Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Προβλέψεις για 26/3

ΚΡΙΟΣ Δύσκολη είναι η μέρα στην επικοινωνία σας με τους συναδέλφους, τον εκπαιδευτικό τομέα και τις οικογενειακές σχέσεις. Απογοήτευση στην προσωπική ζωή και διάφορα ψέματα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσέξτε την αγενή συμπεριφορά ενός οικείου προσώπου.

ΤΑΥΡΟΣ Είναι πιθανόν να παρουσιαστούν προβλήματα με τους συγγενείς και φίλους. Δείξτε μεγαλοψυχία και γενναιοδωρία. Η απληστία και η επιθετικότητα μπορούν να φέρουν αρνητικές συνέπειες. Αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες και τις σημαντικές επενδύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ Τα άστρα προειδοποιούν για απρόσμενα εμπόδια στη δουλειά σας. Θα πρέπει να δείξετε όλες σας τις ικανότητες για να βγείτε με το κεφάλι ψηλά από αυτή την κατάσταση. Εκμεταλλευτείτε την κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε τις υποθέσεις που σας απασχολούν από παλιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Σήμερα σας περιμένουν νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται μια επαγγελματική σχέση να γίνει φιλική. Περάστε τη μέρα σας στην εξοχή, αν είναι εφικτό, καθώς η φύση θα σας χαλαρώσει. Οι εντάσεις και τα νεύρα δεν θα βοηθήσουν σε τίποτα.

ΛΕΩΝ Η συναισθηματική αστάθεια και η ευαισθησία, η ανάγκη για έκφραση των συναισθημάτων σας και η επιπόλαια στάση σας μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη δραστηριότητά σας στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και να προκαλέσουν σοβαρή διαφωνία με τους εργοδότες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Τα άστρα προειδοποιούν για απρόβλεπτα προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να βγείτε από αυτή την κατάσταση. Αντιμετωπίστε τις προσωπικές σας αδυναμίες και μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ Ο εσωτερικός σας κόσμος σήμερα χρειάζεται νέες εμπειρίες, αλλά τα άστρα προειδοποιούν για αρνητικές γνωριμίες. Οι επιρροές μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Μην χάσετε σήμερα την ευκαιρία να περάσετε την ημέρα με τα παιδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, που είναι πιθανόν να σας ενθουσιάσουν και να εξελιχθούν στον χρόνο σε φιλικό επίπεδο. Αν έχετε κάποιο εξοχικό ή κήπο, περάστε την ημέρα σας εκεί, κοντά στη φύση, για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Εξαλείψτε κάθε επιθετικότητα σήμερα και δείξτε σήμερα στα άτομα γύρω σας τη γενναιοδωρία της ψυχής σας, την εσωτερική ευγένεια και την ηθική καθαρότητα που σας χαρακτηρίζουν. Περάστε την ημέρα σας συντροφιά με την οικογένειά σας και τους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Τα άστρα προβλέπουν προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Εχετε την τέλεια διαίσθηση, η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε μια διέξοδο από την περίπλοκη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Δώστε προσοχή στη σχέση σας με τα παιδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η ανάγκη σας για ενεργή συμμετοχή σε πολλές δουλειές μπορεί να σας βγάλει από την ισορροπία σας. Η ξεκούραση με τα παιδιά ή μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με ένα φίλο είναι το καλύτερο φάρμακο. Προσέξτε τα λόγια σας, πιθανόν να πληγώσετε κάποιους ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ Σήμερα θα πρέπει να δείξετε όλες τις ικανότητές σας και να βρείτε μια δημιουργική λύση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σας. Ξαναφτιάξτε τη σχέση σας με τα παιδιά, τους γονείς και με ανθρώπους με τους οποίους ήσασταν σε διαφωνία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...