Η τράπεζα κατάσχεσε 1,60 ευρώ!

Απίστευτο: Για ένα χρέος προς την εφορία μόλις 151,25 ευρώ του άδειασαν τον λογαριασμό.

Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Τράπεζα προέβη σε κατάσχεση ποσού ύψους… 1,60 ευρώ από τον λογαριασμό οφειλέτη στην Τρίπολη, καθώς τόσα είχε καταφέρει ο πολίτης τούτης της χώρας να διατηρεί στο λογαριασμό του!


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το χρέος του οφειλέτη προς την εφορία, το οποίο δεν είχε καταφέρει μέχρι σήμερα να τακτοποιήσει, ανέρχεται στο ποσό των 151,25 ευρώ. Ετσι η αρμόδια εφορία έδωσε παραγγελία στην τράπεζα να ελέγξει τον λογαριασμό του άντρα και να προβεί σε αναγκαστική κατάσχεση εις χείρας τρίτου.


Η τράπεζα λοιπόν, αφού έψαξε, ανακάλυψε ότι ο πολίτης διέθετε στον τραπεζικό του λογαριασμό το… αστρονομικό ποσό του 1,60 ευρώ, το οποίο και πήρε δίχως δεύτερη σκέψη, όπως φαίνεται και στο σχετικό έγγραφο που φέρνει στη δημοσιότητα το σάιτ Καλημέρα Αρκαδία. Βέβαια αυτό φαίνεται πως δεν δυσαρέστησε ιδιαίτερα τον οφειλέτη, αφού είδε ξαφνικά το χρέος του να μειώνεται.


Ηταν 151,25 ευρώ, οπότε πλέον ο οφειλέτης, περιχαρής, μπορεί να επικαλεστεί ότι πλέον χρωστάει μόνο 149,65 ευρώ. Ψιλοπράγματα…


Δεν είναι η πρώτη φορά που μια τράπεζα παρακρατεί χρήματα από τραπεζικό λογαριασμό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το ποσό που κατασχέθηκε είναι πραγματικά για γέλια. Ωστόσο, μόλις έγινε γνωστή η είδηση στην Αρκαδία, οι κάτοικοι δεν ήξεραν αν πρέπει να κλάψουν ή να γελάσουν, καθώς ακόμη μία φορά συνειδητοποίησαν ότι το κράτος δεν διστάζει να αρπάξει ακόμη και την τελευταία τους δεκάρα.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ