Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Μία Ελληνίδα εντυπωσίασε τον Λούρμαν!

Η 23χρονη Φοίβη Πανάρετου πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο σε γνωστό αυστραλιανό μιούζικαλ.

Oταν τον περασμένο Απρίλιο δήλωνε συμμετοχή στις οντισιόν του «Strictly Ballroom: The musical», η 23χρονη Φοίβη Πανάρετου ονειρευόταν έναν μικρό ρόλο στον θίασο. Ωστόσο η ελληνικής καταγωγής αριστούχος του Newtown School of Performing Arts κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο τον διάσημο Αυστραλό σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν, ώστε να την καλέσει και σε δεύτερη οντισιόν. Και σε τρίτη… και σε τέταρτη.


Οι ακροάσεις


Ετσι, όταν της ανακοινώθηκε ότι πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Φραν στη θεατρική μεταφορά του γνωστού αυστραλιανού κινηματογραφικού μιούζικαλ, η Πανάρετου αισθάνθηκε αν μη τι άλλο δικαίωση για το γεγονός ότι άντεξε την επίπονη διαδικασία των πολλαπλών ακροάσεων, κάτι που της αναγνωρίζει και ο ίδιος ο Λούρμαν. «Ο ρόλος της Φραν απαιτεί από την ηθοποιό να μεταμορφώνεται εκ των έσω, εκφράζοντας αυτή τη μεταμόρφωση σε επίπεδο χαρακτήρα, φωνής και χορού. Δεν είναι τυχαίο ότι η διαδικασία της επιλογής πήρε τόσο πολύ καιρό. Η Φοίβη υπέμεινε τόσα πολλά τεστ και ξεπέρασε τόσα πολλά εμπόδια όσα και η ηρωίδα Φραν στο έργο για να αποκαλύψει το αληθινό αστέρι που είναι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης για την Ελληνίδα πρωταγωνίστριά του.


Η Φοίβη Πανάρετου έχει ήδη στο ενεργητικό της αρκετές θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες. Στην ηλικία των 11 υποδύθηκε τον ρόλο της Ρόουζ στην παραγωγή «Ολιβερ» του Κάμερον Μάκιντος και εν συνεχεία η αγάπη της για το θεατρικό μιούζικαλ την οδήγησε να συνεχίσει τις σπουδές της στο αντικείμενο. Φέτος συμμετείχε και στο μιούζικαλ «Singing in the rain» που ανέβηκε στη Μελβούρνη.


«Φυσικά όλη η οικογένειά μου ήρθε στη Μελβούρνη για να δει το “Singing in the rain” και είχα την υποστήριξη της ελληνικής ομογένειας» δήλωσε στον «Νέο Κόσμο». «Αισθάνομαι τόσο τυχερή που έχω μια τέτοια υπέροχη ελληνική οικογένεια, νιώθουν όλοι τόσο περήφανοι για μένα» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι η ελληνική καταγωγή της αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις εισιτηρίων και της νέας της θεατρικής δουλειάς, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Απρίλιο. «Το να είσαι Ελληνίδα σημαίνει ότι όλη η οικογένεια έρχεται σαν λεφούσι σε όλες τις παραστάσεις» είπε χιουμοριστικά.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...