Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Δάκρυα για τον «άγγελο» του Χόλιγουντ

Τα προφητικά λόγια του «μαχητή των δρόμων», που η ταχύτητα ήταν το μεγάλο του πάθος.

Εγινε διάσημος μέσα από τις ταινίες «Fast & Furious» στις οποίες κυριαρχούν οι σκηνές επικίνδυνης οδήγησης. Οι σκηνές που τον έκαναν διάσημο έμελλε να αποτελέσουν το «τρέιλερ» του τρόπου με τον οποίο κόπηκε το νήμα της ζωής του στα σαράντα του χρόνια!


Ο Πολ Γουόκερ, ο ηθοποιός με τα γαλάζια μάτια και την «αγγελική ομορφιά», όπως τη χαρακτήριζαν οι συνάδελφοί του, βρισκόταν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για τα θύματα του τυφώνα Χαγιάν, όταν αποφάσισε με τον φίλο του, πρώην οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων, Ρότζερ Ρόντας, να δοκιμάσουν την κόκκινη Porsche GT που ανήκε στον τελευταίο. Ο Ρόντας ήταν επίσης συνέταιρος με τον Γουόκερ στην εταιρία Always Evolving, η οποία αναλαμβάνει τη μετατροπή αυτοκινήτων.


Ο ηθοποιός κάθισε στη θέση του συνοδηγού και οι δύο άνδρες ξεκίνησαν τη βόλτα τους, κατά την οποία εικάζεται ότι ανέπτυξαν υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα ο Ρόντας να χάσει τον έλεγχο και το αυτοκίνητο να καρφωθεί σε κολόνα φωτισμού στη Σάντα Κλαρίτα του Λος Αντζελες. Η Porsche τυλίχθηκε στις φλόγες και παρά τις προσπάθειες των περαστικών να την κατασβέσουν με πυροσβεστήρες, οι δύο επιβάτες άφησαν την τελευταία τους πνοή. Ακολούθησαν σκηνές θρήνου, καθώς στο σημείο άρχισαν να καταφθάνουν οι καλεσμένοι στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο οκτάχρονος γιος του Ρόντας, ο οποίος, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, σαν να είχε κακό προαίσθημα και όταν είδε τον πατέρα του να φεύγει από την εκδήλωση, άρχισε να τρέχει πίσω του.


Η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο κατασβέστηκε τελικά από την πυροσβεστική και οι διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν τις σορούς των δύο ανδρών, οι οποίες, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Εν Γουίντερς, είναι σε τόσο κακή κατάσταση που θα χρειαστούν ημέρες για να αναγνωριστούν! Οταν επιβεβαιώθηκε η είδηση του θανάτου του από τους εκπροσώπους του, αλλά και την Universal, τα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από μηνύματα θρήνου. Ο συμπρωταγωνιστής του στις ταινίες «Fast & Furious», Βιν Ντίζελ, ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του με τον Γουόκερ, γράφοντας: «Αδερφέ μου, θα μου λείψεις πάρα πολύ. Εχω μείνει άναυδος!».



Η αποκάλυψη για τη 16χρονη (μισή Ελληνίδα) κόρη του!


Ο Πολ Γουόκερ γεννήθηκε στο Λος Αντζελες και μεγάλωσε σε μια οικογένεια Μορμόνων. Το μεγάλο του πάθος ήταν πάντα ο βυθός, γι’ αυτό και ίνδαλμά του ήταν ο Ζακ Ιβ Κουστό. Μάλιστα έκανε και σχετικές σπουδές, με αποτέλεσμα να πάρει πτυχίο στη Θαλάσσια Βιολογία με ειδίκευσης στους λευκούς καρχαρίες.


Για την προσωπική του ζωή δεν είναι γνωστά πολλά πράγματα. Ωστόσο ο ίδιος πάντα καμάρωνε για τη 16χρονη κόρη του, τη Μίντοου Ρέιν Γουόκερ. Πρόκειται για τον καρπό της σχέσης που είχε όταν ήταν 25 ετών με τη Ρεμπέκα ΜακΜπρέιν. Ο ίδιος ο ηθοποιός, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «DownTown» είχε δηλώσει ότι η κόρη του είναι κατά το ήμισυ Ελληνίδα!


«Εχει ελληνικό αίμα κι έχουμε πολλούς συγγενείς στην Ελλάδα. Λέγονται Σιδηρόπουλοι ή κάπως έτσι!» είχε πει χαρακτηριστικά. Η κόρη του μεγάλωσε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στη Χαβάη με τη μητέρα της, αλλά πρόσφατα είχε μετακομίσει μαζί του…


ΚΑΤ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...