Ο Αγάθωνας στη συναυλία για τα παιδιά της «Αγκαλιάς»

Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τις οικογένειες που φροντίζει ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά».

Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τις οικογένειες που φροντίζει ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά».


Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, ο Μάκης Σταμούλης, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, η Βιβή Κίτσου και αρκετοί ακόμη γνωστοί καλλιτέχνες με ευαισθησίες δήλωσαν «παρών» σε μια σημαντική φιλανθρωπική εκδήλωση.


Πρόκειται για τη συναυλία για τα παιδιά της «Αγκαλιάς» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 στο θέατρο Rex, στη Σκηνή Κοτοπούλη. Τα έσοδα από το όμορφο δρώμενο θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών σε γάλα και άλλα βασικά είδη διατροφής των οικογενειών που στηρίζει ο σύλλογος.


Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού, θα εμφανιστούν ακόμη η χορωδία ομίλου Καλλιθέας «Η Αρμονία» (πρώην Χορωδία Φάρου Τυφλών Καλλιθέας), καθώς και η ορχήστρα The Letrafons. Τη σκηνοθεσία της συναυλίας έχει αναλάβει ο Κώστας Υφαντής, ενώ στην καλλιτεχνική επιμέλεια και τη διεύθυνση της ορχήστρας θα βάλει την υπογραφή του ο Χρήστος Παπαντωνίου.


Οι τιμές των εισιτηρίων για τη φιλανθρωπική συναυλία, που γίνεται με την ευγενική συμμετοχή των καλλιτεχνών και τη χορηγία του θεάτρου Rex, ξεκινούν από 10 και 15 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 20 και 30 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ