Σκαρμούτσος εν, δυο, κάτω!

Ο αρχηγός του ΓΕΣ ζήτησε να επανεξεταστεί το θέμα αναβολής στράτευσης του τηλε-σεφ.

«Ελα στην παρέα μας, φαντάρε» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός του ΓΕΣ αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος στον Δημήτρη Σκαρμούτσο, καθώς ζήτησε να επανεξεταστεί το θέμα της αναβολής του.

Ούτε με δέκα σόδες θα μπορέσει να χωνέψει ο διάσημος σεφ την πιθανή ανατροπή της διετούς αναβολής του από τον Ελληνικό Στρατό, την οποία πήρε από επιτροπή ιατρών του στρατιωτικού νοσοκομείου Λάρισας, μετά την εξέταση της αίτησής του στις 12 Νοεμβρίου. Ο σάλος που προκλήθηκε στα ΜΜΕ από την αποκάλυψη της περίπτωσης του πρώην κριτή του «Master Chef», ο οποίος θήτευσε στον Στρατό τρεις ημέρες και μετά ζήτησε αναβολή δύο ετών ώστε να γίνει 45 ετών και να απαλλαγεί από την υποχρέωση της στράτευσης, έχει κινητοποιήσει την ηγεσία του Στρατού και αναζητείται τρόπος επανεξέτασης της υπόθεσης.

Στο ΥΠΕΘΑ υπάρχει δυσαρέσκεια από τον τρόπο απαλλαγής, καθώς η ηγεσία του Στρατού δεν θέλει να μεταφέρει λάθος μηνύματα στον κόσμο, σε μια χρονική στιγμή που είναι απαραίτητες η ισότητα, η ισονομία και το αίσθημα δικαίου. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διετής αναβολή που έλαβε ο μάγειρας της εκπομπής «Χωρίς συνταγή», εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι καθ’ όλα νόμιμη και να μην υπάρχουν στοιχεία παρανομίας από τους γιατρούς της μονάδας κατάταξης Νεοσυλλέκτων στη Λαμία και εν συνέχεια από την επιτροπή στη Λάρισα. Ισως το ιατρικό απόρρητο να κρύβει τον λόγο που ο σεφ αιτήθηκε και έλαβε αναβολή στράτευσης.

Σε περίπτωση όμως που η ενδελεχής επανεξέταση του θέματος φέρει άλλα στοιχεία στο φως, τότε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα αναλάβει λίαν συντόμως δράση στα μαγειρεία του στρατώνα… χωρίς συνταγή!

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ