Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Η μονομαχία των κορυφαίων

Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (το Σάββατο) οι φίλοι των πολεμικών τεχνών θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τους πέντε καλύτερους αγώνες που θα αναδείξουν τον «Best Fighter of the Year».


Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη βραδιά του πιο οργανωμένου και επαγγελματικού show μαχητικών τεχνών. Το προσεχές Σάββατο, 30 Νοεμβρίου, το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και η αίθουσα Nick Galis θα καλωσορίσουν τους φίλους του kick boxing και γενικότερα των πολεμικών τεχνών, οι οποίοι θα έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τους πέντε καλύτερους αγώνες που έγιναν ποτέ από Ελληνες μαχητές.


Πέντε main events θα πραγματοποιηθούν μέσα σε μία βραδιά, πέντε συγκλονιστικές μάχες για τη νίκη, το νοκ άουτ και την υποψηφιότητα για τον «Best Fighter of the Year»!


Η «Espresso» είναι χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης, στην οποία παίρνουν μέρος οι 10 κορυφαίοι Ελληνες αθλητές που αποτελούν την ελίτ των μαχητικών τεχνών. Θα αγωνιστούν όλοι μαζί στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ρίχνοντας έτσι… γροθιά στο κατεστημένο που θέλει να γίνονται όλοι οι «μεγάλοι αγώνες» στην Αθήνα.


Τη main card έχουν λάβει οι: Αντώνης Τζώρος vs Γιάννη Στοφορίδη, Θανάσης Καρούσος vs Σταύρου Εξακουστίδη, Μελέτης Κακουμπάβας vs Νίκου Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου vs Γιάννη Σοφοκλέους και Αλέξανδρος Γκερέκος vs Δημήτρη Χιώτη.
Για πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνικών μαχητικών διοργανώσεων ανακοινώνονται οι χρηματικές αμοιβές των αθλητών. Για τα main events του «Best Fighter» οι αμοιβές των 10 αθλητών είναι συνολικά 30.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 1.000 ευρώ είναι για τη συμμετοχή τους, τα 2.000 ευρώ παίρνει ο νικητής κάθε αγώνα και 1.000 ευρώ επιπλέον σε περίπτωση που νικήσει με νοκ άουτ. Επιπλέον 5.000 ευρώ θα πάρει και ο ένας εκ των πέντε νικητών που θα κάνει τον καλύτερο αγώνα της βραδιάς και θα ψηφιστεί από το κοινό ως ο «Best Fighter of the year 2013».
Ο μεγάλος νικητής θα πάρει και μία χορηγία για συμμετοχή του σε έναν διεθνή αγώνα που θα επιλέξει ανάλογα με τα κιλά του (το Κ-1, το Enfusion ή το Superkomdact).


Ποιος θα είναι, άραγε, ο μεγάλος νικητής; Η γνώμη του κοινού μετράει τη βραδιά της διοργάνωσης, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το κοινό, με ψηφοφορία μέσω κινητών, θα αναδείξει τον καλύτερο μαχητή! Με την επίδειξη του εισιτηρίου, οι θεατές του μεγάλου event θα παραλαμβάνουν δωρεάν ισοτονικά ποτά καθώς και δώρα των χορηγών της διοργάνωσης.


Ακόμη, όλη η αξία του εισιτηρίου θα εξαργυρώνεται ως εκπτωτικό κουπόνι αγορών από συγκεκριμένα καταστήματα, ενώ με τον αριθμό του εισιτηρίου το κοινό θα μπορεί να συμμετάσχει στην κλήρωση ενός αυτοκινήτου που θα βρίσκεται στον χώρο και το οποίο ο νικητής θα παραλάβει μέσα από την αίθουσα της διοργάνωσης την ίδια βραδιά! Επιπλέον, το «μαγικό χαρτάκι» δίνει 25% έκπτωση στο «Best Fighter 2014».


Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 25 ευρώ στις κερκίδες, 40 ευρώ στην πλατεία, 10 ευρώ για εφήβους και παιδιά, ενώ για τους μικρούς κάτω των 7 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν. Να τονιστεί επίσης ότι για τη μεταφορά των θεατών που κατοικούν εκτός Θεσσαλονίκης θα δρομολογηθούν ειδικά λεωφορεία για τη μετάβαση και επιστροφή  τους.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...