Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Παρασκευή 6/12/2013

ΚΡΙΟΣ
Εάν δεν οριοθετήσετε τις πραγματικές ανάγκες σας, οι ξαφνικές αλλαγές που θα εμφανιστούν στη ζωή σας μπορεί να πάρουν δραματική πορεία για το παρόν και το μέλλον σας. Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στη σχέση σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Παρατηρήστε καταστάσεις που σας ενοχλούν για να προστατευτείτε στο μέλλον. Η λογική σκέψη θα είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβετε τον σύντροφό σας και να ισορροπήσετε. Αρχίστε τη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης προκειμένου να υπάρξει καλυτέρευση στις σχέσεις σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ατμόσφαιρα θα είναι ευχάριστη σε οικογενειακές συναντήσεις, αρκεί να μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας για να αποφύγετε τυχόν λάθη. Συνεργαστείτε με άνεση σε όλα τα επίπεδα και νιώστε τη συναισθηματική κάλυψη που αναζητούσατε. Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε στον εαυτό σας θα είναι μεγαλύτερη, αλλά ακόμα έχετε δρόμο μπροστά σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο να μην είναι τόσο ευχάριστες όσο εσείς περιμένατε, όμως θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και νέους συνεργάτες στο πλευρό σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους.


ΛΕΩΝ: Με το να γυρνάτε τις σκέψεις σας στο παρελθόν για να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους είναι σίγουρο πως θα επαναλάβετε τα ίδια λάθη και ίσως και χειρότερα. Τα φλερτ και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα σας δοκιμάσουν, όμως θα σας δώσουν και νέες στρατηγικές.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα θα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις σε αρκετούς τομείς της ζωής σας και μάλιστα θα είναι ακριβώς αυτές που επιθυμείτε. Τολμήστε αλλαγές που θα σας δώσουν χαρά και ελπίδα και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία. Δώστε με τις πράξεις σας μαθήματα στους άλλους, με επιμονή και υπομονή.


ΖΥΓΟΣ
Αποφύγετε να είστε βιαστικοί και παρορμητικοί, εάν θέλετε οι ενέργειές σας να είναι περισσότερο επαγγελματικές και ακολουθήστε πρωτότυπες επενδυτικές στρατηγικές. Εάν κάποιοι δεν σας αφήνουν να νιώσετε πιο χαλαροί, εκφράστε τα παράπονά σας. Ενταχθείτε σε καταστάσεις που βλέπετε ότι ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε την κούραση από την εργασία σας και να εκτονώσετε το άγχος σας είναι να μην επιτρέπετε σε μικρά πράγματα να επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Αφού η παρούσα νοοτροπία δεν σας συμφέρει πάρτε την απόφαση να την αλλάξετε ριζικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μη δείχνετε αδιαφορία για τα άτομα που σας περιβάλλουν και χαλάτε τη γνώμη που έχουν για εσάς. Η επιπολαιότητα δεν θα σας βοηθήσει στους στόχους σας, αλλά θα σταματήσει την εξέλιξή σας. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο πολύ μπορείτε ρεαλιστές και αντικειμενικοί σε αυτά που σας συμβαίνουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μιλήστε ανοιχτά για τα προβλήματα που υπάρχουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και μην κρύβεστε πίσω από ανούσιες δικαιολογίες και ψέματα. Τολμήστε αποφασιστικές αλλαγές και μην αφήνετε τους άλλους να σας παίρνουν τον αέρα. Διατηρήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εξηγήστε στους δικούς σας ότι θέλετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και μην τους κάνετε να ανησυχούν. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις σας δεν βοηθούν τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά. Ακούστε με προσοχή όσα έχουν να σας πουν οι άμεσοι συνεργάτες σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Προτού πάρετε οποιαδήποτε οριστική απόφαση για το μέλλον σας σκεφτείτε σοβαρά όλες τις εκδοχές, αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε προβλήματα σε μια ήδη τεταμένη σχέση. Αν το ενδιαφέρον κάποιων δικών σας ατόμων γίνεται φορτικό και ενοχλητικό, δείξτε το έγκαιρα. Μην πιέσετε αγαπημένα σας πρόσωπα να δεχθούν αυτά που εσείς επιθυμείτε.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...