Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Στη φυλακή η σπείρα με τα ληγμένα

Η 39χρονη φαρμακοποιός… ντίλερ ναρκωτικών και ο ρόλος του 60χρονου «ασθενούς» και του 30χρονου Αλγερινού.


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην 26η τακτική ανακρίτρια η 39χρονη φαρμακοποιός-ντίλερ και οι δύο συγκατηγορούμενοί της, ηλικίας 60 και 30 ετών, για τη μεγάλη κομπίνα με τα ληγμένα ναρκωτικά χάπια.


Η 39χρονη, το φαρμακείο της οποίας βρίσκεται στον Πειραιά, φέρεται να διέθετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους συνεργούς της ναρκωτικά φάρμακα σε μεγάλες ποσότητες, χωρίς νόμιμα παραστατικά ή συνταγογράφηση και σε πολλές περιπτώσεις με παραποιημένες ημερομηνίες λήξης. Οι τρεις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, ενώ η φαρμακοποιός κατηγορείται ακόμη για απάτη και πλαστογραφία.


Η έρευνα


Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των τριών, όταν στο πλαίσιο έρευνας άρχισαν να παρακολουθούν το σπίτι του 60χρονου Ελληνα στον Βύρωνα, όπου εντοπίστηκε και ο 30χρονος Αλγερινός. Στην κατοχή τους και μέσα στο σπίτι βρέθηκαν κατασχέθηκαν συνολικά 7.700 ναρκωτικά χάπια. Μετά τη σύλληψή τους η αποκάλυψη της κομπίνας της 39χρονης φαρμακοποιού ήταν πλέον μονόδρομος.


Ο 60χρονος συνταξιούχος ομολόγησε εξαρχής στους αστυνομικούς πού και πώς προμηθευόταν τα ναρκωτικά χάπια. Υποστήριξε μάλιστα πως η ίδια η φαρμακοποιός τού πρότεινε να αγοράζει από το φαρμακείο της τα χάπια χωρίς συνταγή για να γλιτώνει τα… μισά χρήματα! Η 39χρονη συνελήφθη όταν σε προκαθορισμένη συνάντηση παρέδωσε στον 60χρονο 3.780 ναρκωτικά χάπια παραλαμβάνοντας 250 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Από τη έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν στο σπίτι της 39χρονης -μεταξύ άλλων- και 24 (!) βιβλιάρια, στα οποία εμφανίζονται κινήσεις μεγάλων χρηματικών ποσών.


Καταθέτοντας στους αστυνομικούς, ο 60χρονος δήλωσε μεταμέλεια και ανέφερε πως είναι ψυχικά ασθενής και ότι τα χάπια που βρέθηκαν στην κατοχή του προορίζονταν για προσωπική του χρήση και όχι για πώληση. Ο ισχυρισμός του ωστόσο σκόνταψε στον 30χρονο Αλγερινό συγκατηγορούμενό του -με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε στενές σχέσεις- που υποστήριξε ότι ο 60χρονος πουλούσε χάπια στο κέντρο της Αθήνας.


«Ο εντολέας μου δεν είναι ένας διακινητής, παρά ένας άνθρωπος ασθενής. Είμαι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη θα το υπολογίσει αυτό και θα συνεκτιμήσει επιπλέον το γεγονός ότι είναι αυτός που οδήγησε στην πηγή της πραγματικής παρανομίας» δήλωσε ο συνήγορος του 60χρονου Στάθης Μητσοκάλης.


ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...