Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Τετάρτη 4/12/2013

ΚΡΙΟΣ: Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στα επαγγελματικά σας δείξτε πειθαρχία. Προχωρήστε με περισυλλογή σε θέματα που αφορούν τις επενδύσεις σας. Οι συγκυρίες στον επαγγελματικό τομέα σας δίνουν τη δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Διατηρήστε την αυτοσυγκράτησή σας και μην οδηγείστε σε παράτολμες πράξεις.


ΤΑΥΡΟΣ: Εφαρμόστε ό,τι θεωρείτε πρωτοποριακό, χωρίς να χάνετε τις ευκαιρίες και τον αυτοέλεγχό σας. Η υπεραισιοδοξία επιτρέπεται μόνο σε στον αισθηματικό και τον οικονομικό τομέα. Η στρατηγική που θα καταστρώσετε, σε συνδυασμό με την ικανότητά σας να πείθετε τους άλλους, θα κάνει θαύματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ηρθε η ώρα να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε ό,τι αφορά τον συναισθηματικό σας τομέα. Η περίοδος αναζήτησης και αποφασιστικότητας που διανύετε τώρα θα έχει αίσιο τέλος. Εάν εξαιρεθούν κάποιοι διαπληκτισμοί με οικογενειακά σας πρόσωπα, η κοινωνική σας ζωή βαίνει καλώς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τηρήστε πειθαρχία στα οικονομικά σας και αποφύγετε οποιαδήποτε σοβαρή συναλλαγή. Ξεκινήστε τη δράση στα επαγγελματικά σας σχέδια για να έχετε αποτελέσματα. Αν παραμείνετε απόμακροι και αποστασιοποιημένοι, θα αντιμετωπίσετε κρίσεις ζηλοτυπίας. Διατηρήστε ακμαίες τις δυνάμεις σας και να είστε καλά και στα δύσκολα.


ΛΕΩΝ: Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας αλλά και τις συναλλαγές σας. Οριοθετήστε τους στόχους σας και αρχίστε να τους εκπληρώνετε έναν έναν. Δραστηριοποιηθείτε για να μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Αν νιώθετε κουρασμένοι ή απογοητευμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις σε οικονομικά θέματα που δεν γνωρίζετε καλά. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας που σας έχει ανάγκη.


ΖΥΓΟΣ: Φαίνεται πως σύντομα θα δικαιωθούν οι σκληρές σας προσπάθειες. Οι παρασκηνιακές συζητήσεις δεν οδηγούν σε λύση των προβλημάτων. Προτιμήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε από το να χαλάτε τη διάθεσή σας για τον οποιονδήποτε. Βελτιώστε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και απαιτήστε αυτό που αξίζετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και στενοχωριέστε χωρίς λόγο. Αξιοποιήστε την κοινωνικότητά σας για καλύτερη εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα. Δώστε λύσεις σε προβλήματα που σας φαίνονται αξεπέραστα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Αν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, αναζητήστε την παρέα ενός καλού φίλου.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Με περισσότερη μεθοδικότητα και οργάνωση θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν μορφή. Βάλτε νέες, γερές βάσεις στη ζωή σας, ώστε να αντέξετε τις οποιεσδήποτε ανατροπές. Παράλληλα φροντίστε η ελευθερία που θέλετε να έχετε να μην παραπαίει ανάμεσα στην αναρχία και την αναβλητικότητα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας και θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν. Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας μέσα από την εξέλιξη των σχέσεών σας, τόσο των προσωπικών όσο και των κοινωνικών. Θα σας απασχολήσουν ποικίλα θέματα και θα πρέπει σε όλα να αντιδράσετε σωστά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπερασπιστείτε το δίκιο σας και ό,τι σας αξίζει να έχετε, ενώ παράλληλα φροντίστε να επουλώσετε πληγές στις σχέσεις σας. Ανακαλύψεις, απομυθοποιήσεις αλλά και ο φόβος του απροσδόκητου θα παίζουν μαζί σας. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα σας χαρακτηρίζουν η δύναμη και η αποφασιστικότητα να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί με γνώμονα τη λογική. Σταθεροποιήστε τις σημαντικές σας υποθέσεις και ξεκινήστε σχέδια που θα έχουν διάρκεια και θα δημιουργήσουν σταθερές βάσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...