Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ποια κρίση; Μαλδίβες!

Διακοπές Χριστουγέννων στις μαγευτικές Μαλδίβες (με Ματέο και παιδιά), μακριά από την παγωμένη Ελλάδα του Μνημονίου.

Μπορεί κάποιοι να σκέφτονται πώς θα ζεσταθούν στη βαρυχειμωνιά ή πώς θα «βγάλουν» φέτος τις γιορτές με τρεις και εξήντα, ωστόσο σε μία άλλη γωνιά της χώρας, η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει ήδη τα χριστουγεννιάτικα σχέδιά της. Η παρουσιάστρια του Alpha ετοιμάζεται για διακοπές αρκετών ημερών στις Μαλδίβες, όχι μόνη της βέβαια. Θα τη συνοδεύσουν ο αγαπημένος της Ματέο Παντζόπουλος και τα τρία παιδιά της. Είναι γνωστή η αδυναμία της Ελένης στα εξωτικά μέρη, αφού τα προτιμά αρκετά συχνά για τις αποδράσεις της. Στο παρελθόν έχουμε ενημερωθεί για τις διακοπές της στην Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα το Κο Σαμούι, αν και το καλοκαίρι ψηφίζει Ελλάδα και δη Ανδρο.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η Ελένη Μενεγάκη κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες και τα ψώνια της ώστε μαζί με τον Ματέο, τον Αγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια να μπουν σύντομα στο αεροπλάνο και να πετάξουν προς την ξενοιασιά και την ηρεμία. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχει κάνει εγγραφή εκπομπών που θα παίξουν σε μαγνητοσκόπηση, για να μπορέσει να λείψει από την Ελλάδα αρκετές μέρες.

Στο πλαίσιο των προετοιμασιών ήταν και η επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο. Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε για να ανανεώσει τα διαβατήρια των τριών παιδιών του προκειμένου να μπορέσουν να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας. Ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 συνόδευσε την πρώην σύζυγό του για να διεκπεραιώσουν τη διαδικασία, καθώς έπρεπε να είναι παρόντες και οι δύο γονείς.

«Κάρφωμα» από Λιάγκα

Αυτός ο άνθρωπος είναι «να τον πάρεις στο γάμο σου, να σου πει και του χρόνου». Ο Γιώργος Λιάγκας, άθελά του, αποκάλυψε στον «αέρα» του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 πως πριν από τέσσερα χρόνια, το 2009 δηλαδή, όταν είχε πάει στις Μαλδίβες με τη Φαίη Σκορδά (η οποία επέμενε ότι έχει περάσει πενταετία από τότε) είχαν συναντήσει στο αεροδρόμιο την Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο, οι οποίοι ήταν κι εκείνοι διακοπές στο ίδιο μέρος.

Οταν ο παρουσιαστής και η σύζυγός του κατάλαβαν ότι την περίοδο που περιέγραφαν η Ελένη δεν είχε πάρει ακόμη το διαζύγιο (η ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Γιάννη Λάτσιο έγινε τον Ιανουάριο του 2010) έψαχναν μέρος να… κρυφτούν, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έκανε προσπάθειες να… μαζέψει τα αμάζευτα.

Τα φτωχικά παιδικά χρόνια στην Κάρυστο

Μπορεί η Ελένη τώρα πια να θεωρείται η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, αφού, όπως φημολογείται, ο μηνιαίος μισθός της ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ, υπήρξαν όμως περίοδοι στη ζωή της που, όπως υποστηρίζει, την έβγαζε πολύ φτωχικά. Μάλιστα πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι όταν μικρή και έκανε καλοκαιρινές διακοπές στην Κάρυστο, τα χρήματα δεν τους έφταναν ούτε για να παρακολουθήσουν μια ταινία στο θερινό σινεμά.

Οπως αποκάλυψε, το εισιτήριο κόστιζε τέσσερις δραχμές και η μητέρα της αδυνατούσε να το πληρώσει, γι’ αυτό και είχαν βρει… κόλπο ώστε να παρακολουθούν έστω και μισό το έργο. Η κυρία Ζέτα έλεγε στον υπάλληλο στην είσοδο ότι μέσα στον κινηματογράφο ήταν το μεγάλο της παιδί και έπρεπε να μπει για να το πάρει και να φύγουν. Τότε, μαζί με την Ελένη περνούσαν και δεν έφευγαν παρά μετά το τέλος της προβολής. Κάποια στιγμή, βέβαια, οι υπεύθυνοι κατάλαβαν την… κομπίνα.

Αυτά τα προβλήματα, πάντως, ανήκουν στο… παρελθόν για την «ωραία Ελένη» της Κάντζας.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...