Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πέμπτη 28/11/2013

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις που θα κάνετε και αφορούν τον οικονομικό σας τομέα, και μη βιαστείτε να αποδείξετε ότι είστε αποφασιστικοί και έτοιμοι για όλα. Μη ρισκάρετε σε ριψοκίνδυνες και αβέβαιες επενδύσεις και μην εκτίθεστε σε χώρους που δεν γνωρίζετε καλά.


ΤΑΥΡΟΣ: Εάν υπάρχουν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα που μερικές φορές φέρονται εγωκεντρικά, μην αρχίσετε να μαλώνετε μαζί τους, γιατί η κρίση θα περάσει. Ενας τρόπος για να ανεβείτε ψυχολογικά είναι να ανανεώσετε τον χώρο όπου ζείτε. Στις κακόβουλες λεκτικές επιθέσεις που θα δεχθείτε από κάποιους απαντήστε δεόντως.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οταν οι εμπειρίες που μαζεύετε είναι απρόβλεπτες, σας προκαλούν ανασφάλεια και δεν είστε σίγουροι αν τις αντιμετωπίζετε σωστά, αλλά η ψυχραιμία θα σας σώσει από λάθη. Εγκυμονεί κινδύνους το να υποστηρίζετε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά. Οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις ίσως επηρεάσουν μια φιλική σχέση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας για να θέσετε καινούργιες βάσεις στις σχέσεις σας, αλλά και στις συνεργασίες σας. Οταν οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καταλάβουν, δεν σημαίνει πως πρέπει να τους παρεξηγείτε. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, χωρίς να πάρετε άμεσα θέση.


ΛΕΩΝ: Εάν οι καταστάσεις είναι ενθαρρυντικές για να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά, φροντίστε να μη χάσετε τις ευκαιρίες. Μην αφήσετε να σας απορροφήσουν τα οικογενειακά προβλήματα και αντισταθείτε στις απαιτήσεις των άλλων. Κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας βάζοντας νέες βάσεις σε αυτά, χωρίς να αποθαρρύνεστε από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Πάρτε τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και αφήστε τους συνεργάτες σας να πουν τις ιδέες τους. Βρεθείτε με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους.


ΖΥΓΟΣ: Εάν πρέπει να αναβάλετε προγραμματισμένες διακοπές προκειμένου να αναδείξετε το δημιουργικό σας ταλέντο, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Δείξτε ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική υπόθεση μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους που την αφορούν. Μάθετε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να υποδεικνύετε συνςχώς ή να προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους πόσο πολύτιμοι είστε, αφήστε τους να το ανακαλύψουν μόνοι τους. Κινηθείτε προνοητικά στα οικονομικές σας και ανταλλάξτε απόψεις με τους συνεργάτες σας. Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα κρατήστε μετρημένη στάση.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσεγγίστε διαφορετικά τα οικονομικά σας, περιφρουρώντας τα υλικά σας αποκτήματα και χωρίς να ρισκάρετε σε θέματα που δεν ξέρετε. Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε την παρέα όσων σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αρνηθείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε αγαπημένα πρόσωπα, αν θέλετε τους επιβεβαιώσετε ότι ενδιαφέρεστε γι’ αυτά. Η ψυχρότητα στη συμπεριφορά κάποιων οφείλεται στα δικά τους προσωπικά προβλήματα. Βάλτε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, που τελευταία τις έχετε παραμελήσει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε μόνο εκ του ασφαλούς, καθώς η ένταση στα επαγγελματικά σας θέματα δεν ευνοεί τα ρίσκα σε τομείς που δεν είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε. Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα. Μη δηλητηριάζετε την καθημερινή σας ζωή με γκρίνιες και ανυπόστατες ζήλιες.


ΙΧΘΥΕΣ: Παλέψτε τις δυσκολίες με θάρρος και μη σας πτοούν οι εξελίξεις τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Η συναισθηματική ένταση που θα έχετε θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε φίλους σας. Αποφύγετε εσωτερικούς συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...