Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Οποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας τόλμησε μια επιχειρηματική κίνηση τα...

Η βρετανική βασιλική οικογένεια μπορεί να αποκαλεί ανεπίσημα τον...

Βασιλης Μπουτσης: «Οι λύσεις έρχονται μέσα από τα έργα»

Κάθε μέρα ένα βήμα μπροστά. Αυτός ήταν πάντα ο...

Μυρτώ Αλικάκη: «Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τον Πέτρο που μας οδήγησαν...

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», παραχώρησε μια συνέντευξη η Μυρτώ...

Γιάννης Ζουγανέλης: «Αυτή την εποχή δεν γίνεται σάτιρα»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στη φυλακή η σπείρα με τα ληγμένα

Η 39χρονη φαρμακοποιός… ντίλερ ναρκωτικών και ο ρόλος του 60χρονου «ασθενούς» και του 30χρονου Αλγερινού.


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην 26η τακτική ανακρίτρια η 39χρονη φαρμακοποιός-ντίλερ και οι δύο συγκατηγορούμενοί της, ηλικίας 60 και 30 ετών, για τη μεγάλη κομπίνα με τα ληγμένα ναρκωτικά χάπια.


Η 39χρονη, το φαρμακείο της οποίας βρίσκεται στον Πειραιά, φέρεται να διέθετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους συνεργούς της ναρκωτικά φάρμακα σε μεγάλες ποσότητες, χωρίς νόμιμα παραστατικά ή συνταγογράφηση και σε πολλές περιπτώσεις με παραποιημένες ημερομηνίες λήξης. Οι τρεις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, ενώ η φαρμακοποιός κατηγορείται ακόμη για απάτη και πλαστογραφία.


Η έρευνα


Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των τριών, όταν στο πλαίσιο έρευνας άρχισαν να παρακολουθούν το σπίτι του 60χρονου Ελληνα στον Βύρωνα, όπου εντοπίστηκε και ο 30χρονος Αλγερινός. Στην κατοχή τους και μέσα στο σπίτι βρέθηκαν κατασχέθηκαν συνολικά 7.700 ναρκωτικά χάπια. Μετά τη σύλληψή τους η αποκάλυψη της κομπίνας της 39χρονης φαρμακοποιού ήταν πλέον μονόδρομος.


Ο 60χρονος συνταξιούχος ομολόγησε εξαρχής στους αστυνομικούς πού και πώς προμηθευόταν τα ναρκωτικά χάπια. Υποστήριξε μάλιστα πως η ίδια η φαρμακοποιός τού πρότεινε να αγοράζει από το φαρμακείο της τα χάπια χωρίς συνταγή για να γλιτώνει τα… μισά χρήματα! Η 39χρονη συνελήφθη όταν σε προκαθορισμένη συνάντηση παρέδωσε στον 60χρονο 3.780 ναρκωτικά χάπια παραλαμβάνοντας 250 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Από τη έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν στο σπίτι της 39χρονης -μεταξύ άλλων- και 24 (!) βιβλιάρια, στα οποία εμφανίζονται κινήσεις μεγάλων χρηματικών ποσών.


Καταθέτοντας στους αστυνομικούς, ο 60χρονος δήλωσε μεταμέλεια και ανέφερε πως είναι ψυχικά ασθενής και ότι τα χάπια που βρέθηκαν στην κατοχή του προορίζονταν για προσωπική του χρήση και όχι για πώληση. Ο ισχυρισμός του ωστόσο σκόνταψε στον 30χρονο Αλγερινό συγκατηγορούμενό του -με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε στενές σχέσεις- που υποστήριξε ότι ο 60χρονος πουλούσε χάπια στο κέντρο της Αθήνας.


«Ο εντολέας μου δεν είναι ένας διακινητής, παρά ένας άνθρωπος ασθενής. Είμαι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη θα το υπολογίσει αυτό και θα συνεκτιμήσει επιπλέον το γεγονός ότι είναι αυτός που οδήγησε στην πηγή της πραγματικής παρανομίας» δήλωσε ο συνήγορος του 60χρονου Στάθης Μητσοκάλης.


ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκε ζευγάρι ηθοποιών πετυχημένης σειράς του OPEN

Είναι μαζί εδώ και καιρό και μάλιστα συμπρωταγωνίστησαν σε...

Αυτή είναι η εντυπωσιακή πεθερά της Όλγας Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι παντρεμένη με τον συνθέτη Μίνωα...

Θείος Γιώργου Αγγελόπουλου: «Η αδελφή μου κρατήθηκε στη ζωή για να τον δει παντρεμένο»

Ο θείος του Γιώργου Αγγελόπουλου ζει δύσκολες στιγμές καθώς...

Έξαλλη η Βάσω Λασκαράκη on camera: «Θα κάνω ότι γουστάρω, άντε μαζευτείτε λίγο»

Η Βάσω Λασκαράκη άστραψε και βρόντηξε σε στόρι που...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συντετριμμένος έφτασε στη Σκιάθο συνοδεύοντας τη σορό της μητέρας του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον κουμπάρο του έφτασε στη...

«Απέφυγα τη μητρότητα. Γύρω στα 22 έκανα διακοπή κύησης, δεν το μετανιώνω»

Η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην προσωπική...