Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

9+1 τοξικοί εργένηδες που ραγίζουν καρδιές

Διάσημοι που ραγίζουν γυναικείες καρδιές και μετά τους γυρίζουν την πλάτη.


Οι περισσότεροι έχουν φανατικές θαυμάστριες, μεταξύ των οποίων και συναδέλφισσές τους. Ορδές γυναικών έχουν ουρλιάξει για χατίρι τους, ορισμένοι έχουν ζήσει πολλούς και θυελλώδεις έρωτες, ωστόσο λίγοι από αυτούς έχουν φθάσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Και όσοι τα ανέβηκαν, τα κατέβηκαν σύντομα κουτρουβαλώντας!


Ακόμα και τα παιδιά που κάποιοι απέκτησαν τα αναγνώρισαν όταν πια το τεστ πατρότητας δεν τους άφηνε κανένα άλλο περιθώριο διάψευσης. Γι’ αυτό έχουν επάξια πάρει τον τίτλο του «τοξικού εργένη», αφού «δηλητηριάζουν γυναικείες καρδιές» και δεν τις… αποκαθιστούν. 
 
1. Σάιμον Κόουελ


Ο 53χρονος μεγιστάνας του «X-Factor» δεν έχει παντρευτεί ποτέ. Ακολουθεί το lifestyle του playboy, κάνοντας συλλογή από ερωμένες. Από το πλευρό του έχουν περάσει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια Σινίτα (η οποία μάλιστα λέγεται ότι έμεινε έγκυος από εκείνον και οδηγήθηκε σε άμβλωση) και η ηθοποιός Κάρμεν Ηλέκτρα. Το περασμένο καλοκαίρι όμως, ο Κόουελ έφτασε να γίνει η αιτία για να χωρίσει ένα παντρεμένο ζευγάρι, όταν άφησε έγκυο τη γυναίκα του καλύτερού του φίλου Λόρεν Σίλβερμαν.


2. Κρις Μπράουν


Σίγουρα, ο Αμερικανός ράπερ έχει μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που το 2009 σήκωσε το χέρι του πάνω στη Ριάνα. Επί της ουσίας, δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον χωρισμό τους και εκείνη δεν κατάφερε ποτέ να ξεχάσει τη βία που δέχτηκε. Ετσι, ακόμα κι όταν το 2012 αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, το τέλος δεν άργησε να έρθει, με αποτέλεσμα ο σκληρός ράπερ να πετάει από… κανάρα σε κανάρα έκτοτε.


3. Τζουντ Λο


Μία φορά ήταν αρκετή για να καταλάβει ο δημοφιλής ηθοποιός ότι ο γάμος δεν κάνει για εκείνον. Μετά το διαζύγιό του από την ηθοποιό Σάντι Φροστ, το 2003, περιορίστηκε στον αρραβώνα με τη διάδοχό της Σιένα Μίλερ. Και καλά έκανε γιατί θα χρειαζόταν και πάλι τον δικηγόρο του, αφού δύο χρόνια αργότερα αποκαλύφθηκε ότι την απατούσε με την νταντά των παιδιών του. Το 2009 το μοντέλο Σαμάνθα Μπερκ έφερε στον κόσμο το παιδί του, κάτι που εκείνος διέψευδε κατηγορηματικά, μέχρι που τελικά τον διέψευσε το τεστ πατρότητας!


4. Λεονάρντο ντι Κάπριο


Πλησιάζει τα 40, όμως παραμένει αμετανόητος γυναικάς και για την ακρίβεια βγαίνει μόνο με μοντέλα. Μάλιστα δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στους «αγγέλους» της Victoria’s Secret. Ενδεικτικά αναφέρουμε την Ζιζέλ Μπούντχεν, την Μπαρ Ραφαέλι, την Εριν Χέδερτον και την Τόνι Γκαρν.


5. Τζορτζ Κλούνεϊ


Κανένας δεν εξεπλάγη όταν ο πιο φανατικός εργένης του Χόλιγουντ ανακοίνωσε πρόσφατα τον χωρισμό του από τη σύντροφό του Στέισι Κέιμπλερ. Ο 52χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ είπε ότι έκανε το λάθος να παντρευτεί το 1989 (την ηθοποιό Τάλια Μπάλσαμ) και δεν είναι διατεθειμένος να το ξανακάνει, ούτε και να αποκτήσει παιδιά. Και το αποδεικνύει με τη μακρά λίστα των εναλλασσόμενων φιλενάδων του, μεταξύ των οποίων η Κέλι Πρέστον, η Κρίστα Αλεν, η Λίζα Σνόουντον, η Σάρα Λάρσον και η Ελιζαμπέτα Κανάλις.


6. Τσάρλι Σιν


Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φορές χρειάστηκαν για να πειστεί ο Τσάρλι Σιν ότι δεν μπορεί να μείνει πιστός σε μια γυναίκα. Αφού πήρε διαζύγιο από την Ντόνα Πιλ, την Ντενίζ Ρίτσαρντς και την Μπρουκ Μιούλερ, ο δημοφιλής ηθοποιός απέδειξε ότι συνεχίζει να έχει αδυναμία στις πορνοστάρ. Κανείς δεν ξεχνάει μάλιστα ότι τη δεκαετία του ’90 ξόδευε χιλιάδες δολάρια στις συνοδούς πολυτελείας που του προμήθευε η «μαντάμ του Χόλιγουντ», Χάιντι Φλάις.


7. Ντέιβιντ Αρκέτ


Μετά το διαζύγιό του από την Κόρτνεϊ Κοξ, το 2010, ο Ντέιβιντ Αρκέτ αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι είχε να κάνει σεξ με τη σύζυγό του πάνω από τέσσερις μήνες! Αυτή η «στέρηση» φαίνεται ότι τον έκανε να πάρει σβάρνα έκτοτε τα στριπτιτζάδικα και να οδηγηθεί μέχρι και σε κλινική απεξάρτησης για κατάχρηση αλκοόλ.


8. Μπράντλεϊ Κούπερ


Επειτα από έναν σύντομο έγγαμο βίο με την Τζένιφερ Εσποζίτο το 2006, ο γοητευτικός ηθοποιός βγήκε πιο μάχιμος από ποτέ στη «γυναικεία αγορά». Η Τζένιφερ Ανιστον, η Ρενέ Ζελβέγκερ, η Ζόε Σαλντάνα ήταν μόνο μερικές από τις διάσημες που παρέλασαν από το κρεβάτι του.


9. Τζον Μάγιερ


Μπορεί να έχει κλείσει τα 35, αλλά ακόμα δεν έχει κουραστεί να αλλάζει τις γυναίκες σαν τα Τ-shirt του. «Πρέπει να κάνω σεξ με περισσότερα κορίτσια» δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος στους «Νιου Γιορκ Τάιμς». Κάπως έτσι μετά την Τζένιφερ Ανιστον, την Τζέσικα Σίμπσον (την οποία μάλιστα είχε χαρακτηρίσει σεξουαλική ναπάλμ!), την Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, την Κάμερον Ντίαζ, τη Μίνκα Κέλι και την Τέιλορ Σουίφτ, σειρά έχει πάρει τώρα η Κέιτι Πέρι.


10. Τζάστιν Μπίμπερ


Μετά τα πολλά άναψε-σβήσε της σχέσης του με την τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ, ο πνιγμένος από θαυμάστριες… έτοιμες για όλα Τζάστιν Μπίμπερ αποφάσισε ότι είναι πολύ νέος και ωραίος για να ταλαιπωρείται στον έρωτα. Ετσι, χώρισε οριστικά και έκτοτε έχει συνδεθεί με σειρά από μελαχρινές καλλονές. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Γερμανία μάλιστα προσκάλεσε ολόκληρη ομάδα από κουνελάκια του Playboy στα… ιδιαίτερά του.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...