Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Σοβαρό τροχαίο για την Πηνελόπη Πλάκα

Το αυτοκίνητό της καταστράφηκε όταν έπεσε πάνω του άλλο όχημα που παραβίασε Stop.

Αγιο είχε η Πηνελόπη Πλάκα! Η μελαχρινή ηθοποιός χθες το μεσημέρι ήταν στο αυτοκίνητό της μαζί με μια φίλη της και πήγαινε στα γυρίσματα του νέου σίριαλ του Mega στο οποίο θα πρωταγωνιστεί. Η ηθοποιός βρίσκονταν στη θέση του συνοδηγού όταν ξαφνικά κάποιος άγνωστος παραβίασε ένα Stop και έπεσε πάνω τους, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να υποστεί μεγάλη ζημιά. Ευτυχώς, τόσο η Πηνελόπη όσο και η φίλη της δεν έπαθαν τίποτα.

«Πήγαινα στα γυρίσματα του σίριαλ “Με τα παντελόνια κάτω”», λέει στην «Espresso» η ηθοποιός, περιγράφοντας πώς έγινε το τροχαίο και συνεχίζει: «Ημουνα στην περιοχή του Λυκαβηττού μαζί με μια φίλη μου και κάποιος παραβίασε ένα Stop, έπεσε πάνω μας και μας παρέσυρε». Οπως μάλιστα είπε η Πηνελόπη Πλάκα, ήταν κάτι τρομακτικό για εκείνη το να βλέπει ένα αυτοκίνητο να έρχεται πάνω της, και μάλιστα χωρίς να έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει: «Τρόμαξα πάρα πολύ! Το αυτοκίνητο καταστράφηκε, και μάλιστα τώρα το είχα πάρει. Ηταν ένα μεταχειρισμένο Alpha Romeo 147. Οταν πήγαινα στα γυρίσματα, το είχα δώσει στη φίλη μου για να οδηγήσει και να με πάει εκείνη στο μέρος όπου γίνονται τα γυρίσματα. Φοβήθηκα πάρα πολύ! Ευτυχώς, δεν πάθαμε τίποτα. Θα μπορούσαμε να είχαμε χτυπήσει σοβαρά» δήλωσε η ηθοποιός στην «Espresso».

Η Πηνελόπη Πλάκα πάντως προσπαθεί να συνέλθει από την περιπέτειά της, ενώ στο πλευρό της είναι η οικογένειά της. Το ατύχημα ήρθε σε μια περίοδο που η Πηνελόπη Πλάκα προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή της μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη. Μάλιστα η ίδια, μιλώντας γι’ αυτό τον χωρισμό, είχε πει χαρακτηριστικά ότι: «δεν είμαστε μαζί. Αυτή είναι η αλήθεια. Χωρίσαμε μετά από αρκετούς μήνες σχέσης. Μόλις χώρισα, που λένε! Δεν θέλω να επεκταθούμε σ’ αυτό. Δεν το έκανε κι ο ίδιος, δεν το κάνω κι εγώ. Χωρίσαμε, αλλά τον αγαπώ και τον εκτιμώ βαθιά. Δεν αλλάζει αυτό. Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα αυτό τον άνθρωπο», λέει η ηθοποιός.

Η ίδια δεν είχε διστάσει να μιλήσει και για τα σενάρια που θέλουν τρίτο πρόσωπο να μπήκε ανάμεσά τους. «Οχι, δεν υπήρξε. Ηταν γελοιότητες τα σενάρια που γράφτηκαν και κυκλοφόρησαν. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ούτε από την πλευρά μου ούτε από την πλευρά του. Και είμαι απόλυτη σε αυτό! Ηταν ράδιο αρβύλες όσα γράφτηκαν. Θα μπορούσε να έχει υπάρξει άλλη γυναίκα και να σου μιλούσα για αγάπη, εκτίμηση, σεβασμό; Οχι, βέβαια! Αυτό που έφταιξε είναι πως ήταν διαφορετικά τα “θέλω” μας. Αυτό μόνο θα απαντήσω και θέλω να μείνουμε σ’ αυτό».

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...