οι θαμώνες των νυχτερινών κέντρων της περιοχής, που πετάχτηκαν έντρομοι στον δρόμο, αντίκρισαν εικόνες καταστροφής.

Ηταν 03.10 τα ξημερώματα όταν εξερράγη ο αυτοσχέδιος μηχανισμός στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης, την οδό Σταδίου, όπου υπάρχουν αρκετά νυχτερινά κέντρα γεμάτα κόσμο. Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Ασφάλειας Καλαμάτας, αλλά και ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει το μέγεθος της καταστροφής. Ο τόπος της έκρηξης αποκλείστηκε και άρχισαν έρευνες από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και από άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών από την Τρίπολη. Το κλιμάκιο των εξουδετερωτών της ΕΛ.ΑΣ. εξέτασε προσεχτικά όλους τους χώρους και συνέλεξε υπολείμματα από τον εκρηκτικό μηχανισμό που διέλυσε την περιουσία του Τάσου Μητρόπουλου και της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου.

Η επιχείρηση, την οποία άνοιξε εδώ και λίγο καιρό στην πλατεία 23ης Μαρτίου ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου, καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές τόσο σε πέντε γειτονικά καταστήματα όσο και σε δύο σταθμευμένα οχήματα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η έκρηξη ήταν αρκετά μεγάλης ισχύος και από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς εκείνη την ώρα η κίνηση στην περιοχή της οδού Σταδίου είναι μεγάλη, αφού όλα τα νυχτερινά κέντρα λειτουργούν. Τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι Αρχές μαρτυρούν ότι ο μηχανισμός που τοποθετήθηκε έξω από το κατάστημα πυροδοτήθηκε με καλώδιο από μακρινή απόσταση. Ωστόσο, περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διέθετε το κατάστημα και το οποίο έχει παραδοθεί στην Ασφάλεια.

Με το πρώτο φως της ημέρας ο Τάσος Μητρόπουλος με τη βοήθεια φίλων άρπαξε μια σκούπα και προσπαθούσε να περισώσει ό,τι μπορούσε από το κατεστραμμένο ενεχυροδανειστήριο. Στο πλευρό του βρέθηκε και ο δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Νίκας. Το μόνο που σώθηκε ήταν η αφίσα με τη φωτογραφία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, που υπέγραφε το μήνυμα «Αγοράζω άμεσα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εμπιστευθείτε μας». Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν φοβισμένοι, καθώς η έκρηξη στο ενεχυροδανειστήριο ήταν η δεύτερη στην περιοχή. Στις 23 Φεβρουαρίου του 2012 άγνωστοι είχαν ανατινάξει τον φούρνο του διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ


Ετσι πήραν την απόφαση να μετακομίσουν μια καινούρια αρχή στη Μεσσηνία

Μετά το αποτυχημένο επαγγελματικό βήμα, που τον ήθελε ιδιοκτήτη καταστήματος «βρόμικου» φαγητού, ο Τάσος Μητρόπουλος είπε να πάει με τα… νερά της εποχής κι εδώ και αρκετούς μήνες είχε ανοίξει στην καρδιά της Καλαμάτας ενεχυροδανειστήριο, το οποίο μάλιστα πήγαινε πολύ καλά.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στην ιστοσελίδα messinia-gold, στην οποία διαφήμιζε το κατάστημά του Mitropoulos Gold, είχε τοποθετήσει σε περίοπτη θέση τη φωτογραφία του με την υπογραφή του και το μήνυμα «όταν βαριέμαι τα παλιά μου κοσμήματα, τα αλλάζω και κερδίζω άμεσα μετρητά».

Η ιστοσελίδα του πάντως ανέφερε πως το κατάστημα λειτουργούσε με κρατική άδεια (πληροφορία ωστόσο που είχε προκαλέσει αντιδράσεις, λόγω της υποψηφιότητάς του για βουλευτική θέση). Στην καμπάνια προώθησης του μαγαζιού είχε πάρει μέρος και η Νένα Χρονοπούλου, που με τη χαρακτηριστική φωνή της (και ηχητική υπόκρουση το μουσικό θέμα του «Ροζ Πάνθηρα»!) διαφήμιζε τις υπηρεσίες, υποσχόμενη μάλιστα εχεμύθεια που επιτυγχάνεται ακόμη και με επίσκεψη στον χώρο των υποψήφιων πελατών. Μετά τη συγκεκριμένη επαγγελματική κίνηση το ζευγάρι είχε μετακομίσει μόνιμα στην Καλαμάτα.

Η αποκέντρωση στην πατρίδα της Νένας θεωρούσαν πως είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε να μεγαλώσει ο μικρός Χρήστος μακριά από τη μεγαλούπολη, σε ένα ιδανικότερο περιβάλλον για παιδιά, αλλά και για τους ίδιους.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ


Νένα Χρονοπούλου: Αντέχω και δεύτερη και τρίτη έκρηξη

«Δεν πρόκειται εγώ να στερήσω απ’ το παιδί μου τον παράδεισο που λέγεται Καλαμάτα, γιατί κάποιοι απλά τοποθέτησαν μια βόμβα. Και δεύτερη και τρίτη αντέχω. Να δούμε εάν εκείνοι θα αντέξουν την κρίση του Θεού». Αυτή είναι η απάντηση της Νένας Χρονοπούλου σ’ εκείνους που τα ξημερώματα της Πέμπτης κατέστρεψαν ολοσχερώς το ενεχυροδανειστήριο που διατηρεί στην Καλαμάτα με τον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο.

Η ηθοποιός, που ζει και εργάζεται πλέον στη γενέτειρά της, μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Best TV είπε: «Δεν συντρέχουν λόγοι, δεν έχουμε προηγούμενα με κάποιον ούτε στην Αθήνα ούτε στην Καλαμάτα, τον τελευταίο χρόνο ζούμε εδώ». Μάλιστα αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Μαυράκης. «Επειδή εμένα με συντροφεύει, δυστυχώς, για όλη μου τη ζωή μια δολοφονία, έχω αντιμετωπίσει πάρα πολύ σοβαρές καταστάσεις».

Ταραγμένη αλλά αγέρωχη, η Νένα Χρονοπούλου υποστηρίζει ότι ο φθόνος για την καλή πορεία του γραφείου τους ενδεχομένως και να είναι το κίνητρο της επίθεσης. «Ηρθαμε στην Καλαμάτα, γιατί πιστέψαμε ότι είναι όλα πολύ καλύτερα. Εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερα, όπως όμως σε όλα τα επαγγέλματα και στο δικό μας υπάρχει ο αθέμιτος ανταγωνισμός, ο φόβος ότι η πίτα έχει μικρύνει δυστυχώς για πάρα πολύ κόσμο και πιθανόν κάποιους να έχουμε ενοχλήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ενοχληθήκαμε τόσο όσο θα ήθελαν. Είμαστε εδώ, έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε, ήρθαμε για να μείνουμε και δεν φεύγουμε».

Η ζωή της Νένας, του Τάσου και του μικρού Χρήστου έχει αλλάξει από τότε που άφησαν την Αθήνα και μετακόμισαν στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Ιδιαίτερα ο γιος της έχει λατρέψει την πόλη κι αυτός είναι ένας ένας από τους λόγους που κρατούν την ηθοποιό ψύχραιμη. «Εγώ δεν έχω σοκαριστεί, έχω στενοχωρηθεί, γιατί βλέπω σε τόσο δύσκολους καιρούς, που όλοι προσπαθούν για την επιβίωση, κάποιοι να προσπαθούν για την εξόντωση των συνανθρώπων τους. Υπάρχει Θεός! Αυτός θα κρίνει. Εγώ σκοπεύω να συνεχίσω να έχω την επιχείρησή μου, την οικογένειά μου και επέστρεψα στον τόπο όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγάπησα» καταλήγει.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...