Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Εφηβος ετών πενήντα

Ο Μπραντ Πιτ σε λίγες ημέρες μπαίνει στην έκτη δεκαετία της ζωής του και είναι ένας ευτυχισμένος πάτερ φαμίλιας.

Η ζωή του μοιράζεται ανάμεσα στο Λος Αντζελες, στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και τον πύργο στη νότια Γαλλία – ένας καταπράσινος παράδεισος που φιλοξενεί συχνά τη διάσημη οικογένεια. Τα μπουγελώματα, οι μάχες στη λάσπη, τα ομαδικά παιχνίδια βρίσκονται σε ημερησία διάταξη. Στο σπίτι επικρατεί χάος. Ομως ο Μπραντ Πιτ λατρεύει αυτό το χάος και δεν θα το άλλαζε με τίποτε. Ο γόης του Χόλιγουντ στις 18 Δεκεμβρίου θα γιορτάσει τα πεντηκοστά του γενέθλια, αλλά ο χρόνος ήταν πολύ καλός μαζί του, αφού δεν δείχνει με τίποτα την ηλικία του.


Εχει ψηφιστεί ως ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη και συνεχίζει να αποτελεί φαντασίωση για χιλιάδες γυναίκες στον κόσμο. Στα πενήντα του έχει μια ζηλευτή καριέρα, αλλά κυρίως μια ευτυχισμένη, πολυμελή οικογένεια με τη σύντροφό του Αντζελίνα Τζολί. Και πλέον, όπως ο ίδιος λέει κάνοντας έναν απολογισμό στη ζωή του, θεωρεί ότι προτεραιότητά του δεν είναι οι ρόλοι και οι παραγωγές ταινιών, αλλά τα έξι παιδιά του που έχουν για εκείνον αξία ανεκτίμητη.


Αν και στην αρχή δεν ήταν όλα εύκολα, το Χόλιγουντ σύντομα ανακάλυψε τον ωραίο, γοητευτικό και ταλαντούχο Πιτ, που πρωτοτράβηξε την προσοχή έχοντας πάρει μέρος σε κάποια επεισόδια δημοφιλών σειρών, όπως το «Ντάλας» και το «21 Jump Street». Ο δρόμος προς την επιτυχία άνοιξε στον νεαρό τότε ηθοποιό με τη συμμετοχή του στην ταινία «Θέλμα και Λουίζ».


Οι κριτικές ήταν πολύ καλές και οι γυναίκες πολύ ενθουσιασμένες! Η εξέλιξή του υπήρξε ιλιγγιώδης, ερμήνευσε μεγάλους ρόλους, δημιούργησε σχέση με όμορφες γυναίκες, παντρεύτηκε με την Τζένιφερ Ανιστον και ύστερα ήρθε ο μεγάλος έρωτας με την ψηφισμένη ως πιο σέξι και ποθητή γυναίκα στον κόσμο, την Αντζελίνα Τζολί. Ακολούθησε το διαζύγιο από την Τζεν κι εδώ κι επτά χρόνια είναι μαζί με την Τζολί, σχεδόν αυτοκόλλητοι.


Σήμερα ο πάτερ φαμίλιας Μπραντ Πιτ νιώθει απελευθερωμένος, επειδή η ζωή του έχει περάσει από διάφορα στάδια, έχει κατασταλάξει και μπορεί να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε σημαντικά πράγματα, ενώ τείνει να επιβραδύνει τα επαγγελματικά σχέδιά του. Πλέον είναι ευκολότερο για εκείνον να εστιάσει λιγότερο στην καριέρα του.


Το υπέροχο αυτό αίσθημα της «απελευθέρωσης» το χρωστά στην οικογένειά του. Αγαπούσε ανέκαθεν τα παιδιά, αλλά έχοντας πλέον έξι δικά του -τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά- κατάλαβε ότι αυτά είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή του και ότι πρέπει να βρίσκεται κοντά τους, να μη λείπει από τη ζωή τους, να τα παρακολουθεί καθώς μεγαλώνουν και να χαίρεται. Στόχος του, όπως πολλές φορές έχει πει τα τελευταία χρόνια, είναι τα παιδιά του να είναι ευτυχισμένα και να νιώθουν ασφαλή.



Οι σπουδές δημοσιογραφίας


Η αγάπη για την οικογένεια και τα παιδιά οφείλεται στο γεγονός ότι και εκείνος είναι μέλος πολυμελούς και πολύ δεμένης οικογένειας. Ο Μπραντ Πιτ έχει τρία αδέλφια, γεννήθηκε στο Σόνι της Οκλαχόμα και στην εφηβεία του σκέφτηκε να γίνει δημοσιογράφος, όμως για αλλού αυτός ξεκίνησε και αλλού η ζωή τον πήγε.


Ο σημερινός σταρ μεγάλου βεληνεκούς σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Μισούρι δημοσιογραφία, αλλά παράτησε τις σπουδές του στο πτυχίο, προκειμένου να μετακομίσει στην Καλιφόρνια και να ακολουθήσει το πραγματικά μεγάλο του όνειρο να γίνει ηθοποιός. Μια απόφαση τολμηρή, που θεωρεί όμως ότι ήταν η μεγαλύτερη που πήρε στη ζωή του, επειδή ακολούθησε το ένστικτό του να θέλοντας να κάνει κάτι για τον εαυτό του. Φόρτωσε τα πράγματά του στο αυτοκίνητο και πήγε στο Λος Αντζελες έχοντας πάνω του μόνο 300 δολάρια.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...